Zbanowany został pan killer223(na jeden dzień) za obrazę innego użytkownika serwera, jego adminów oraz całego klanu.
Jak ktoś kogoś wyzywa odocenzurowane przez anonimowego słuchacza radia "Maryja" to nie jest z nim dobrze, nie każdy toleruje takiego typu zachowania.
To przecież tylko gra więc po co tyle nerwów...?
Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dziwne pretensje dotyczące 1_WarDogs_PL to proszę kierować je na PW.
Nie chiałem wogóle nic pisać na Tawernie, bo już i tak mnie większośc nie lubi, wiec szumu robić nie chcę, chcę się wyciszyć, ale przy takim acoaco122 się nie da. Ja powiem tak, jeśli mówicie że kogoś obrażałem to udowodnijcie to, pokazcie całej Tawernie Four Ways że kogoś obrażałem, ja się nie boję, bo nie mam czego, weźcie troche przykładu z REF-u, co wam na dobre wyjdzie i przed oskarzeniem kogoś poprzyjcie owe oskarżenia screenem z logów, wtedy wszyscy będą mogli przyznać wam rację i nie będziecie rzucać słów na wiatr. I jeśli już ludzie, patrzycie na tą wiadomość, to wiedźcie że ja powiedziałem tylko że WarDogs słabo grają, powiedziałem to do acoaco122 i chyba się strasznie obraził bo 5 minut później razem z swoim kompanem z klanu wyjeli banhammery i zaczeli we wszystkich napażać, nie tylko we mnie, we wszystkich innych też, a że był to DM to po prostu sam w niego nie trafiłem, nie zablokowałem no i oberwałem. I ja nie wyzywam kogoś od radia, ja kulture mam, a to że ktoś inny tego nie zauważa i widzi tylko to że czasami lubię pożartować, no cóż, to jego sprawa. I ze mną jest dobrze.