Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Błędy, bugi - link do systemu raportowania błędów w pierwszym poście!  (Przeczytany 118535 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raddeo

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • "Jeśli zdrajca, więc na szubienicę!"
    Odp: Błędy, bugi(modyfikacja nie działa na oficjalnym OiM, tylko na M&B Warband)
    « Odpowiedź #165 dnia: Października 13, 2011, 19:38:06 »
    Hofiko kazał zgłosić, to zgłaszam. Na inwazji po 4 deadach nie można się zrespić. Trzeba wyjść z serwera i wejść jeszcze raz. Moglibyście to naprawić ;)
    "Nasz malarz Orłowski -
    Przerwała Telimena - miał gust Soplicowski.
    (Trzeba wiedzieć, że to jest Sopliców choroba,
    Że im oprócz Ojczyzny nic się nie podoba)."
                  ~ Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz"

Offline Bloomy

• Użytkownik
    • Piwa: 8
    Odp: Błędy, bugi(modyfikacja nie działa na oficjalnym OiM, tylko na M&B Warband)
    « Odpowiedź #166 dnia: Października 13, 2011, 19:41:34 »
    To nie jest bug, tylko raczej liczba deadów ustawiona przez admina.

Down: Spójrz na post Daeda. Kapustniku. :P
    « Ostatnia zmiana: Października 13, 2011, 20:31:03 wysłana przez Bloomy »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #167 dnia: Października 13, 2011, 19:50:59 »
    Liczba deadów ustawiona przez admina.

Ciekawych rzeczy się tutaj dowiaduję. :o
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #168 dnia: Października 13, 2011, 19:54:39 »
    Może nie tyle przez admina, co na stałe. W nowej wersji z tego zrezygnowałem, bo w sumie i tak nie miało to sensu (gracze wychodzili i łączyli się ponownie).

Offline Gordonus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #169 dnia: Października 25, 2011, 18:01:38 »
    teraz zainstalowałem wfas i jak go odpalam pojawia mi się taki błąd jak na screenie :http://imageshack.us/photo/my-images/193/erroev.png/ po czym gra sie zamyka :/

Offline Skrzetusky

• Użytkownik
    « Odpowiedź #170 dnia: Października 25, 2011, 18:37:49 »
    Sciagnij moda jeszcze raz albo wypakuj zawartosc instalera do jakiegos folderu a pozniej to do odpowiedniego folderu z Warbandzie.

Offline Gordonus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #171 dnia: Października 25, 2011, 18:41:22 »
    Czytając inne posty stwierdziłem że na piracie nie będzie mi chodzić a jest taki problem że orginał mi nie działa :/

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #172 dnia: Października 25, 2011, 18:48:09 »
    Czy to się kwaifikuje jako pirat za ktory dostaje sie ban/2 osty?
    Vivat Pomerania!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #173 dnia: Października 25, 2011, 18:50:01 »
    Jeżeli kupił CD-key - nie.

A skąd ta pewnosć? Kiedy ty w końcu przestaniesz bawić się w moderatora? Ktoś kiedyś się zdenerwuje i źle się to dla ciebie skończy...

Jeżeli ktoś kupił grę, to nie jest piratem, tak każe mi myśleć mój znikomy i ubogi intelekt. A pytanie o pirata nie musi być skierowane do moderatora, to pytanie jak wiele innych na forum. Ale już nie kwestionuję twoich słów, bo ktoś się kiedyś zdenerwuje i źle się to dla mnie skończy.

DOWN: Przecież napisałem, że jeżeli kupił CD-key...
    « Ostatnia zmiana: Października 26, 2011, 20:15:22 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #174 dnia: Października 26, 2011, 19:20:02 »
    Umhhh, przepraszam, mam pirata, ale ale oczywiście wersja pudełkowa leży tusz za mnom, ale czy na pewno to będzie działać na piracie? Bo ja chcę tylko troszkę popróbować różnych rzeczy...

Offline robercik8211

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Porucznik Potocki
    « Odpowiedź #175 dnia: Października 26, 2011, 19:31:18 »
    Nie wiem, z tego co slyszalem na piracie nie ma pokazanych serwerow, chyba ze chcesz ze soba i botami zagrac
    Vivat Pomerania!

Offline Askorti

• Użytkownik
    • Piwa: 53
    « Odpowiedź #176 dnia: Października 26, 2011, 20:53:10 »
    Umhhh, przepraszam, mam pirata, ale ale oczywiście wersja pudełkowa leży tusz za mnom, ale czy na pewno to będzie działać na piracie? Bo ja chcę tylko troszkę popróbować różnych rzeczy...
    tak, a Ja to wróżka zębuszka... Nie ma żadnego powodu, by grać na piracie, jak ma się oryginał. Wraz z oryginałem przyjść powinien klucz do gry, który można wpisać przy włączaniu gry ściągniętej z TW. Wtedy ma się grę w pełni legalną z dostępem do wszystkiego.

Offline Seraffim

• Użytkownik
    « Odpowiedź #177 dnia: Października 26, 2011, 23:26:13 »
    Pomoże ktoś? Ja mam buga podczas wczytywania INI RGL ERROR get_object failed to texture:man_treeline

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #178 dnia: Października 27, 2011, 11:42:10 »
    Zaktualizuj grę do wersji 1.143.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #179 dnia: Października 27, 2011, 11:57:14 »
    Przy włączaniu pojawia mi się taki błąd:

Nie mam pojęcia co go powoduje, ale po "ignoruj" mogę grać bez problemów. Tak czy inaczej chciałbym się tego pozbyć. Dodam jeszcze, że przeinstalowałem już Warbanda i nie pomogło.