Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26643 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #225 dnia: Lutego 27, 2011, 20:24:24 »
    27 lutego roku 2011 odbył się sparing for fun między klanami ZKM oraz REF,sparing z miażdżącą przewagą oczywiście wygrał REF,gratulujemy wygranej,oraz naprawdę dobrych strzelców w ekipie :D

Uploaded with ImageShack.us

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #226 dnia: Lutego 27, 2011, 20:40:44 »
    Ale po co dodawać to "oczywiście"? :P
    Oczywiście ;) gratuluję zwycięzcom :)
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline drago36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Lutego 27, 2011, 21:15:13 »
    Gratulacje Ref ma na prawde dobrych strzelców. Pozdrawiam Drago

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Lutego 27, 2011, 23:19:31 »
    No raczej wątpliwe byśmy wygrali z klanem który zajmuje oficjalnie 3 miejsce na świecie a pierwsze w polsce : P Pozdrawiam i naprawdę dzięki za sparing :D Grzewit to " Oczywiście " wydało by ci się marne gdybyś zobaczył co tam się działo,ani chwili bez łucznika na głowie,ja tam mam tylko zaciesz że paru kuszników z REFu pewnie wkurzyłem tym że jeszcze żyłem po tym jak dostałem prosto w banię ^ ^

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Lutego 28, 2011, 12:06:36 »
    Dziękujemy za ciepłe słowa i no cóż, na pewno nie raz damy Wam okazję do rewanżu.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Lutego 28, 2011, 14:06:35 »
    Dziękujemy za ciepłe słowa i no cóż, na pewno nie raz damy Wam okazję do rewanżu.

Na rewanż możemy mieć tylko wtedy nadzieję kiedy weźmiecie samą piechotą i konnicę :D bo z waszymi strzelcami nie ma co zadzierać,taka prawda : P

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Lutego 28, 2011, 14:47:04 »
    Lucy daj spokój... jak sa dobrzy wezscie sie za trening i badzcie lepsi a nie ze nie macie szans.. ;)

wytrenujcie swoich strzelców zeby ich ostrzeliwali i po kłopocie;)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Lutego 28, 2011, 15:37:16 »
    Nie powiedział byś tego samego jak byś dostawał w głowę praktycznie co rundę,satysfakcję jednak dawało mi to że nigdy na mnie Head nie wystarczył :D Jeśli chodzi o strzelców to z tym właśnie mamy problemy,jedynym tak naprawdę dobrym strzelcem który potrafi niemal wszystko jest u nas Vito :D Ale nie ważne : P jakoś sobie poradzimy,mam taką nadzieję :D

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Lutego 28, 2011, 15:39:03 »
    Luca nie ma sie co zalamywac i płakac fakt nie gralem jeszcze spara z Refem ale jeszcze wszystko przedemna;)

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Lutego 28, 2011, 15:43:11 »
    Luca nie ma sie co zalamywac i płakac fakt nie gralem jeszcze spara z Refem ale jeszcze wszystko przedemna;)

Cholera człowieku !! ja nie załamuję rąk,nie siedzę przy kompie i nie ryczę baranim głosem że przegraliśmy spara treningowego,ja tylko mówię że mają diablo dobrych strzelców i stwierdzam że póki ich strzelcy nie stracą formy,albo póki my nie wyszkolimy lepszych,zwyczajnie nie damy im rady :D Podchodzę do tego z dziecinną radochą i dystansem do siebie więc naprawde nie musisz mnie pocieszać ani mi współczuć bo ja się cieszę że czegoś się nauczyłem i wiem teraz na co uważać,oraz co robić na danych mapach by się nie wpakować w to co było wczoraj (Tzw.Niedzielę 26 lutego :P )

Offline ME_GUSTA

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Marca 03, 2011, 18:58:18 »
    Hi! I register special for this post. I'm from Italy, and dont speak english well. Me and my friend, Kankaramka were playing on ZKM's serwer, and we are indigant of ZKM's clan members behavior. We asked them can we speak our language on serwer, and they answer yes. But when we start speaking they start to kicking us. And I'm here to ask why? Becouse we are Italiano? They kicking us becouse we cant speak Polish, and English. This is just rasist behavior. Now me and my friends from Italy are sure that in Poland are 2 good clans: REF and WV. We came here, on Poland servers to have fun. And what we get? Rasist and angry from ZKM's. Now you can be sure that in Italy scene of Warband no one will respect you. I'm sure that the most important guys in Polish Warband scene will do something with this.

Thank you - Antonio "Me_Gusta".

Awangardowy Podgrzewacz, na pierwszym koncie dostajesz dwa ostrzeżenia za prowokację. Drugie konto oczywiście banuję.
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2011, 21:10:25 wysłana przez sir Luca »

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Marca 03, 2011, 19:22:51 »
    Hmm, on server you can't use english but now on forum your english is very good...

Ok, write me here or on pw: day of the incident, approximate hour and players from ZKM who were playing on server. I will check logs, talk with people and If you are right they will suffer consequences.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Marca 03, 2011, 20:45:21 »
    Hm....wygląda na jakąś prowokację...

Byłem przez jakiś czas na waszym serwerze, kiedy ci Panowi tam grali. I nie rozmawiali po włosku, to był prędzej hiszpański, a może nawet i nie. Ale nazywać to rozmawianiem to też za dużo powiedziane. Ciągle pisali teksty z użyciem caps lock/shift, nawet nie pisali, to spokojnie można nazwać spamem przeszkadzającym w grze. Ciągle leciało coś w tym stylu:
    ME GUSTA LA MANIANA
    i tak dalej.

Podejrzane jest też to, że dobrze orientuje się w polskiej scenie WB.
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2011, 21:46:11 wysłana przez Kalpokor »

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Marca 03, 2011, 21:37:21 »
    Zgadzam się z Tobą Kalkopor i dziękuję za Twój udział w dyskusji. Przed chwilą skończyłem sprawdzać logi i rzeczywiście odniosłem podobne wrażenie, że to musi być prowokacja. Argumenty? Używany język: polsko/angielsko/włosko podobne coś (jakaś prymitywna mieszanka?), znajomość polskiej sceny WB a na koniec zarejestrowali się na tym, polskim przecież forum (tak wiem, że powtarzam część argumentów Kalkopora). Co więcej, poświęciłem trochę swojego czasu i przejrzałem logi z ostatniego tygodnia, oto wyniki moich poszukiwań:

Logi dotyczące gracza Kankarmaka z dni od 24.02.2011 do 03.03.2011:

12:52:33 - KANKARMAKA has joined the game with ID: 109776
    20:30:29 - WIECHUPLpala has joined the game with ID: 109776
    18:46:20 - Ziemniak00007Wizard has joined the game with ID: 109776
    21:19:18 - Gumolit_Pozdzierany has joined the game with ID: 109776
    09:38:28 - Bagienny_Golem has joined the game with ID: 109776
    12:17:29 - LE_KANTA_DUPOLIZA has joined the game with ID: 109776
    12:21:50 - Junior_MC_Kwacz has joined the game with ID: 109776
    12:28:26 - Zuzi_czy_Juzi_wlozyc_do_buzi has joined the game with ID: 109776
    12:30:30 - Ambean has joined the game with ID: 109776
    13:24:14 - ZASMIERDZIGRUSZKA has joined the game with ID: 109776

A tutaj z kolei logi dotyczące gracza ME_GUSTA z dni od 24.02.2011 do 03.03.2011:

11:51:46 - ME_GUSTA has joined the game with ID: 99205
    12:16:14 - Sknerus_McKwacz has joined the game with ID: 99205
    12:24:19 - rekin_mlot_postrach_murz has joined the game with ID: 99205
    12:31:20 - Wolframowy_Murarz has joined the game with ID: 99205
    13:22:46 - ZKMSMIERDZIKAKTUSEM has joined the game with ID: 99205

Co widzimy? Hiszpanie, którzy podobno mają problemy z użyciem języka angielskiego, nie wspominając o naszym rodzimym języku polskim używają polskich nicków!

Oczywiście są to jedynie pojedyncze skopiowane wersy z logów poszczególnych dni, dlatego jeżeli tylko ktoś poprosi jestem w stanie wysłać oryginalne logi na dowód, że ZKM w tym przypadku nie popełniło żadnego przewinienia i winni są jedynie Ci prowokatorzy.

Rzecz pozostawiam ocenie innym graczom. Sam ze swojej strony ubolewam nad faktem, że jesteśmy oskarżani o podobne rzeczy przez użycie nędznej prowokacji, podczas gdy ciężko pracujemy nad poprawianiem wizerunku klanu. Jeżeli ktoś nie ma jaj, żeby powiedzieć nam coś wprost to cóż...

EDIT Sir Luca, dziękuję za bardzo szybką reakcję, szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się udziału administracji ale jestem mile zaskoczony. To chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości.
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2011, 21:46:16 wysłana przez Apollo »

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Marca 03, 2011, 21:58:34 »
    Boże dzięki Ci za IP, ale nie dziękuję za takich tępych ludzi którzy podniecają się psuciem ciężkiej pracy ,,normalnych ludzi''.Ja nie wiedziałem,że nasz klan jest takim zagrożeniem,że wszyscy chcą się nas pozbyć.Smutne, ale prawdziwe :(