A może by po prostu wszystkim konnym, którzy mają broń strzelecka jako dodatek drastycznie zmniejszyć ilość amunicji?
Ja jastem za. Oczywiście, jeśli nie wpłynie to na jednostki typu Rajtar czy Dragon. Chociaż, wtedy może do doprowadzić, do ponownego OP Rajtarów. W 0.4 ich przewagą była zabójcza celność, teraz będzie to duża ilość amunicji. Chociaż już teraz np. u Kirasjera amunicja ucieka w zastraszającym tempie. Jeśli ma się dwa podwójne puffery, to amunicja starcza ledwo na dwie czy trzy serie.
I ogólnie zmniejszyć ilość strzał o parę sztuk.
Tutaj jestem przeciwko. Według mnie u Tatarów chodzi o niecelny spam strzałami. Więc radziłbym raczej zmniejszyć ich celność, nie ilość.
Jeszcze jedno. Dlaczego połączyliście dwa pojedyncze granaty z 0.4 w jeden zestaw? Żeby Tatar był jeszcze silniejszy? W 0.4 był dylemat - wziąć dwa granaty, ale mieć tylko kilka oszczepów, czy może wziąć jeden granat, ale móc potem długo rzucać oszczepami. Teraz tego problemu nie ma więc Tatarzy jeszcze zyskali na sile...
Skrzetusy, to lepiej niż na Złotych Polach - tam było chociaż 3-12. No ale cóż, przecież ta gra ma dobry balans xD
Edit: 0-18? Co wy, nie umiecie sobie poradzić mimo tak doskonałego balansu?