Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42399 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #15 dnia: Stycznia 03, 2011, 19:54:59 »
    Zbanowany został pan killer223(na jeden dzień) za obrazę innego użytkownika serwera, jego adminów oraz całego klanu.
    Jak ktoś kogoś wyzywa odocenzurowane przez anonimowego słuchacza radia "Maryja" to nie jest z nim dobrze, nie każdy toleruje takiego typu zachowania.
    To przecież tylko gra więc po co tyle nerwów...?
    Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dziwne pretensje dotyczące 1_WarDogs_PL to proszę kierować je na PW.

Nie chiałem wogóle nic pisać na Tawernie, bo już i tak mnie większośc nie lubi, wiec szumu robić nie chcę, chcę się wyciszyć, ale przy takim acoaco122 się nie da. Ja powiem tak, jeśli mówicie że kogoś obrażałem to udowodnijcie to, pokazcie całej Tawernie Four Ways że kogoś obrażałem, ja się nie boję, bo nie mam czego, weźcie troche przykładu z REF-u, co wam na dobre wyjdzie i przed oskarzeniem kogoś poprzyjcie owe oskarżenia screenem z logów, wtedy wszyscy będą mogli przyznać wam rację i nie będziecie rzucać słów na wiatr. I jeśli już ludzie, patrzycie na tą wiadomość, to wiedźcie że ja powiedziałem tylko że WarDogs słabo grają, powiedziałem to do acoaco122 i chyba się strasznie obraził bo 5 minut później razem z swoim kompanem z klanu wyjeli banhammery i zaczeli we wszystkich napażać, nie tylko we mnie, we wszystkich innych też, a że był to DM to po prostu sam w niego nie trafiłem, nie zablokowałem no i oberwałem. I ja nie wyzywam kogoś od radia, ja kulture mam, a to że ktoś inny tego nie zauważa i widzi tylko to że czasami lubię pożartować, no cóż, to jego sprawa. I ze mną jest dobrze.
    http://www.youtube.com/watch?v=RA06Z5e1ZFc
    Na serwerze było siedem osób:
    Ja
    WD_Tobiken
    WD_Sarkall
    WD_Zorg
    WD_Selinor
    New_Player_666
    killer223
    Haloinar
    ...
    ......
    .........
    (click to show/hide)
    Reszty domyślcie się sami...
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2011, 19:46:59 wysłana przez acoaco122 »
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline AronPL

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #16 dnia: Stycznia 03, 2011, 20:20:58 »
    No, cóż widać, że nowe klany powstają z dnia na dzień heh, jakże nie przystoi mi życzyć szczęścia nowemu klanowi. A, co do Acoaco w tym zespole, za dobrze nie życzę, ponieważ po 1 nie żywię, do niego sympatii i po 2, jak już ktoś pisał, tam gdzie acoaco, tam ( heh po mojemu ) nieład.
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #17 dnia: Stycznia 04, 2011, 19:17:41 »
    A, więc my mówiliśmy o innych dniach, ja wchodziłem na serwer w 2 dniach, chodziło mi o ten 2 dzień, a nie o pierwszy, jeśli dostałem za 1 dzień bana, to masz rację, powiedziałem to co widać w logach. Ale zbytonio to przekoloryzowałeś, bo jak powiedziałem że zmieniam serwer to go zmieniłem więc nic wiecej nie było, a przed tem powiedziałem tylko: "Sam jesteś noob jak WD" i to była odzywka na twoje: "killer noob" więc chcąc nie chcąc musisz przyznać że sam zacząłeś.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 04, 2011, 19:31:07 wysłana przez killer223 »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #18 dnia: Stycznia 04, 2011, 20:28:56 »
    A, więc my mówiliśmy o innych dniach, ja wchodziłem na serwer w 2 dniach, chodziło mi o ten 2 dzień, a nie o pierwszy, jeśli dostałem za 1 dzień bana, to masz rację, powiedziałem to co widać w logach. Ale zbytonio to przekoloryzowałeś, bo jak powiedziałem że zmieniam serwer to go zmieniłem więc nic wiecej nie było, a przed tem powiedziałem tylko: "Sam jesteś noob jak WD" i to była odzywka na twoje: "killer noob" więc chcąc nie chcąc musisz przyznać że sam zacząłeś.
    Patrząc na tą wypowiedź można sie domyślić, że ktoś oszukuje :D
    Nie stawie sie za nikim, bo ani killera, ani acoaco nie ubóstwiam itd.
    Staram sie zachować nautralność. Nie byłem, nie widzialem, nie mam stawać po czyjeś stronie i domagać się prawdy (jeżeli takowa została zatajona).
    Na przyszlosc acoaco dawaj screena, bo w takiej dyskusji mogłeś dużo pozmieniać...

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 15, 2011, 19:42:36 »
    Dzisiejszy sparing z FTF Veagirowie vs Rhodockowie wygraliśmy 6-0(mieliśmy grać do 10 na wybranej przez nas mapie i do 10 na ich mapie)
    Składy były nierówne(mieliśmy grać 8 vs 8)

Po 6 wygranych FTF wychodzili z naszego serwera i mówili że sparing nie ważny

« Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2011, 19:48:49 wysłana przez acoaco122 »

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Stycznia 15, 2011, 20:07:00 »
    a konkretny powód czemu sparing był nie ważny?

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Stycznia 15, 2011, 21:12:16 »
    Ponieważ FTF nie wiedziało jak poradzić sobie z "kolczastym murem"(taktyką wymyśloną przez nas).

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #22 dnia: Stycznia 15, 2011, 21:38:57 »
    Ciekawe wieści:) Widzę ze się klany rozwijają.Mam tylko nadzieje że te 2 rundę nie graliście 8 vs 2 (a 2 screeny na to wskazują) bo jezeli tak to chyba nie uznałbym tego za sparing:) Życzę dalszych sukcesów

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Stycznia 15, 2011, 22:33:49 »
    Hmmmm powiedźmy sobie jedno. Wy nie chcieliście się zgodzić na mniejszą ilość graczy nawet nie czekaliście na poprawną liczbę członków musieliśmy użyć rezerw, a potem oczywiście przychodzi, ktoś z opóźnieniem o 5 min. i tak, to wygląda. A, jeśli myślicie, że fair jest atakowanie łucznikami, gdy jeszcze oczekuje się na graczy, to się grubo mylicie. Z góry dziękujemy za taki sparing. A, o ile się nie mylę z innymi klanami nie ma takiego problemu ;] Także atmosfera nie ciekawa druga strona nie, jest chętna, do współpracy.

PS. Niechajże reszta osądzi, czy uczciwe, jest ze strony klanu WD wyzwanie klanu na mapę, której on nie zna, na której od początku wiadomo, że szans nie ma, gdyż przeciwnik może zaatakować, go nawet, tuż po odrodzeniu ;pppp było, to bardzo niesmaczne...

Witajcie ! Jestem liderem klanu WarDogs. Zakładam tutaj ambasadę, mam nadzieję, że miło się nam będzie z Wami współpracować, a raczej współgrać ;)

Proponuję sparing w niedzielę lub sobotę wieczorem.
    Serwer: 1_WarDogs_PL
    Tryb: Battle
    Ilość rund : 20
    Ilość ludzi w teamie : 8
    Wyłączony auto-block, 2500 złota.
    My wybierzemy mapę przed grą. Gramy do 10 i zmiana mapy na tą, którą Wy chcecie.

Frakcje:
    WD - Vaegirowie
    FtF - Napiszcie

Zgadzacie się?

Tutaj mamy propozycje sparingu, jeżeli chcecie grać na mapie niestandardowej. Hmmm widzicie, tu coś o mapach NIESTANDARDOWYCH, bo ja nie. A, więcej niespodzianek. np. zaraz po odrodzeniu jesteśmy, pod ostrzałem łuczników, ponieważ mają idealne stanowisko łucznicze na całą drogę naszą prowadzącą, do nich potem, jeszcze stanowiska, na tyłach, gdzie trzeba mierzyć się z 2 ogniem.
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 15, 2011, 23:20:03 wysłana przez AronPL »
    Zapoznaj się z informacją w regulaminie na temat wysokości sygnaturki. // Kalpokor

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Stycznia 15, 2011, 23:01:27 »
    Ciekawe wieści:) Widzę ze się klany rozwijają.Mam tylko nadzieje że te 2 rundę nie graliście 8 vs 2 (a 2 screeny na to wskazują) bo jezeli tak to chyba nie uznałbym tego za sparing:) Życzę dalszych sukcesów
    Wtedy wszyscy wychodzili.

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Stycznia 15, 2011, 23:21:51 »
    A, jeszcze jedno nie kłam, taktyka ta nie, jest wymyślona przez was bardzo dużo klanów ją stosuje. A, o ile wiemy WD istnieje od nie dawna zważaj na słowa.

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #26 dnia: Stycznia 16, 2011, 00:06:20 »
    Hmmm czy ja aby dobrze zrozumiałem? Wardogs umówili sie na sparing na zrobionej przez siebie mapie o czym poinformowali przeciwnika tuż przed sparingiem i do tego mapie która daje im ogromną przewage w walce? Jeżeli źle zrozumiałem to niech ktoś mnie poprawi :P ale jesli to prawda to mega jaja heheh:D:D:D Nikogo nie osądzam ale to chyba paranoja:D Myśle że przydałby sie jakiś rewanż na normalnej mapie:P

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Stycznia 16, 2011, 09:32:25 »
    jeśli sytuacja naprawdę tak wygląda jak mówi Aron to faktycznie powinien być rewanż w normalnych zasadach

Offline Rezor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Stycznia 16, 2011, 09:51:11 »
    Pozwólcie że się wtrące , wy też mogliście się bronić a nie tylko nas atakować. Po czym sytuacja się odwróciła i my atakowaliśmy i wygraliśmy.

Offline AronPL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Stycznia 16, 2011, 10:02:18 »
    Aż dziw, gdy wyskoczyliście nas nas przegrywaliście, no cóż lepiej wystawić nas na ogień łuczników z pozycji, dla nas niedostępnych. No, cóż grałem na wielu mapach przerobionych, gdzie każdy ma równe szanse. Zresztą i tak nie POINFORMOWALIŚCIE nas, o grze na mapie niestandardowej ;ppp