Hmmmm powiedźmy sobie jedno. Wy nie chcieliście się zgodzić na mniejszą ilość graczy nawet nie czekaliście na poprawną liczbę członków musieliśmy użyć rezerw, a potem oczywiście przychodzi, ktoś z opóźnieniem o 5 min. i tak, to wygląda. A, jeśli myślicie, że fair jest atakowanie łucznikami, gdy jeszcze oczekuje się na graczy, to się grubo mylicie. Z góry dziękujemy za taki sparing. A, o ile się nie mylę z innymi klanami nie ma takiego problemu ;] Także atmosfera nie ciekawa druga strona nie, jest chętna, do współpracy.
PS. Niechajże reszta osądzi, czy uczciwe, jest ze strony klanu WD wyzwanie klanu na mapę, której on nie zna, na której od początku wiadomo, że szans nie ma, gdyż przeciwnik może zaatakować, go nawet, tuż po odrodzeniu ;pppp było, to bardzo niesmaczne...
Witajcie ! Jestem liderem klanu WarDogs. Zakładam tutaj ambasadę, mam nadzieję, że miło się nam będzie z Wami współpracować, a raczej współgrać ;)
Proponuję sparing w niedzielę lub sobotę wieczorem.
Serwer: 1_WarDogs_PL
Tryb: Battle
Ilość rund : 20
Ilość ludzi w teamie : 8
Wyłączony auto-block, 2500 złota.
My wybierzemy mapę przed grą. Gramy do 10 i zmiana mapy na tą, którą Wy chcecie.
Frakcje:
WD - Vaegirowie
FtF - Napiszcie
Zgadzacie się?
Tutaj mamy propozycje sparingu, jeżeli chcecie grać na mapie niestandardowej. Hmmm widzicie, tu coś o mapach NIESTANDARDOWYCH, bo ja nie. A, więcej niespodzianek. np. zaraz po odrodzeniu jesteśmy, pod ostrzałem łuczników, ponieważ mają idealne stanowisko łucznicze na całą drogę naszą prowadzącą, do nich potem, jeszcze stanowiska, na tyłach, gdzie trzeba mierzyć się z 2 ogniem.