Co w tym wątku tak cicho? Wszyscy pewnie w nową wersje Floris grają.. a ja tam pozostane przy POP, który jest o wiele ciekawszym modem. Teraz pytanie, czy komukolwiek udalo sie kiedyś założyć Zakon Zmierzchu? Jak wiadomo maja siedzibe w Signal ale na początku mamy z nimi -40 relacji i nawet po zdobyciu Signal przy tej relacji zakon ucieka ze swojej siedziby. Zrobiłem nową postać właśnie z myślą o tym zakonie, zostałem wasalem króla D,Sharu co jest wielka traumą bo nacja ta jest bez przerwy atakowana przez Fierdsvain i Imperium..nie ma chwili odpoczynku^^, może i dobrze. Pozniej po miesięcznym (wymagającym wiele cierpliwości) uganianiu sie za zagonami Rycerzy Zmierzchu i pomaganiu im w walce moje wrogie relacje z tym zakonem spadły do zera. Odbiłem Nal Tar z rąk pogańskiego Fierdsvainu i założyłem ten wspaniały zakon (oczywiście musimy mieć sir Alistaira w teamie by go założyć). Powiem tyle,że warto było zmarnować troche czasu na te dodatnie relacje, rycerze zakonni prócz szedołsów i byków ze świtu mają lvl 50 mają jeden wielki atut ..morgensterny i rycerskie długie lace . Także z heretycką pieśnia na ustach wycinam bogobojnych wrażych niewiernych i nadzwyczaj dobrze to idzie z pomocą Order Of Eventide.