Nie bardzo rozumiem, chodzi ci o to że dostajesz laga kiedy jesteś potrącany, czy kiedy potrącasz? Jeżeli ta pierwsza opcja to czytaj niżej...
Nigdy o tym nie słyszałem...wydaje mi się że większość osób po prostu "symuluje" żeby ukryć to że zostali potrąceni i zabici bo nie zaeragowali wystarczająco szybko. Natomiast nie zaprzeczam że coś takiego istnieje...choć ja sam najlepszego internetu nie mam a z takim lagiem się nie spotkałem, a i nikt w moim klanie nigdy nie widział takiego zjawiska. Jeżeli ktoś naprawdę ma coś takiego to cóż...zdarza się i jest to raczej wina internetu, choć nigdy czegoś takiego nie czułem.
Natomiast lag po potrącaniu zdarza się, ale zależy to już od kwestii internetu. Sam przeżyłem to wiele razy, mimo wszystko lagi najczęściej zdarzają się na szybkich koniach, wystarczy wtedy na dobrą metę wyhamować. Nic się na to nie poradzi, co najwyżej nie używajcie rumaków, bo im koń szybszy, tym lagi pojawiają się częściej.
Próbowałbym poćwiczyć grę na Hunterze, to pomaga ogranicza lagi, a i łatwiej się wtedy przeciwnika potrąca. Do tego ma więcej hp i wiele innych zalet;)