Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26898 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Husasz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #195 dnia: Lutego 06, 2011, 15:15:25 »
    Zapraszamy na nasz kanał :D trzeba mieć tylko mocną głowe , a potem to juz przywyczajenie. ;]
    Retarded are everywhere

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #196 dnia: Lutego 08, 2011, 13:01:08 »
    Panie ZKM_Sosna. Przestań się pan zachowywać jak dzieciak z kompleksami i nie kickuj ludzi z servera bez powodu.

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #197 dnia: Lutego 08, 2011, 13:22:24 »
    Panie podał byś swój nick to podał bym powód, ale nie wiem nawet jaki masz nick kalpokor w warbandzie.
    EDIT: Ja zawsze kickuje za długie afczenie resp/spect, ping powyżej 200, TK i debilne zachowania (glitchowane) więc nie wiem o co masz do mnie zal.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2011, 13:25:32 wysłana przez Sosna »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #198 dnia: Lutego 08, 2011, 13:38:14 »
    Za afkowanie na spekcie jest kick?! To żart? A może ktoś obserwuje grę, nie wolno? A ping powyżej 200? A może komuś skoczył, normalnie ma 90? :/ Dziwne.... ale to wasz serwer.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Lutego 08, 2011, 13:46:38 »
    Ale jak mamy serwer 12 slotowy i 11 gra i jeden jest na specie to co mam go trzymać?? przez 30 minut

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Lutego 08, 2011, 13:49:17 »
    No właśnie problem w tym, że nie "afczę" tylko oglądam. A to jest różnica prawda ? I na żadnym innym serwerze nikt mnie nie kickował za takie coś. To jest chyba ewenement w skali Warbanda...

Edit: Poza tym to nie trwa nie wiadomo jak długo tylko kilka minut [nie 30 :P ], a tak na marginesie to dziś wyświetlało liczbę slotów 64 a nie 12.

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Lutego 08, 2011, 13:56:25 »
    Dobra to mój ostatni post panie nie_ma opier******* _się tez kiedyś tobie pisałem, żebyś zmienił nick nie z powodu, że mi się nie podoba ale jest wulgarny, a ja wulgaryzmów nie toleruję. Niemów mi tylko że to nie jest wulgaryzm bo cię wyśmieje.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Lutego 08, 2011, 13:58:23 »
    Czyli kicka dostał po części za nick? W takim razie to nie zastanawiające, ale śmieszne. :) Coby nie mówić, to jest lekkie przekleństwo.

PS. Może zapomniałeś od wczoraj, ale serwer macie 64 slotowy, i nigdy nie widziałem żeby było na nim więcej niż 20 ludzi.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Sosna

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Lutego 08, 2011, 14:08:19 »
    Powiem tak nie będę marnował swojego cennego czasu na jakieś sprzeczki jak chcesz pogadać oto moje gg 8340473 zapewne się nie odezwiesz ale to w twoim przypadku zrozumiałe.
    Jak dzielisz wulgaryzmy na lekkie i mocne to życzę szczęścia. Ciekawe czy tych lekkich wulgaryzmów jak to napisałeś używasz w domu. Na pewno jak byś użył przy skrupulatnym policjancie wlepił, by tobie mandat za wulgaryzmy używane w miejscu publicznym.
    Jak chcesz coś jeszcze to pisz na gg.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2011, 14:13:23 wysłana przez Sosna »

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #204 dnia: Lutego 08, 2011, 15:12:10 »
    zapewne się nie odezwiesz ale to w twoim przypadku zrozumiałe.
    No proszę, przewidziałeś, że będzie mi szkoda czasu na gadanie z tobą :D

Jak dzielisz wulgaryzmy na lekkie i mocne to życzę szczęścia.
    Jeżeli według ciebie wulgaryzmy ,,ku**a je**na w d*** mać'' oraz ,,kurde blaszka'' to wulgaryzmy tak samo obraźliwe, to TOBIE życzę powodzenia ;) Zwłaszcza że właśnie bijesz kolejny rekord hipokryzji, zważywszy na to, że lubisz sobie zak**wić, nie raz i nie dwa się o tym przekonałem.

Dobranoc, szkoda mi ,,cennego czasu'' na takie głupoty.

Offline Ryszard_I_Lwie_Serce

• Użytkownik
    • King of England
    « Odpowiedź #205 dnia: Lutego 08, 2011, 15:29:35 »
    Hofiko,

A co ma powiedzieć GSE jak zmienia mapy gdy przegrywa. Co ma powiedzieć twoja obecność w naszym klanie skoro i tak byłeś na tyle ***** (nie mądry), że obrażałeś swój klan i wchodziłeś wszędzie pod zmienionym nickiem?

PS Jeśli chodzi o sprawę serva - nasz server jak dotąd był mały ale od wczoraj jak zauważyłeś mamy 64 slotowy server i więcej się to nie powtórzy ;)
    Nowa Reprezentacja Polski:

1. MoS_Blackitt
    2. MoS_Okocha
    3. MoS_Kula
    4. MoS_UFO
    5. MoS_New_Player_FTW
    6. MoS_Szymczak

Offline Husasz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #206 dnia: Lutego 08, 2011, 17:59:31 »
    Racja, Ta zasada była do czasu gdy mielismy 12 slotow.. tera mozecie spokojnie obserwowac walke ;]
    Retarded are everywhere

Offline Luciferek

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #207 dnia: Lutego 10, 2011, 09:59:21 »
    Czyli kicka dostał po części za nick? W takim razie to nie zastanawiające, ale śmieszne. :) Coby nie mówić, to jest lekkie przekleństwo.

PS. Może zapomniałeś od wczoraj, ale serwer macie 64 slotowy, i nigdy nie widziałem żeby było na nim więcej niż 20 ludzi.

Najwyższa frekwencja wynosiła blisko 50 chłopa,coś jak na IG,nie wiem jak było później ponieważ z serwera szybko wyszedłem,ja się w tłoku bić nie lubię :D A co do wyrzucania z serwera,jeżeli ktoś cię kicknął,lub kicknięto kogoś,to widać admin miał powód by to zrobić,gdy serwer był 12 slotowy nie było miejsca by sobie "popatrzeć" jak grają inni gracze,ilość slotów na to zwyczajnie nie pozwalała. Teraz kiedy mamy nieco większy kącik możecie tam wbijać nawet całymi klanami,zapraszamy serdecznie : ) Pozdrawiam i opanuj się trochę Hofiko,bo wiecznie ci się coś nie podoba .... Ktoś pytał o obecność na Mumblu,godziny szczytu zaczynają się u nas gdzieś tak od 15 ( Średnio 10/15 graczy na kanale) Ale zazwyczaj zawsze ktoś się u nas znajdzie dostępny niemalże o każdej porze dnia,a jeśli chodzi o wieczorne rozgrywki,trwają one zazwyczaj od 18 (Średnio ) do 6 a czasami 9 rano więc zapraszamy do nas :D

Uploaded with ImageShack.us

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #208 dnia: Lutego 10, 2011, 19:13:41 »

A co ma powiedzieć GSE jak zmienia mapy gdy przegrywa.

Ja tylko chce cos sprostowac ... :)
    GSE nie zmienia map jak przegrywa nie bylem nigdy swiadkiem takiej sytuacji ale skoro wy macie kompleksy wzgledem naszego klanu to wszystko wam do glowy przyjdzie
    ostatnio nawet slyszalem tekst od jednego waszego czlonka klanu ze do gse przychodza osoby bo dostaja darmowego admina
    to naprawde krew mnie zalewa jak cos takiego widze kiedy u nas admina maja tylko 3-4 osoby a do gse ludzie przychodza bo jest to klan  dobry i trzyma sie
    swoich zasad

Po pierwsze, radze zakończyć, a właściwie nie zaczynać, tej kłótni na nowo, a po drugie zapoznaj się z "ALTem" i zasadami interpunkcji w naszym pięknym języku.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 10, 2011, 21:26:15 wysłana przez sir Luca »
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #209 dnia: Lutego 10, 2011, 20:56:12 »
    Blackhawku ZKM nie lubi GSE co nie jest nowością.Mam prośbę możecie zostawić sobie te teksty w kierunku do ZKM i do klanowiczów dla siebie, bo zaczyna mnie to nudzić i nie jest to zabawne.My w ZKM dobrze się bawimy i posiadamy trochę kultury. Jeśli nie podoba wam się nasz klan, to nie wypowiadajcie się w naszych tematach, nie wchódzcie na serwer.Ja już na wasz serwer nie wchodze, bo nie lubie waszego towarzystwa, jak wieksząc moich klanowiczów zresztą :D.
    PS.Sorry,że zaczynam tą kłótnie, ale to jest mój ostatnie post kierowany do GSE.

« Ostatnia zmiana: Lutego 11, 2011, 12:57:44 wysłana przez Sokół »