Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42405 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    [Native][WD] Wardogs
    « dnia: Grudnia 31, 2010, 15:05:02 »

Lider:
    WD_Tobiken

Członkowie:
    WD_Akko
    WD_Majkel
    WD_Mistrzunio
    WD_Abuin
    WD_Lexus
    WD_Tomci
    WD_Natek007
    WD_Szewczenko
    WD_Chyba_Ty
    WD_Kirdjon
    WD_ArcyAss
    WD_Zuris
    WD_Kargul
    WD_PanKaczka
    WD_Raffy
    WD_Zorg
    WD_Wilczurek
    WD_HarnaŚ

Rekruci:
    wd_Canibalistic
    wd_Rezor111
    wd_Vfel
    wd_Świstu
    wd_Miguel
    wd_Bartolini
    wd_Tymex

Gracze Nieaktywni:
    WD_Asylum

WarDogs to polski klan z długą tradycją. Powstał on oficjalnie 22 grudnia 2010 roku z inicjatywy Tobiken'a z pomocą Akko.
    Mieliśmy od początku jedno założenie - skupiać ludzi, których celem jest dobra zabawa. W parze z tym szły również sparingi i mecze, które
    wtedy graliśmy często.

Z czasem nasz klan rozwijał się, nasz serwer hostowany przez Akko zdobył popularność jako jedyny w tym okresie polski serwer w trybie TDM.
    W tym okresie zainteresowaliśmy się tworzeniem map. Tobiken założył w obrębie klanu szkółkę tworzenia map.
    Klan zdobywał nowe znajomości i z czasem bardzo zżyliśmy się z członkami grupy ROMA. Po pewnym czasie doszło do fuzji.
    Był to początek naszego najlepszego okresu w którym graliśmy wiele sparingów i meczy.

Po pewnym czasie utraciliśmy swoją moc i przekształciliśmy się w grupę przyjaciół grającą w różne gry.

Teraz znów jesteśmy pełnoprawnym klanem i zbieramy siły aby ponownie uzyskać swoją dawną potęgę. Do klanu dołączyło wielu dawnych znajomych jak i świeżych graczy. Szukamy kolejnych ludzi, pragnących zasilić nasze szeregi.

W klanie istnieją następujące rangi:

-Rekrut(wd_Nick)
    -Pełnoprawny klanowicz(WD_Nick)

Różnią się one tagiem, który opisany jest wyżej.

-Nieirytujący głos, najlepiej po mutacji
    -Przynajmniej przeciętne umiejętności w grze
    -Dobre zachowanie

Klan WarDogs posiada serwer do Warbanda - 1_WarDogs_PL, ustawiony na tryb Drużynowy Deathmatch.
    Na serwerze znajdują się mapy członków klanu.
    Zapraszamy do gry!

Posiadamy również prywatny serwer TeamSpeak.
    Więcej informacji uzyskasz po kliknięciu w klawisz "Teamspeak" w nagłówku tematu.

« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2013, 11:30:30 wysłana przez Tobik-N »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:14:12 »
    Na ile osób planujecie stworzyć ten klan że zrobiliście aż tyle rang? Na jakiej zasadzie rozdajecie odznaczenia? I skąd gwarancja że ten klan nie będzie jak pozostałe założone przez acoaco?

Takie trzy pytania ode mnie na początek i dodam że życzę wam powodzenia aczkolwiek nie wróżę wam szans na przyszłość.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2015, 14:21:30 wysłana przez MltiTstwe »

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:17:15 »

Acoaco? Eh, gdzie on jest to klany się rozpadają, no ale cóż

Pozdrowienia od Chorągwi Gończej

Zapraszamy na naszą stronę i dział pojedynki

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:28:55 »
    Na ile osób planujecie stworzyć ten klan że zrobiliście aż tyle rang? Na jakiej zasadzie rozdajecie odznaczenia? I skąd gwarancja że ten klan nie będzie jak pozostałe założone przez acoaco?

Takie trzy pytania ode mnie na początek i dodam że życzę wam powodzenia aczkolwiek nie wróżę wam szans na przyszłość.

Zależy ile będzie chętnych. Odznaczenia przydzielamy osobom bardzo aktywnym w klanie, które pomagają innym członkom klanu. Jak to skąd ? Acoaco nie założył tego klanu, tylko w nim jest.

Offline Apollo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 31, 2010, 15:52:32 »
    W imieniu ZKM jak i swoim życzę powodzenia w nadchodzącym nowym roku, mam nadzieję, że nie skończycie działalności po miesiącu ;p

pozdr
    A.

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 31, 2010, 16:04:34 »
    Cóż ja życzę wam wszystkiego dobrego :) Mam nadzieje że, nowy klan niedługo się rozwinie i wzbogaci Polską scene WB :)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 31, 2010, 16:29:40 »
    Życzę powodzenia klanowi:) Aż pozazdrościć rekrutacji - rano było Was 3 ;p Przed Waszym mapperem jeszcze sporo pracy - ale ważne że coś nowego:) Pozdrawiam

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 31, 2010, 19:13:48 »
    Witam. Też wam życze jak najlepiej. Mam pytanie tzn. acoaco ma range generał rozumiem za serwer dostał, a nie jako współzałożyciel ? Pozdrawiam
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 01, 2011, 09:31:51 »
    On nie ma rangi generał za to, że dzięki niemu mamy serwer, a dlatego, że na razie on prowadzi treningi.

Offline Clexane

• Użytkownik
    • Piwa: -3
    • Chorągiew Gończa Zakonu Krwi I Miecza
      • CGZKM
    « Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 01, 2011, 11:02:00 »
    To co na tych trejningach robicie jak je on prowadzi <marzyciel>

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 01, 2011, 16:37:44 »
    To co na tych trejningach robicie jak je on prowadzi <marzyciel>
    A no właśnie dobre pytanie, hmm mam szybką odpowiedź:TRENUJEMY.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Grievous

• Użytkownik
    • Chwała Konfederacji Niezależnych Systemów.
    « Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 02, 2011, 17:18:45 »
    Hmm... Zważając na osobę założyciela nie życzę klanowi nic dobrego, mimo to jednak jako że nadal jestem w świątecznym nastroju - I właśnie z racji na to powiedzmy iż nie życzę Wam źle.
    "I never risk my own skin if I don't have to."

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 03, 2011, 15:31:43 »
    Macie trochę nieogarniętą piechotę. Biegną z zamachniętymi berdyszami na kuszników... Dopóki nie zmieniłem klasy wbiłem staty 8-2 dosyć szybko.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline karlak111

• Użytkownik
    • Jack_Daniels, kiedyś Fatality
    « Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 03, 2011, 18:43:21 »
    Życzę wam wielu sukcesów i powodzenia bo sam wiem jak jest trudno na początku jakoś to wszystko zorganizować.

Offline killer223

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 03, 2011, 19:47:04 »
    Zbanowany został pan killer223(na jeden dzień) za obrazę innego użytkownika serwera, jego adminów oraz całego klanu.
    Jak ktoś kogoś wyzywa odocenzurowane przez anonimowego słuchacza radia "Maryja" to nie jest z nim dobrze, nie każdy toleruje takiego typu zachowania.
    To przecież tylko gra więc po co tyle nerwów...?
    Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dziwne pretensje dotyczące 1_WarDogs_PL to proszę kierować je na PW.

Nie chiałem wogóle nic pisać na Tawernie, bo już i tak mnie większośc nie lubi, wiec szumu robić nie chcę, chcę się wyciszyć, ale przy takim acoaco122 się nie da. Ja powiem tak, jeśli mówicie że kogoś obrażałem to udowodnijcie to, pokazcie całej Tawernie Four Ways że kogoś obrażałem, ja się nie boję, bo nie mam czego, weźcie troche przykładu z REF-u, co wam na dobre wyjdzie i przed oskarzeniem kogoś poprzyjcie owe oskarżenia screenem z logów, wtedy wszyscy będą mogli przyznać wam rację i nie będziecie rzucać słów na wiatr. I jeśli już ludzie, patrzycie na tą wiadomość, to wiedźcie że ja powiedziałem tylko że WarDogs słabo grają, powiedziałem to do acoaco122 i chyba się strasznie obraził bo 5 minut później razem z swoim kompanem z klanu wyjeli banhammery i zaczeli we wszystkich napażać, nie tylko we mnie, we wszystkich innych też, a że był to DM to po prostu sam w niego nie trafiłem, nie zablokowałem no i oberwałem. I ja nie wyzywam kogoś od radia, ja kulture mam, a to że ktoś inny tego nie zauważa i widzi tylko to że czasami lubię pożartować, no cóż, to jego sprawa. I ze mną jest dobrze.