Twierdzę że ze względu na to do czego były owe przedmioty robione, nie ma sensu przykładać się bardziej do tekstury, ponieważ w samym M&B te miecze wyglądają bardzo fajnie.
Ale gdyby ktoś się bardzo przyłożył, porobił normale, speculary i inne takie pierdoły, to przecież sam mod wyglądałby zajebiście, i wtedy już nawet durne AI(podobno) nie zwraca uwagi.
Słyszałeś o Czasie Zapłaty do Gothica? Giera strasznie stara, silnik do dupy, ale... O popularności zdecydowały bajery i znacząca poprawa grafiki względem oryginału(co prawda mogło być jeszcze lepiej, ale jak pisałem - silnik na to nie pozwala). Nie mówiąc już o tym, że sam wiem jak zrobić część tych rzeczy, ale mi się nie chce, bo mam zamiar pobawić się z nowszą grą, a nie stać w miejscu, jak "moderzy"(tych nowych już się nie da tak nazwać, gdybyś widział ich dark mystic power rangers timy, które rozpadają się po tygodniu(a oczywiście w każdym modzie muszą być duale, tarcze, hełmy, sranie, itp.)).
No pewnie że mam je gdzieś... Nie robię tego profesjonalnie i jakoś nie mam pędu do "szlifowania" tych umiejętności?
A ktoś tu robi modele i texy profesjonalnie? Tak można powiedzieć chyba tylko o kimś, kto ma pracę w firmie, a patrząc na jakość ich prac(w tym moich), chyba żadna osoba takowej pracy nie ma(ale ja bym chciał mieć :D). A jeśli nie masz "pędu" to wystarczy napisać np.: "Nie chce mi się, i tak ten model/czy coś innego zrobiłem resztkami sił".