Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Steam  (Przeczytany 12602 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kawalek

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Steam
    « Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 27, 2011, 15:13:01 »
    Ja ze swojej strony dołożę jeszcze dwie nogi :P
    Jeśli zamiast instalowania z płyty zaczyna ci ściągać, przerwij, usuń to co ściągnęło (poprzez opcję "Usuń zawartość lokalną", czy coś w tym stylu) i odpal autostarta bezpośrednio z płyty. Zawsze działało w moim przypadku.

Z instalacją wszystko jest OK tylko jak wychodzą nowe patche to czasem zamiast np 300 mb ja musze pobierać kilka razy więcej, nie wiem czemu... albo raz czy dwa gra mi się sama usunęła. Wirusa ani braku miejsca nie mam więc nie wiem czym to jest spowodowanie.
    *Problemy pojawiają się tylko przy CoD mw2 i mw3.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 27, 2011, 16:55:43 »
    Nigdy nie uwierzę w to, że gra sama z siebie się usunęła. Tyle indie ostatnio ląduje na moim dysku ze Steam'a i nigdy nic podobnego się nie zdarzył dopóki sam jej nie wywaliłem. Podobnie z dużymi kilkugigowymi produkcjami - czekają w bibliotece dopóki sam nie wezmę "Usuń zawartość lokalną".

Offline Rabciks

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #62 dnia: Stycznia 15, 2012, 17:55:24 »
    Steam jest OK. Pamiętam jednak, że kiedyś miałem na Steamie Shogun 2 Total War. Tylko, że mi cudownie znikł. Kupiłem go na allegro a sam gościu dał mi go jako prezent. Ma ktoś jakieś pomysły co się mogło stać.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #63 dnia: Stycznia 17, 2012, 14:44:14 »
    Gra mogła być kradziona (tzn. same pudełka lub kod na nią). Jeśli tak było to powinieneś cieszyć się, że nie skończyło się na zbanowaniu konta. ;) Zawsze mogłeś napisać do supportu co się stało, że usunęli Shoguna z konta.