Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błędy, bugi - link do systemu raportowania błędów w pierwszym poście!  (Przeczytany 118168 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Seraffim

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Błędy, bugi(modyfikacja nie działa na oficjalnym OiM, tylko na M&B Warband)
    « Odpowiedź #180 dnia: Października 27, 2011, 16:18:44 »
    Daedalus thx

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    Odp: Błędy, bugi(modyfikacja nie działa na oficjalnym OiM, tylko na M&B Warband)
    « Odpowiedź #181 dnia: Listopada 11, 2011, 14:12:29 »
    Pobrałem moda, pograłem, wyszedłem, pograłem w Assassin Hunt, chciałem znowu zagrać w WFaS, uruchamiam, pojawia mi się TAKIE COŚ i  nie da się nic nacisnąć w menu. Prosiłbym o pomoc.
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #182 dnia: Listopada 11, 2011, 14:24:34 »
    Pobrałem moda, pograłem, wyszedłem, pograłem w Assassin Hunt, chciałem znowu zagrać w WFaS, uruchamiam, pojawia mi się TAKIE COŚ i  nie da się nic nacisnąć w menu. Prosiłbym o pomoc.

Musisz wybrać banner, bo masz pewnie czarne pole teraz

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #183 dnia: Listopada 11, 2011, 14:56:13 »
    To akurat nie jest związane z bannerem. Pierwszy raz widzę taki błąd. Spróbuj uruchomić moda jeszcze raz.

Offline Archimonde

• Lord Płonącego Legionu
    • Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Nadchodzi zima...
      • Mój Deviant
    « Odpowiedź #184 dnia: Listopada 11, 2011, 20:16:44 »
    Próbowałem 7 razy i 2 razy re-intallowałem moda. Nie pomogło. To było pierwsze na co wpadłem zanim napisałem.

EDIT: Już rozwiązałem. Coś mi przeniosło folder native'a do folderu moda Assassin Hunt. Teraz działa.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 11, 2011, 20:20:59 wysłana przez Archimonde »
    "-Czy mogę ci ofiarować mą miłość? -Zwątpienie, zdrada, gorycz oraz ból pamięci bezpowrotnie minionych szczęśliwych chwil zbyt silnie wpisane są w słowo 'miłość', by człek roztropny zechciał jej zawierzyć...”
    "– Pozwól też, że dam ci radę płynącą ze szczerego serca: nigdy więcej nie mów, że jesteś nic niewarta. Bo znaczymy tylko tyle, na ile potrafimy wycenić się we własnych oczach."
    Jacek Piekara

Offline Setebos

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Możesz mnie znać jako: Dimitri lub Dimitri_Hawke
    « Odpowiedź #185 dnia: Listopada 22, 2011, 18:26:19 »
    http://img641.imageshack.us/img641/2594/mb362.jpg

Taki jakby bug, ciekawe jak on ma zamiar nacisnąć spust.

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    • znacie mnie jako blood_Kasztelan lub Sierzant_PL
    « Odpowiedź #186 dnia: Listopada 22, 2011, 19:41:10 »
    Nie czepiajmy się takich pierdółek bo przecież nie wpływa to znacznie na grę...

Offline Trynithy

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #187 dnia: Listopada 22, 2011, 20:45:46 »
    jak dzisiaj wziąłem najlepsze rękawice dla szlachcica to lewa ręka była w skórzanej rękawiczce, a prawa w rękawicy kolczej,

Offline Drakkanien

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Listopada 22, 2011, 21:00:20 »
    Stary, to nie bug... te rękawice są POJEDYNKOWE! Z osłoną na prawą rękę. Jestem w drużynie wikińskiej i zawsze walczymy w rękawicach dla bezpieczeństwa.

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Grudnia 01, 2011, 15:22:20 »
    Zaobserwowałem jeden mały bug : do garłacza można mieć tarczę :D
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197998744548/screenshot/612718202408522532/?tab=all
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 01, 2011, 16:06:14 wysłana przez Kasztelan »

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #190 dnia: Grudnia 01, 2011, 16:49:12 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Marca 07, 2015, 12:57:05 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Irgen

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #191 dnia: Grudnia 03, 2011, 22:12:28 »
    Chcę przypomnieć, że przydałoby się zmienić flagi (z "nativowskich" na "wfasowe") podczas oblężeń...
    pozdrawiam
    "Czego krzyczysz... co noga? A tamtemu głowę urwało i nie krzyczy, a ty o takie głupstwo."
    ~Józef Piłsudski

Offline ziomek_97

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Grudnia 15, 2011, 18:55:29 »
    Otóż mam taki problem:
    Gdy strzelam z armaty to nikt (nawet jeśli strzelam z bliska) nie cierpi, wyskakuje po lewej stronie błąd "scirpt_error : fire_canon" Nie bardzo wiem o co chodzi i proszę o pomoc....

Offline Kasztelan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Grudnia 15, 2011, 19:58:49 »
    Chyba nie masz łatki 1.43...

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #194 dnia: Grudnia 15, 2011, 20:03:48 »
    To na zakładanym przez ciebie serwerze?  Jak tak to pewnie, potrzebujesz:
    http://www.mediafire.com/error.php?errno=999
    Vivat Pomerania!