Heh, dzięki, modem jested właśnie od dzisiaj(ehm... znaczy się wczoraj, już po północy)
Nie, team nie przestał wydawać kolejnych patchy... moje zdanie jest w tym przypadku raczej kontrowersyjne, bo wolałbym, żeby już raz na zawsze zamknęli ten temat... Nie dają kampanii rozpoczętej miesiące temu dokończyć :P
Eh, no tak, spolszczenie... byłoby bardzo dobrze, gdybym nie robił tego tylko ja, choć i tak wziąć się za to nie mogę, więc jeśli ci się chce, to pewnie :) Może jakoś zacznę wreszcie porządnie sprawdzać dotychczasowe spolszczenie z nową wersją... eh, te linijki tekstu mnie odrzucają szybko, trzeba do tego podejść jak do amatorskiego sportu, nie forsować się i powoli czekać na efekty :P Jakby co, to PW.
W Armę nie grałem(nie wiem czy II by mi poszła, szczerze mówiąc :P), nie bardzo mnie ten klimat kręci, teraz jest strasznie popularny ten mod DayZ, strasznie hardcorowy i właśnie o dużym czynniku uzależnienia(jak sama Arma zresztą :)), a ja już ich niestety wystarczająco dużo mam :P
Sam oprócz niesamowitego pochłaniacza czasu, jakim jest WB i mody, gram w Rome z modem Europa Barbarorum... i to już się tak długo ciągnie, nawet raczej krótkich gier niezależnych z tych Humble Bundli nie mogę przejść :P