Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Steam  (Przeczytany 12659 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    Steam
    « dnia: Listopada 27, 2007, 16:18:30 »
    Co sądzicie o tym kontrowersyjnym programie. Steam ma swoje zalety np możliwosc pobrania orginalnej gry na każdy komputer na którym się zalogowalismy i wiele promocji. Największą wadą steamu jest jego upierdliwosc nigdy niedopusci żeby w grze się cos zmieniło przezco czasami trzeba sciągac ją od nowa. Gdy niedawno odłączyło mi się niefortunnie zasilanie mam ze Steamem niezły cryk. Co wy o nim sądzicie?

Offline Gedus

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: Steam
    « Odpowiedź #1 dnia: Listopada 27, 2007, 17:18:45 »
    Ja nie używam steamu, a jak chce kupić grę to idę do sklepu ;p.. poza tym slyszalem rożne wypowiedzi o stemie

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Listopada 27, 2007, 18:37:07 »
    Steam nie służy tylko do kupna gier lecz jest całą społecznoscią a gry ze steamu to ja mam tylko te co dostałem w promocji. Jak kupisz grę i zarejestrujesz ją na steamie możesz ją pobrac na dowolny komputer na ziemi.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 27, 2007, 20:52:54 wysłana przez mat berserker »

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Listopada 28, 2007, 17:01:44 »
    Może ktoś na partyjke Dark Messiaha steam ON?

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Listopada 28, 2007, 19:50:22 »
    byłbym chętny ale musze jeszcze raz chyba dark messiaha sciągnąc (oczywiscie legalnie ze steamu) bo cos mi sie pokabaciiło.

Offline Bart950

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #5 dnia: Lipca 06, 2009, 14:27:53 »
    Steam ma wiele plusów,ale jego upierdliwość czasami nie zna granic,raz chce się połączyć z siecią Steam za pomocą wifi,a następnym razem nie,czasami nie chce mi wejść w tryb offline,jak jestem na wyjezdzie i nie mam podłączenia do sieci.

Offline przybor

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Lipca 09, 2009, 10:21:00 »
    Temat był zakopany od prawie 2 lat!!! NIE ODKOPUJ TEMATÓW!!!

Offline Maly_007

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #7 dnia: Lipca 09, 2009, 11:54:32 »
    A ty nie spamuj :P Lepiej temat odkopać niż założyć nowy i robić syf...

Potwierdzam, ale już koniec spamu.
    « Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2009, 11:56:10 wysłana przez Alkhadias »

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #8 dnia: Sierpnia 01, 2009, 17:17:20 »
    Mi się Steam podoba mam parę gier,ale to i tak nie to samo co kupno gry w sklepie,w pięknie zapakowanym opakowaniu :p

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #9 dnia: Sierpnia 01, 2009, 19:10:07 »
    eeehhhh ja mam często problemy ze steamem...

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline marcinko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Sierpnia 01, 2009, 19:50:24 »
    Steam to gówno na maksa! Kiedys sciągfłem gre i mi się nie chciała uruchomic to ją odinstaowałem i chcialem pobracod nwa, ale w steam sie pokazało, ze nie można pobrać bo kod jest aktualnie używany. Od tamtej pory nie używam tego programu!

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #11 dnia: Sierpnia 01, 2009, 19:51:54 »
    Steam to gówno na maksa! Kiedys sciągfłem gre i mi się nie chciała uruchomic to ją odinstaowałem i chcialem pobracod nwa, ale w steam sie pokazało, ze nie można pobrać bo kod jest aktualnie używany. Od tamtej pory nie używam tego programu!

Naucz się pisać,bo jak widać "gówno" masz we łbie... Nie chce Cię obrażać,ale trzymaj poziom gościu...

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline NIFN

• Użytkownik
    • Piwa: 19
    « Odpowiedź #12 dnia: Sierpnia 01, 2009, 20:23:09 »
    Steam ma swoje plusy i minusy (a co nie ma?). Najlepszym atutem jest to, że nie trzeba za każdym razem instalować produktów po wykasowaniu rejestru (czyt. formacie), czy też martwić się brakującym plikiem, gdyż możemy "naprawić" zainstalowaną wersję przywracając pliki, czy dodając klucze do rejestru. Poza tym nie musimy rysować sobie płyt instalując grę od czasu-do-czasu (można grę bezpośrednio ściągnąć ze steama - wystarczy klucz wprowadzić), mamy świeże informacje o dodatkach, aktualizacjach danego tytułu. Nie należy zapomnieć o zabezpieczeniach ze strony Steama, dzięki czemu piraci mają rzucane kłody pod nogi i crack-owanie do najłatwiejszych nie należy... Minusem jest to, że po stracie konta zostajemy praktycznie bez gier, aby zainstalować cokolwiek potrzebne jest połączenie z internetem. Czasami Steam się zwiesza, długo uruchamia, ściąga i instaluje aktualizacje, co może trwać naprawdę długo i być bardzo irytujące...
    Na steamie mam tylko 1 grę - Red Orchestrę... tak, czy inaczej wolę wersje gier bez-steam-owych.

Pozdrawiam!

Offline marcinko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Sierpnia 02, 2009, 08:28:33 »
    "Naucz się pisać,bo jak widać "gówno" masz we łbie... Nie chce Cię obrażać,ale trzymaj poziom gościu..."

Weź mnie nie obrażaj! Napsalem co myśle o stemie, a ty mnie od gówna wyzywasz! Co za hamskie forum. Żegnam.

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #14 dnia: Sierpnia 02, 2009, 09:11:50 »
    BUAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHA HHHAHHAH  dopiero co się,obudziłem a już mi humor poprawł :D