Nad poprawnością historyczną czuwam ja. historycy.org są spoko, gdy chcemy dowiedzieć się jakiś ciekawostek. O uzbrojeniu a często realiach wiedzą tam dosyć mało. Szczególnie jeśli chodzi o średniowiecze.
Wybacz Blietzwing ale nawet nie skomentuje tego popisu bufonowstwa z Twojej strony... Długo jeszcze masz zamiar wywyższać, że każdy się myli tylko Ty masz rację? Może inni to inaczej odbierają, ale dla mnie taki choćby minimalny brak skromności i robienie za wszechwiedzącą wyrocznię jest wadą całkowitą i taka postawa z Twojej strony uderza z całej siły w tego moda, czyli pośrednio w Rybopiotra, ponieważ ludzie podrzucają tutaj pomysły, starają się pomagać, a na to słyszą że nikt inny prócz Ciebie się nie zna. Dzięki, postoję, moda nie tknę... :/
p.s. Na owym portalu (tj. historycy.org) udziela się masa osób nawet z magisterką z historii, więc takie wywyższanie się przez Ciebie, nad nimi jest krótko mówiąc... śmieszne.
Według mnie masz całkowitą rację. To samo co do Rybopiotra, nie wiem, czy robi to celowo, ale przeze mnie jego zachowanie odbierane tak :
"(tutaj wstaw najlepszych skrypterów z naszego forum - nie chciałem podawać nicków), Twórcy M&B ! Co wy wiecie o skryptach ? Ja jestem bogiem skryptów ! Zrobiłem skrypt bitw morskich ! Klękajcie przede mną, o wszyscy wy, któży nie jesteście tacy genialni jak ja, czyli wszyscy ! W wasze mody nikt nie zagra, a mój jest świetny, genialny, najlepszy na świecie ! Klękajcie po raz kolejny, możecie co najwyżej mi buty całować ! Jak może wam się nie podobać mój mod !? Jesteście w takim wypadku idiotami, bo on jest świetny ! Jeszcze żaden mod przecież nie był o Polsce, mój jest taki innowacyjny i nowatorski ! Nigdzie nie było jeszcze bitw morskich ! Klękajcie !"
Trochę przesadziłem, błędy zrobione celowo, powtórzone wyrazy także.