Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][WD] Wardogs  (Przeczytany 42390 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [Native][WD] Wardogs
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 19, 2011, 20:04:38 »
    Kolejna fuzja.To już się robi nudne.Klany powstają i za 2 dni mają fuzje.
    Życzę powodzenia na nowej drodze życia :D

Offline zenoxer

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 19, 2011, 21:19:43 »
    dzisiaj graliśmy na ich serwerze i zeus wparowal i zaczeła się kłótnia zeus zaczoł brać admin armor i ban hammer i teleportował się do mnie bo wszyscy ze ROMA mnie nie nawidzą nie wiedzieć za co. on się trzy razy teleportną i za trzecim zarem dopiero mu się udało mnie zabić bann hammerem xD to tyle z mojej strony i myśle że klan poprawi swoje zachowanie.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 19, 2011, 21:22:16 »
    Wszystkich, którzy chcieliby z nami pograć zapraszam na nasz serwer - 1_WarDogs_PL - jest on już teraz stały, wykupiony na katapulcie (zyskaliśmy go po fuzji).

Offline zeus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 19, 2011, 21:31:25 »
    Przepraszam bardzo drogi analfabeto (to do totema)!!
    Niestety 1/2 z tego co napisales  jest poprostu zmyslona.chcialem cie zbanowac o 1.Za przezywanie czlonkow klanu,zdrade i podawanie hasla komu popadnie na M&B
    bez naszego pozwolenia.2.wejscie na nasz kanal ts i wyzywanie klanowiczow,wejscie na serwer i uzywanie bez pozwolenia panelu admina,po 1 ostrzezeniu wszedles  na serwer i wyzywales graczy,klanowiczow,mnie.JEST TO LAMANIE REGULAMINU NASZEGO KLANU !!! po 2 ostrzezeniu kiedy zmienilismy haslo i zakazalismy ci wchodzic na serwa ty bezczelnie olewajac zakazy.nic innego nnie moglem zrobic niz walnac cie banhammer.Moim zdaniem jestes cwaniaczkiem i klamca powinienes przemyslec swoje postepowanie i ortografie bo jest porazajaca.

POZDRAWIAM UCZCIWYCH GRACZY WARBANDA I ZAPRASZAM NA NASZ SERWER!(Z TEGO CO PISZE TOTEM PANUJE TU PODOBNA ZLA ATMOSFERA,JEDNAK JEST NAODWROT )

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 19, 2011, 22:06:03 »
    \2.wejscie na nasz kanal ts i wyzywanie klanowiczow,wejscie na serwer i uzywanie bez pozwolenia panelu admina,po 1 ostrzezeniu wszedles  na serwer i wyzywales graczy,klanowiczow,mnie.\

coś czuje tytaj kłamstwo

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 19, 2011, 22:38:22 »
    Powodzenia, jako, iz z tego co pamietam, poczatki miedzy WD a ZG nie były zbyt dobre :)

Powodzenia ;)

Offline zeus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 19, 2011, 22:46:43 »
    HHHHHHHMM JEZELI CZUJESZ KLAMSTWO TO ZE SWOJESJ STRONY

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 19, 2011, 23:39:57 »
    Hmm.. przydało by się ostudzić tą nienawiść pomiędzy Roma a Zenoxerem(Totem),sprawa wygląda zgoła inaczej niź tu sie prezentuje,prawda klan ROMA był agresywny wobec zenoxera  ALE nie bez powodu, a powód był taki czyli zabawa admin modem na naszym serwerze(co było naprawde nie miłe)a potem to już nie muszę opowiadać  bo zues tutaj wyjaśnił,więc moge tu dodać że działanie totema było bardzo ale to bardzo nie przyjemne i radze zmienić swoją taktykę postepowania

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 19, 2011, 23:49:40 »
    A i zapomniałem też dodać że rozdawał hasła do naszego panelu administratora czyli"hulaj dusza!"na serwerze. więcej rzeczy wymienił Zues,ale nie zgodzę się że nas zdradził ponieważ miał pełne prawo od nas odejść,ale powód odejścia był istnie banalny wręcz śmieszny a był taki że on nie wygrał demokratycznych wyborów i sie chłopaczyna zbulwersował że on nie wygrał bo do tego uważa że się PRZYCZYNIŁ do fuzji to on musi być liderem klanu choć dodam że do fuzji przyczynił się Aron  i Zues więc nie zapominajcie o nich!

Offline zenoxer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 20, 2011, 08:35:22 »
    po pierwsze ja założyłem ten klan nie pamiętasz kompot. POwiedziałeś cytuje: "Nudzi mnie prowadzenie klanu ja odchodze" i zostałem sam i ja musiałem doprowadzić do tego by można było by zroić fuzje. po mojej i arona i templriusza fuzji ty się dołączyłeś i dostałęś odrazu taką range jak ja mam więc to mnie troche wkurzylo ale potem się już tym nie przejmowałem ale za to później chcieliście zrobić fuzje z SPARTA moim .zdaniem to nie bylo potrzebne nam do szczęścia ale się uparłeś no to ja z aronem zrobiłem tą fuzje i to ja ustaliłem warunki i zdobyłem serwer.A teraz jak mi się odwięczacie, bierzecie na lidera pana zeusa który się bawi admin modem, później kłamie i nic nie zrobił dla tego klanu.

Nie mam ochoty się kłócić z gośćmi którzy nawet chyba nie wiedzą do końca o co jest dyzkusja.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 20, 2011, 10:50:49 »
    Czy moglibyście przestać spamować jakimiś bezsensownymi kłótniami ?

Offline zeus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 20, 2011, 11:04:56 »
    /A teraz jak mi się odwięczacie, bierzecie na lidera pana zeusa który się bawi admin modem, później kłamie i nic nie zrobił dla tego klanu./

1 Nie bylo cie przez 2 tygodnie na Warbandzie
    2. nie pisales do nikogo ze chcesz sie zglosic do wyborow
    3 pozniej gdy wybrano mnie na  lidera ty strzeliles focha i oszedles z klanu

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 20, 2011, 11:36:32 »
    ok koniec spamowania w tym temacie proszę pisać na PW ale tylko dodam że to zrobiłeś fuzje z aronem a potem aron ,ty ,ja zrobiliśmy fuzje ze spartą i troche gupoty gadasz że to i to zrobiłeś  nie tylko od ciebie wiele żeczy zależało,a jeśli chodzi o ZG to RAZEM założyliśmy więc nie mów tutaj takich bzdur że ty wszystko zrobiłeś naprzykład ja zrobiłem kanał TS i forum założyłem to co należy mi sie super ranga np.dowódca? NIE,racja w wyborach na lidera bralismy sensownych kandydatów którzy mogli by coś zdziałać,a powiem że do wyborów pomocnika   byłeś jako kandydat  a wyborach nie liczy sie co zrobiłeś tylko kto cie poprze

Offline Mus1c

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Radny klanu Polish Eagles
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 23, 2011, 17:18:21 »
    Wydaję mi się że ta fuzja zniszczy oba klany bo kilka dni po jednej fuzji następuje następna a w poprzednim klanie nie wybraliście jeszcze jednego przewodniczącego klanu więcwydaje mi się że to nie ma sensu.

Mimo wszystko życzę powodzenia klanu WarDogs!

Zenoxer co do ZG to wydaje mi się że GameKompot zrobił dla klanu dużo więcej.

Kolory, a zwłaszcza czerwony, na forum są zarezerwowane dla administracji.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2011, 17:31:37 wysłana przez sir Luca »

" - A więc niech zwycięży lepszy - zawołał szyderczo Deparnieux, a tym razem Halt odezwał się:
    - Owszem, zamierzam zwyciężyć." - cytat z książki Zwiadowcy

Jednostka pola powierzchni w Warbandzie?
    (click to show/hide)

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 23, 2011, 18:23:40 »
    Jaka fuzja druga, raz się zfuzjowaliśmy.
    Pamiętaj WD to nie ROMA...
    Poza tym nie ma to jak nabicie 10 postów tylko w tematach Klany Warband Mus1c(i to co 5 min).
    "Aut inveniam viam aut faciam"