Niezbalansowane oznacza to, że broń jest "niewyważona"- zmyłki nie zawsze wchodzą, a nie że broń jest zbugowana.
A propos biegania, to także miałem taki problem jak grałem na średnich detalach. Jak przełączyłem na najniższe, to postać jakby przyspieszyła.
Mnie w tej grze denerwuje, to że jak dostaniemy z oszczepu np. w przedramię, to nasza postać gra jakby nigdy nic, a najbardziej denerwuje, że przy zamachu ten zasrany oszczep zasłania 1/3 ekranu :[. Powinni zrobić coś takiego, że przy animacji oberwania z broni dystansowej postać ułamuje strzałę, albo wyciąga oszczep/toporek.
Ale w tej grze nic nie denerwuje mnie tak bardzo jak... gracze. Wkurzają mnie ludzie którzy biorą największy topór nordycki, mają 0 manuala i cofają się waląc tym toporem na lewo i prawo. Wkurzają mnie ludzie, którzy mogą duelować się x-czasu, zazwyczaj po prostu walka mnie nudzi i sam mu się podstawiam. Mógłbym tak wymieniać i wymieniać...
Co do zbugowanego zasięgu broni- fakt jest to wkurzające, ale pamiętaj, że działa to w dwie strony :]