We mnie na przykład agresję wyzwalają ludzie kreujący się na bossu kampinosu i panów wszechświata, którzy na najmniejszy atak wymierzony w siebie odpowiadają dość durnowatym sarkazmem i dziecinną ironią. Nie będę ciągnął offtopu, ale jeżeli chcesz trochę pożyć na tym forum, spróbuj trochę zwiększyć dystans do cudzych wypowiedzi. Nikt cię nie obraził, milicja wystosował w twoim kierunku jedną, delikatną ironię, a ty na niego z mordą. Poza tym grasz na śmiesznie małej trudności, a na tym forum chyba wszyscy grają na dość wysokiej, więc się nie dziw, że są sceptyczni wobec takich wypowiedzi.
Miałem to wysłać na PW, ale pomyślałem, że zaofftopuję ten jeden, ostatni raz gwoli wyjaśnienia sprawy ;d
Gram na ustawieniach Normalnych w siebie i Normalnych w moich ludzi (czasem, gdy nie chce mi się werbować ludzi od nowa co dwa dni, ustawiam na 1/2), i i tak nie gra mi się zbyt trudno.
EDIT UP: Gdybyś wspomniał, że robisz to na koniu, nikt by ci słowa złego nie powiedział :D Ale mimo wszystko, skończ z tą marną ironią -_-'