Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26856 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Merkin

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Hardkorowy Koxu
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #300 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:13:49 »
    Witam, prosiłbym o anulowanie bana na serwerze 1_ZKM_Zaprasza_PL   

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #301 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:14:55 »
    Dlaczego zawsze piszecie o WV i REF-ie, gdy coś jest nie tak, hm? Stwarzacie obu klanom opinię jakoby one były za całe zło winne...

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #302 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:31:07 »
    Roland jak na mój rozum, to źle zrozumiałeś Lucka, on tak napisał ponieważ kilkoro ludzi od nas odeszło do tych dwóch klanów, nie będe wymieniał kto, bo  te klany najlpeiej to wiedza
    (click to show/hide)

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #303 dnia: Kwietnia 05, 2011, 18:45:48 »
    Ja doszłem i co z tego?? Lucek nigdy mi nie wmówisz, że olałem ten klan i przyłączyłem się do Ref-u(sorry, że urzywam nazwy klanu). Odeszłem, bo nie byłem lubiany w tym klanie i już miałem Ciebie dosyć(ty mnie też). To co ty zrobiłeś z tym klanem i jego klanowiczami to mi się nie mieści w głowie. To już nie to czego oczekiwałem. Już sie tam dobrze nie bawiłem, nie byliśmy kulturalni między sobą(byly wyjątki). To jest mój ostatni post w tym temacie. Życzę powodzenia w klanie itd.

PS.Dzięki, że mi konto usunięto ze strony.

Offline Roland hr. Bretanii

• Użytkownik
    • Old, nervous and out of tune... RINGO!
    « Odpowiedź #304 dnia: Kwietnia 05, 2011, 19:03:48 »
    Ja wiem wymienianie REF-u jak i WV stało się rutyną na tym forum, ale dalej nie widzę winy w tych klanach. Nikt nie namawiał do przejścia na którąś ze stron...

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Kwietnia 05, 2011, 19:22:23 »
    Roland może chodzi o to, że te klanu cały czas narzekaja na słabą Polską scene Warbanda!. Mówią, że licza sie tyle te 2 klany, ale jak inne klane maja sie rozwijać skoro wszyscy chcą do nich dojść. Luca nie szuka winny w tych klanach tylko w graczach, któźi wolą isc do klanu A i B, a nie rozwijac klan C.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #306 dnia: Kwietnia 05, 2011, 20:28:30 »
    Roland może chodzi o to, że te klanu cały czas narzekaja na słabą Polską scene Warbanda!. Mówią, że licza sie tyle te 2 klany, ale jak inne klane maja sie rozwijać skoro wszyscy chcą do nich dojść. Luca nie szuka winny w tych klanach tylko w graczach, któźi wolą isc do klanu A i B, a nie rozwijac klan C.

Heh milicja gdybyś wiedział o co tak naprawdę chodzi. Jeszcze raz powtórzę chłopie jak nie znasz sytuacji to lepiej się nie wypowiadaj. Nie odeszliśmy z klanu dlatego, że nam nie chcę się go rozwijać, znudził się, lub są problemy i po prostu odchodzimy, bo np. Ja w między czasie od postawionych zadań, które mieliśmy wprowadzić, zrobiłem:

1. Nowy sztandar chciałem dać propozycje wprowadzenia go.
    2 Herb klanowy
    3. Filmik o klanie każdego z osobna nagrywałem

Więc milicja nie gadaj, że nam się klanu nie chciało rozwijać, każdy miał przydzielone zadania ale niestety wszystko musiało się pójść jeb***.

Ale o przejściu z klanu do innego nikt nie pisał oprócz husarza więc nie wiem do kogo masz pretensje. Odeszli z klanu ich sprawa co robią.

Tak naprawdę jakby było jak kiedyś, byśmy dalej byli w tym klanie.

"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" i takich właśnie poznałem i paru z nich będę bronił.

Jedną osobę co tam wymieniłeś Lucek to można faktycznie dodać do tych jak to określiłeś szczurów (zachowam to dla siebie kogo) co uciekają z tonącego okrętu, ale reszta co odeszła na pewno nie.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 05, 2011, 20:33:42 wysłana przez Sosna »

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #307 dnia: Kwietnia 05, 2011, 23:55:45 »
    Heh milicja gdybyś wiedział o co tak naprawdę chodzi. Jeszcze raz powtórzę chłopie jak nie znasz sytuacji to lepiej się nie wypowiadaj. Nie odeszliśmy z klanu dlatego, że nam nie chcę się go rozwijać, znudził się, lub są problemy i po prostu odchodzimy, bo np. Ja w między czasie od postawionych zadań, które mieliśmy wprowadzić, zrobiłem:

1. Nowy sztandar chciałem dać propozycje wprowadzenia go.
    2 Herb klanowy
    3. Filmik o klanie każdego z osobna nagrywałem

Więc milicja nie gadaj, że nam się klanu nie chciało rozwijać, każdy miał przydzielone zadania ale niestety wszystko musiało się pójść jeb***.

Ale o przejściu z klanu do innego nikt nie pisał oprócz husarza więc nie wiem do kogo masz pretensje. Odeszli z klanu ich sprawa co robią.

Tak naprawdę jakby było jak kiedyś, byśmy dalej byli w tym klanie.

"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" i takich właśnie poznałem i paru z nich będę bronił.

Jedną osobę co tam wymieniłeś Lucek to można faktycznie dodać do tych jak to określiłeś szczurów (zachowam to dla siebie kogo) co uciekają z tonącego okrętu, ale reszta co odeszła na pewno nie.

I chyba dokładnie o tą osobę nam chodzi Sosna :P Jeśli chodzi o reszte to nie mam żalu,Sokół nie mów o mnie źle,bo na mumblu nie robiło się cicho jak ja wchodziłem tylko ty,gdybym ja ogólnie denerwował ludzi to sam bym z tego klanu odszedł,ja chciałem tylko z tobą porozmawiać byś się troszkę ogarnął i uspokoił,chciałem ci zwrócić uwagę przy wszystkich by nie było niedomówień. Nie ja powiedziałem " Ok dziękuję dowidzenia " I wyszedłem z kanału .... Wybacz Sokół,ale twoje komentarze nie dość że są niesprawiedliwe względem mnie to jeszcze są kłamliwe,ja się z tobą kłócić nie będę,jesteś mi obojętny,jeśli chodzi o kulturę,nigdy cię na mumblu nie wyzywałem,nie jechałem ci po rodzicach itd. Po prostu nie paliło mi się do rozmowy z tobą bo zwyczajnie wkurzałeś ludzi a wiele osób mi się na ciebie skarżyło,wiele też opuściło klan,głównym powodem byłeś ty. Chciałem ci zwrócić uwagę,powiedzieć że ludziom to przeszkadza ;]
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2011, 00:53:34 wysłana przez Luciferek »

Uploaded with ImageShack.us

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #308 dnia: Kwietnia 06, 2011, 15:44:43 »
    Powiem Lucek tak nie odchodzili z klanu na pewno przez sokoła, bo ostatnio rozmawiałem z byłymi Klanowiczami ZKM i mówili, że w 80lub w 90% odchodzili zupełnie z innego powodu.
    Tyle ode mnie i to mój chyba ostatni post w tym temacie.

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #309 dnia: Kwietnia 06, 2011, 15:59:28 »
    Dalszą dyskusję prowadźcie sobie już na wiadomościach prywatnych zanim administracja zainterweniuje. Co do osób postronnych proszę o nie wypowiadanie się ponieważ po prostu nie jesteście na tyle zorientowani w temacie, aby rzecz w pełni zrozumieć. Sprawa zostanie rozwiązana w obrębie murów ZKMu, jakie będą tego konsekwencje zobaczymy w niedalekiej przyszłości.

Pozdr
    A.

Offline Nowy5

• Użytkownik
    « Odpowiedź #310 dnia: Kwietnia 17, 2011, 20:59:52 »
    Powiem krótko, w tym klanie na pewno grają imbecyle. Kłamstwem jest mówienie że ten klan ma kulturę;). A to dlaczego? Chamskie wywalanie z serwera. Witałem się i pytałem czy mogę grać na tym serwie(mod Full Invasion), po chwili pojawił się wniosek każdy się domyśla jaki(ban), niestety żadnej wiadomości mi nie napisali, a bym spokojnie wyszedł, ci mnie po prostu wyje*ali. Nie lubię tego klanu, a w szczególności takiego poniżania, jak zauważę gości tą nazwą w inwazji, to ubiję(zkm_balon itd.)

Offline Soul DS

• Użytkownik
    • Ja tu tylko nabijam posty :O
    « Odpowiedź #311 dnia: Kwietnia 17, 2011, 21:32:37 »
    Czemu od razu nas wyzywasz nas od imbecylów itd nie mając pewności ,że to my ... Skąd wiesz że to ktoś z ZKM-u dał vota.Mógł dać to jakiś random i dla twojej wiadomości nikt z ZKM-u na serwerze nie dał vota.Poza tym było bardzo dużo randomów ,którzy pewnie dali 1 ...
    Nie ma boga , jest Grzewit !

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #312 dnia: Kwietnia 17, 2011, 21:40:52 »
    Okej,swoje racje wystawiłeś,tylko że my NIE GRAMY na Full Invasion,sporadycznie raz na jakiś czas 2/3 osoby wejdzie na serwa i pogra przez parę minut,unikamy tego moda jak ognia z tego powodu że bardzo niszczy skilla w Nativie,a na tym właśnie modzie jest założony nasz klan i na nim funkcjonuje,czy masz jakieś dowody na to że to moi ludzie tak się zachowywali na Full Invasion,screeny,dowody na to że to na pewno my,a nie ktoś kto się pod nas podszywa ..... Takich przypadków już było kilka kiedy nasz klan był szkalowany czy to przez " Polskich Włochów " czy też inne osoby więc wątpię by ktokolwiek z ZKM coś takiego naprawdę zrobił. Pisali coś ? Mówili za co banują czy tak po prostu banowali od razu ? Podaj nam jakieś dowody na to że nasi ludzie tak się zachowali,jeśli udowodnisz że to oni to wyciągnę surowe konsekwencje. Co do kultury naszego klanu,skoro oceniasz cały klan po zachowaniu paru osób,w dodatku bez żadnych dowodów na to że to na pewno one,nic nie chcę mówić na temat twojej. Ja chcę dowodów które rzucą na to więcej światła,jeśli się okaże że to prawda,te osoby spotka surowa kara. Pozdrawiam.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #313 dnia: Kwietnia 17, 2011, 22:20:39 »
    Dokładnie, ocenianie klanu po zachowaniu jednej osoby jest dla mnie dziwne, chociaż mówi się, że opinia jednostek "dotyka" całości, jak to jest np. z młodzieżą.
    No i dowody są naprawde potrzebne, mamy XXI wiek, a nie średniowiecze, gdzie mogłeś coś powiedzieć, np. na sąsiada i ów sąsiad żegnał się z ręką lub życiem.
    Ja tam do ZKMu nic nie mam i naprawde ich lubie oraz ich poziom kultury. Lubie pograć na ich serwerze, czasem wbić na mumble (sporadycznie).
    Także panowie, trzymajcie się ! ;)

Offline Nowy5

• Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Kwietnia 17, 2011, 22:27:21 »
    Bardzo przepraszam, nie mogłem się pohamować, nie wiedziałem że tak duża liczba osób może podrabiać klan, było ich chyba z 10-15. Nie wszystkich wyzywam od imbecyli, chodziło mi o tych, którzy mnie wywalili. Coś mi nie pasowało w tym klanie, mianowicie nazwa klanu, niektórzy mieli z małych liter typu zkm_..., a inni normalnie ZKM_..., nie wiem jak to u was jest, czy to jest dopuszczalne. Ale nazwy były autentyczne, Husarz, balon, tacy są na liście klanu, nie zapominam że można to podrobić. Wszystko było coś ok. 17, więcej dowodów nie mam. Jeszcze raz przepraszam.