Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][ZKM] Zakon Krwi i Miecza [stary temat]  (Przeczytany 26625 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    Odp: [KLAN]Zakon Krwi i Miecza
    « Odpowiedź #180 dnia: Lutego 04, 2011, 12:10:10 »
    Powiedział, że zrzesza klany liczące się w WB, co jest prawdą. Nie powiedział, że klany poza TS są ,,zue i gupie''. Chodzi o to, że lepiej się dostosować do tych najlepszych (chyba że to kwestionujesz....?) i największych klanów, zamiast próbować nawrócić je na mumble.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Hector

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #181 dnia: Lutego 04, 2011, 13:56:20 »
    Dobra. to było małe nieporozumienie. Już się nie wtrącam.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 04, 2011, 14:26:03 wysłana przez hektor »
    Native: Hektor

Offline Sokół

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #182 dnia: Lutego 04, 2011, 14:21:53 »
    Ponieważ Hektor zaczął tą dyskusje, to powiem tak. Narazie mamy mumble i nam to nie przeszkadza,jak będziemy chcieli przejść na ts to sie zgłosimy z odpowiednimi ludźmi.Czy klan korzysta z mumbla,czy z ts to dla mnie nie ma różnicy, kto co woli.

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Lutego 05, 2011, 15:33:21 »
    Powiedział, że zrzesza klany liczące się w WB, co jest prawdą. Nie powiedział, że klany poza TS są ,,zue i gupie''. Chodzi o to, że lepiej się dostosować do tych najlepszych (chyba że to kwestionujesz....?) i największych klanów, zamiast próbować nawrócić je na mumble.

Wziąłeś pod uwagę że nie każdy klan chce się wzorować na tych najlepszych klanach jak to określiłeś ? może chcemy stworzyć własny klan,komunikację,wszystko,a nie zżynać od innych. pozdrawiam : P

Uploaded with ImageShack.us

Offline Sokół

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Lutego 05, 2011, 15:45:55 »
    REKRUTACJA ZAMKNIĘTA!!!!!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #185 dnia: Lutego 05, 2011, 15:50:44 »
    Czyli według Ciebie wszystkie klany świata powinny mieć inny komunikator, żeby nie być posądzonymi o konformizm? Ciekawa teoria, jednak nie sądzę, żeby ktokolwiek prócz was patrzył na to w ten sposób. :)
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Hector

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Lutego 05, 2011, 15:54:27 »
    hmm
    « Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2011, 16:27:19 wysłana przez hektor »
    Native: Hektor

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Lutego 05, 2011, 18:10:15 »
    Bez obrazy ale uważam, że dyskusja nie ma sensu, jedni korzystają z ts, inni z mumble a jeszcze inni z ventrilo, ot kto co lubi po prostu. Nasz wybór był akurat ukierunkowany tym, że jeszcze na piracie korzystaliśmy z mumble (tam wszystkie klany korzystały z tego komunikatora) i tak nam zostało heh. Ale fakt faktem, obecnie zastanawiamy się nad zmianą na ts'a, jakie będą tego rezultaty dowiemy się nieco później :]

Offline Luciferek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Lutego 05, 2011, 21:38:55 »
    Czyli według Ciebie wszystkie klany świata powinny mieć inny komunikator, żeby nie być posądzonymi o konformizm? Ciekawa teoria, jednak nie sądzę, żeby ktokolwiek prócz was patrzył na to w ten sposób. :)

Czyli według mnie mi pasuje Mumble a tobie Ts,i nie doradzaj nam byśmy zmienili komunikator bo,cytuję" Wszystkie mocniejsze klany posiadają Tsa" Skończ wykręcać kota ogonem bo jest to dosyć irytujące,wy lubicie Tsa,my mumbla,my uważamy że lepsze jest mumble,wy,że Ts,koniec dyskusji,prościej już tego nie wyłożę. Pozdrawiam : )

PS: A co do Tsa,każdy z klanowiczów go posiada,ale nie używa,bo zwyczajnie,woli mumbla,nicki obecnych osób na kanale dużo pomagają,wierzcie mi.

Uploaded with ImageShack.us

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #189 dnia: Lutego 05, 2011, 22:39:28 »
    Byłem u Was na mumblu. Wtedy pierwszy raz go użyłem. Raz mnie wywaliło, ale jednak prędkość z jaką dźwięk jest wysyłany i odbierany bije na głowę wszystkie TSy i Ventrila. A i nicki faktycznie są pomocne :).

To chyba nie temat do dyskusji nad wyższością Mumble na TSem wiec może skończycie już...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2011, 01:29:22 wysłana przez sir Luca »

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Arthasan

• Użytkownik
    • Piwa: 67
    « Odpowiedź #190 dnia: Lutego 06, 2011, 12:04:17 »
    Ja również bardzo lubię ten klan. Czasami fajnie sobie z wami posiedzieć.

PS. Teamspeak 3 Overlay- plugin, który daje nam w grze takie okienko jak w Mumble, pokazujące kto mówi i w ogóle:)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Lutego 06, 2011, 13:20:29 »
    Racja, jeden ze znajomych właśnie wczoraj nam tłumaczył, że ts wymaga instalacji pewnych nakładek, żeby zdobyć dostęp do niektórych opcji. Sam niestety niewiele o tym wiem, nie moje klimaty heh. Dodam tylko, że wczoraj mieliśmy okazję testować kanał ts, dźwięk był dobrej jakości (kiedy pierwszy raz korzystaliśmy z tego programu to pojawiło się bardzo nieprzyjemne echo dlatego natychmiast wróciliśmy do mumble), teraz musimy przedyskutować rzecz na forum całego klanu, lecz obserwując pierwsze reakcje klanowiczów, przypuszczam, że pozostaniemy przy mumble.

Oczywiście pomimo tego zapraszam na nasz kanał, z pewnością ktoś się znajdzie do wspólnej dyskusji :D

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    « Odpowiedź #192 dnia: Lutego 06, 2011, 14:49:54 »
    Cóż, mummble ma swoje zalety, ale radzę wam mieć zawsze w pogotowiu zainstalowanego tsa :) Bowiem 3/4 klanów go używa..

Czy ja czegoś nie mówiłem niedawno...
    « Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2011, 15:00:22 wysłana przez sir Luca »

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #193 dnia: Lutego 06, 2011, 15:08:52 »
    Możecie mi powiedzieć o której mniej więcej spotyka się ZKM na Mumblu do wspólnej gry?

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Apollo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Lutego 06, 2011, 15:11:36 »
    Praktycznie o każdej porze dnia kogoś znajdziesz u nas na kanale ale większa grupa spotyka się zazwyczaj wieczorami, średnio od 18.00 do późnych godzin nocnych ^^

« Ostatnia zmiana: Lutego 06, 2011, 15:15:15 wysłana przez Apollo »