Tak jak pisałem w temacie o reprezentacji Polski w WB tak napiszę tutaj: obecnie część ludzi ma problemy z aktywną grą (cóż, życie prywatne stawiamy jednak ponad WB); nastąpiła zmiana władz, musimy to wszystko dotrzeć, żeby potem nie było ewentualnych problemów z dalszym funkcjonowaniem klanu; odmówiliśmy WV więc odmawiamy i wam. Pisałem Ci o tym chyba jeszcze w waszej ambasadzie na naszym forum, popracuj nad czytaniem ze zrozumieniem.
Inna rzecz, jeżeli coś tam na nas psioczycie przez jakiś czas na serwerach a potem nagle wychodzicie z przeprosinami to nie dziwcie się, że ludzie wam nie ufają, z czasem mam nadzieję, że jednak się to zmieni i zagości tutaj przynajmniej neutralność nie mówiąc o w miarę przyjaznych stosunkach. Nie bronię oczywiście całkowicie ZKM, też parę grzeszków na sumieniu się u nas znajdzie ale gdybyśmy chcieli wam w wątku od razu opinie psuć tak jak Ty to określasz (nie mieszaj do tego starego wątku, tam akurat sporo wypowiadali się poza ZKM'owiczami inni gracze i widać, że administracja miała swoje powody do jego zamknięcia) pisalibyśmy o źle całym klanie, że "jest taki śmaki i owaki" a tak większość pisała, że jest ok, widoczna poprawa w zachowaniu się ogółu ale jeden gracz jeszcze nie jest do końca ogarnięty i przydałoby się to poprawić, ot tyle. To tak jak napisać: ZKM gra coraz lepiej, poziom staje się coraz wyższy tylko Apollo wam cały czas lami :D
Dobra, idę spać, oblewanie sesji mi nie służy, heja.