Okej,swoje racje wystawiłeś,tylko że my NIE GRAMY na Full Invasion,sporadycznie raz na jakiś czas 2/3 osoby wejdzie na serwa i pogra przez parę minut,unikamy tego moda jak ognia z tego powodu że bardzo niszczy skilla w Nativie,a na tym właśnie modzie jest założony nasz klan i na nim funkcjonuje,czy masz jakieś dowody na to że to moi ludzie tak się zachowywali na Full Invasion,screeny,dowody na to że to na pewno my,a nie ktoś kto się pod nas podszywa ..... Takich przypadków już było kilka kiedy nasz klan był szkalowany czy to przez " Polskich Włochów " czy też inne osoby więc wątpię by ktokolwiek z ZKM coś takiego naprawdę zrobił. Pisali coś ? Mówili za co banują czy tak po prostu banowali od razu ? Podaj nam jakieś dowody na to że nasi ludzie tak się zachowali,jeśli udowodnisz że to oni to wyciągnę surowe konsekwencje. Co do kultury naszego klanu,skoro oceniasz cały klan po zachowaniu paru osób,w dodatku bez żadnych dowodów na to że to na pewno one,nic nie chcę mówić na temat twojej. Ja chcę dowodów które rzucą na to więcej światła,jeśli się okaże że to prawda,te osoby spotka surowa kara. Pozdrawiam.