Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26630 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #285 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:10:19 »
    Zrzekłem się władzy,bo już nie jestem w tym klanie.

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #286 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:15:17 »
    Zrzekłem się władzy,bo już nie jestem w tym klanie.

Niech zgadne pewnie z Ryszardem Lwie Serce w klanie jesteś ?
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #287 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:22:52 »
    Niech zgadne pewnie z Ryszardem Lwie Serce w klanie jesteś ?

Chyba nie P zresztą nie wiedziałem, że będzie takie halo po moim odejściu ale drago dzięki i tak za dobre słowa.

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:24:42 »
    z ipl odeszlem niedawno. Praktycznie tuz przed tym jak ogloszono mnie na nowo liderem zkm. Wtedy sam nawet nie wiedzialem ze wroce do zkm. Teraz bede musial nadrobic te 3 miesiace nieobecnosci w klanie i znowu wpasc w ten rytm. Mam nadzieje, ze sosna, soldarian i rychu wroca.
    Native: Hektor

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:30:09 »
    Nie jestem z Ryszardem w klanie. Narazie rozglądam się za nowym klanem.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #290 dnia: Kwietnia 03, 2011, 23:55:40 »
    Najprawdopodobniej wrócił, iż Sokól abdygował.
    Pomimo tych strat, życzę Panowie powodzenia, byście mieli siłę nabrać mocy i być starym, dobrym ZKM`em.

Dzięki za dobre słowa,parę osób odszedło z klanu,ale widać komu naprawdę zależy,jeżeli ktoś lubi swój klan i chce w nim być,to będzie,co by się nie działo zostanie tam i będzie trwał,ZKM nie upadnie przez najbliższych parę lat,być może przebijemy nawet IPL. Jest grupa ludzi którzy się lubią,są ze sobą naprawdę związani i nigdy tego klanu nie opuszczą,dzięki za słowa wsparcia ale nie są nam potrzebne,damy radę,nie z takich rzeczy się podnosiliśmy silniejsi : ) Pozdrawiam i naprawdę dziekuję : D

Uploaded with ImageShack.us

Offline Grzewit

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Kwietnia 04, 2011, 14:40:25 »
    Luc nas nikt nigdy nie przebije :P
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #292 dnia: Kwietnia 04, 2011, 19:10:03 »
    Dzięki za dobre słowa,parę osób odszedło z klanu,ale widać komu naprawdę zależy,jeżeli ktoś lubi swój klan i chce w nim być,to będzie,co by się nie działo zostanie tam i będzie trwał,ZKM nie upadnie przez najbliższych parę lat,być może przebijemy nawet IPL. Jest grupa ludzi którzy się lubią,są ze sobą naprawdę związani i nigdy tego klanu nie opuszczą,dzięki za słowa wsparcia ale nie są nam potrzebne,damy radę,nie z takich rzeczy się podnosiliśmy silniejsi : ) Pozdrawiam i naprawdę dziekuję : D

Lucek heh wiedziałem, iż czy prędzej czy później coś napiszesz o tych byłych Klanowiczach (Między innymi o mnie, że nam nie zależy itd. jak chcesz to możemy się ze sobą sprzeczać ale myślałem, że pozostaną takie teksty między byłymi Klanowiczami, a tobą lub innymi). Jak chcesz mogę zamieścić swoje powody odejścia też tutaj tak skopiowałem tekst wypowiedzenia nie martw się nic nie da usunięcie mojego konta z forum ZKM. Tym tekstem tylko uwiadamiasz mnie jeszcze bardziej w przekonaniu, że dobrze postąpiłem. Teksty typu wróć byłeś fajnym gościem itd. wciskaj komuś innemu.

Pisze to tylko dlatego, bo nie pozwolę wmawiać ludziom, iż w ogóle nie obchodzi/ł mnie klan oraz będę bronił dobrego imienia też starych Klanowiczów co odeszli (tego samego dnia).

Tyle ode mnie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 19:32:15 wysłana przez Sosna »

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Kwietnia 04, 2011, 19:24:25 »
    szkoda że odszedło tyle znaczących ludzi w klanie ale mam nadzieje że poradzicie sobie

Pozdrawiam!

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Kwietnia 04, 2011, 19:39:54 »
    echh ludzie .... odchodzicie z klanów, potem próbujecie dołączyć do REF albo WV (po upadku gse można było to zauważyć), ale tak naprawde po co?? fakt są to jedne z najlepszych klanów na świecie i fajnie w nim być, ale czy warto?. Jaka jest szansa,że bedziecie grać mecze? myśle, że nie duże. Uważam, że lepiej siedzieć w jednym klanie i rozwijać go do maksimum !

3maj sie ZKM powodzenia!

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Kwietnia 04, 2011, 19:43:41 »
    echh ludzie .... odchodzicie z klanów, potem próbujecie dołączyć do REF albo WV (po upadku gse można było to zauważyć), ale tak naprawde po co?? fakt są to jedne z najlepszych klanów na świecie i fajnie w nim być, ale czy warto?. Jaka jest szansa,że bedziecie grać mecze? myśle, że nie duże. Uważam, że lepiej siedzieć w jednym klanie i rozwijać go do maksimum !

3maj sie ZKM powodzenia!

Chłopie dobra może 2 osoby co wczoraj odeszły poszły do refu lub WV szczerze mówiąc nie wiem ale ja od razu cię informuje przez myślę długi okres czasu będę jak to tak można nazwać maruderem więc mi niemów, że ja odszedłem, bo np chce iść do WV lub REF.

Jak coś moje gg 8340473 steam sosna nie chcę tutaj po prostu zaśmiecać ZKM-owi tematu.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 19:48:41 wysłana przez Sosna »

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #296 dnia: Kwietnia 04, 2011, 20:05:19 »
    Milicja nie wiesz dlaczego odeszlismy z klanu, wiec nie filozofuj tu.

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #297 dnia: Kwietnia 04, 2011, 20:59:38 »
    Sądze ze musiało sie cos poważnego zdarzyć w ZKM skoro ''elita'' odeszla. Lecz mam nadzieje ze to nie wpłynie na wyniki sparingów itp

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #298 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:04:00 »

Ja bym nie powiedzial, ze im nie zalezalo, to odeszli. Sam wiesz jaka ostatnio byla sytuacja w klanie i niektorzy poprostu stwierdzili, ze maja juz dosyc tego co sie dzialo, bo odbiegalo to od idei zkm. Teraz licze na to, ze po ostatnich zmianach poprostu wroca.
    Native: Hektor

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #299 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:09:25 »
    Sosna ja nie mam żalu że ktoś odszedł,trudno,ludzie przychodzą i odchodzą,ale jak mogę powiedzieć że komuś zależy na klanie (Akurat ciebie się to nie tyczy,ale paru innych osób już tak ) Gdy ktoś mówi " A pójdę do WV podszkolę skila" " Pójdę do REFu wrócę jak wszystko ogarniecie " Rozumiem że tobie zależy i masz dość siedzenia w tym i na chwile musisz dychnąć od klanu,spoko nie ma sprawy,ale gdy powiedziałem źle o osobach które uciekły jak szczury z tonącego okrętu nie miałem na myśli ciebie,ani husarza,tylko inne osoby które zwyczajnie się wypięły. Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Czasami od razu,czasami długo po tej biedzie,jeszcze zobaczymy i mam nadzieję że Takie osoby jak Ryszard,Sosna,Husarz do nas wrócą pomimo tego że odszedli z klanu : ) Pozdrawiam .

Uploaded with ImageShack.us