Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26662 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #270 dnia: Marca 20, 2011, 16:54:34 »
    Przepraszam,by nie zaszkodziło.

« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2011, 18:23:25 wysłana przez Sokół »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #271 dnia: Marca 20, 2011, 17:06:38 »
    Rada na przyszłość, zanim coś o kimś będziesz chciał napisać źle to najpierw sprawdź czy to była ta osoba i weź oprócz logów, screena i właśnie ID.

Offline Apollo

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #272 dnia: Marca 20, 2011, 17:59:34 »
    Podpisuję się pod postem Sosny, proszę o uprzednie sprawdzanie ID i porównanie z oryginalnym ID naszych graczy przed zamieszczaniem podobnych oskarżeń bo jak sami widzicie ten prowokator znowu uderzył i chce poróżnić tym razem nasze klany.
    « Ostatnia zmiana: Marca 21, 2011, 14:43:15 wysłana przez Apollo »

Offline AntonioMG

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #273 dnia: Marca 20, 2011, 18:01:38 »
    To podłe oskarżenia! nie mam z tym nic wspólnego! Do jutro miałem zaczac prowokowac wraz zmoim klanem, ale jakiś debil mnie uprzedził ;/

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #274 dnia: Marca 20, 2011, 18:48:06 »
    To podłe oskarżenia! nie mam z tym nic wspólnego! Do jutro miałem zaczac prowokowac wraz zmoim klanem, ale jakiś debil mnie uprzedził ;/

Super.... 3 multikonto ;d

A Tobikena bym prosił żeby nie wysuwał tak pochopnych wniosków, bo w gruncie rzeczy wypowiedział parę mocnych słów na temat niewinnego w tej sprawie człowieka. A ID sprawdzić trudno chyba nie jest.

EDIT DOWN: Ah, to ty jesteś tym głupkowatym trollem który wbija pod nickami ,,KTO_MNIE_ZKICKUJE_JEST_DEBIL'', biega po łózkach, kickuje niewinnych graczy etc...? To dużo wyjaśnia :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2011, 18:51:33 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline AntonioMG

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #275 dnia: Marca 20, 2011, 18:49:55 »
    ty sie hofiko nie udzielaj, bo cie będe dalej na full invasion tkował ;>

EDIT UP: O.o, ja tylko team killowałe, właziłem na łózka i kickowałem reszta to moi wspólnicy, inni polscy włosi ;>
    « Ostatnia zmiana: Marca 20, 2011, 18:55:30 wysłana przez AntonioMG »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #276 dnia: Marca 20, 2011, 21:41:30 »
    ty sie hofiko nie udzielaj, bo cie będe dalej na full invasion tkował ;>

EDIT UP: O.o, ja tylko team killowałe, właziłem na łózka i kickowałem reszta to moi wspólnicy, inni polscy włosi ;>

Już mnie krew zalewa dajcie tej hołocie jakiegoś permanentnego bana.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #277 dnia: Marca 21, 2011, 11:49:57 »
    Kolejny baran czy ten sam ? Drogą administrację prosiłbym by usunęła mu wszystkie konta i zbanowała go na wieki wieków amen,nie po to ZKM pracuje ciężko i solidnie na świetną opinię by później jakiś cholerny gnojek psuł ją paroma postami,a nowi wchodzą na forum,i zazwyczaj wierzą w takie bzdety. Przepraszam za ostre słowa ale nie rozumiem tego chamstwa kierowanego w naszą stronę,wręcz nie potrafię się wysłowić o takiej osobie ....Śmieć to za słabe słowo. Pozdrawiam wszystkich po za podszywaczem ;]

Uploaded with ImageShack.us

Offline gorNN

• Użytkownik
    • Piwa: 42
    « Odpowiedź #278 dnia: Marca 22, 2011, 09:10:30 »
    Kolejny baran czy ten sam ? Drogą administrację prosiłbym by usunęła mu wszystkie konta i zbanowała go na wieki wieków amen,nie po to ZKM pracuje ciężko i solidnie na świetną opinię by później jakiś cholerny gnojek psuł ją paroma postami,a nowi wchodzą na forum,i zazwyczaj wierzą w takie bzdety. Przepraszam za ostre słowa ale nie rozumiem tego chamstwa kierowanego w naszą stronę,wręcz nie potrafię się wysłowić o takiej osobie ....Śmieć to za słabe słowo. Pozdrawiam wszystkich po za podszywaczem ;]
    Rispekt na dzielni ponad wszystko. Tak jest!

Offline drago36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Marca 31, 2011, 20:43:44 »
    Newsy na temat klanu.

*Ogłaszamy, że REKRUTACJA NA POWRÓT JEST OTWARTA.

*Nastąpiły również istotne zmiany dotyczące organizacji ZKM. Niniejszym została powołana Akademia Zakonu Krwi i Miecza, do której przeniesieni zostają wszyscy członkowie ZKM od rangi rycerza "w dół". W ten sposób chcemy dokonać oceny waszego zaangażowania w życiu klanowym, jeżeli komuś będzie zależało to szybko wróci do szeregu rycerzy, jeżeli nie to będziemy zmuszeni z takim delikwentem się pożegnać. Oczywiście osoby obecnie zaprzysiężone będą na nieco lepszej pozycji startowej od nowo przyjętych rekrutów.

*Nowi rekruci trafiają oczywiście do Akademii, w której nie obowiązuje żaden próg wiekowy. Tym samym Twój wiek nie ma znaczenia na to jak szybko awansujesz, liczą się: aktywność, kultura osobista oraz umiejętności.

*W Akademii ZKM obowiązywać będą następujące rangi:

-rekrut - tag zkm_nick - osoba świeżo po przyjęciu, która ma tydzień na wejście na mumbla, forum oraz zagranie z innymi klanowiczami w WB
    -zakonnik- tag Zkm_nick - gracz, który jest w trakcie zdobywania tytułu rycerza

*Kapituła zostaje rozwiązana. Jej członkowie stają się rycerzami, którzy będą mieli odpowiednie funkcje oraz prawa (admin na forum, mumblu oraz serwerze), umownie nazwiemy ich Magnatami

*Akademia rozpocznie swoje funkcjonowanie 04.04.2011 roku. Do tego czasu Vito przygotuje nasze mumble, przeorganizowaniem forum zajmą się Poland Apollo oraz Gryczanka. Władzę w Akademii sprawować będą wyznaczone osoby, które będą się zmieniały co dwa tygodnie, poniżej macie listę oraz kolejność par "dyżurujących":

1.Greward---------Luciferek

2.Apollo-----------Sokół

3.Drago------------- Gryczanka

4.Sosna-------------Najemnik

5.Jacu----------------Vito

*Treningi będą odbywały się tylko w soboty. Akademia trenuje o godzinie 17.00 a główne ZKM o godzinie 19.00

*Treningi w Akademii prowadzić będą osoby z "dyżurki" (przed każdym treningiem będą oni mieli obowiązek zamieszczenia planu treningu), do tych osób również będzie należało organizowanie dla was wyzwań (zabij gracza ***przy użyciu broni ***, zrób mapę, w której będzie ***, zaśpiewaj szanty na kanale głosowym etc. etc.). Nagrodami będą: możliwość poprowadzenia treningu, pobawienie się adminmodem, porzucanie granatami w wybranego Magnata, wrzuceni jego mapy na serwer ZKM, coś się jeszcze zapewne znajdzie i przede wszystkim dodatkowe punkty przy awansie na rycerza

*Co tydzień będzie odbywało się głosowanie Magnatów dotyczące awansu wybranych zakonników. Jeżeli wybraniec uzyska 80% głosów "ZA" zostanie pasowany na rycerza (osobom, które będą się udzielały w wyzwaniach wystarczy mniejsza ilość głosów poparcia).

*Sprawdzana będzie aktywność członków akademii na mumblu, WB oraz na forum, które część osób traktuje z lekceważeniem.

Mamy nadzieję, że zmiany, które dzisiaj wprowadziliśmy oraz zatwierdziliśmy dotrą do świadomości wszystkich klanowiczów. Ewentualne propozycje oraz pomysły na rozwój przedsięwziętego planu kierujemy do któregoś z Magnatów. Sprzeciwów uwzględniać nie zamierzamy.

Pozdrawiamy
    Korpus oficerski Zakonu Krwi i Miecza
    « Ostatnia zmiana: Marca 31, 2011, 21:00:10 wysłana przez drago36 »

Offline Merkin

• Użytkownik
    • Hardkorowy Koxu
    « Odpowiedź #280 dnia: Kwietnia 01, 2011, 16:07:20 »
    Macie team speaka albo coś takiego?

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #281 dnia: Kwietnia 01, 2011, 16:11:23 »
    Merkin, uspokój się najpierw podszywasz się pod Tobika i innych naszych klanowiczów, a teraz każdego w temacie się pytasz czy ma TS jeżeli w pierwszym poście jest taka informacja.
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline drago36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Kwietnia 03, 2011, 21:09:24 »
    Uwaga!

Naszym nowym liderem zostaje Hektor, ponieważ Sokół zrzekł się władzy.
    Z klanu odeszli: Sosna,Husarz i Soldarian :( życzymy wam powodzenia w dalszej grze :).

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 04, 2011, 08:01:23 wysłana przez drago36 »

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #283 dnia: Kwietnia 03, 2011, 21:45:50 »
    Zaraz zaraz przecież Hektor jest w IPL ?
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #284 dnia: Kwietnia 03, 2011, 22:07:29 »
    Najprawdopodobniej wrócił, iż Sokól abdygował.
    Pomimo tych strat, życzę Panowie powodzenia, byście mieli siłę nabrać mocy i być starym, dobrym ZKM`em.