Gregoriian pomysł jest głupi. Gdyby to zalegalizować zarobiliby gangsterzy i czarny rynek. Zysk z tego jest tak ogromny, że nikt nie odprowadzałby podatku. Bogatsi przestępcy=wpływy we władzy=biedniejsze państwo=silniejszy światek przestępczy=źle dla policji=źle dla narodu. Rozumiesz??
A ja pozdrawiam dzieci neo, które mimo iż prawo do głosu będą mieć dopiero za ładnych parę lat, to biorą udział w ankiecie "na kogo głosowałeś?". Zaiste wspaniały fan-klub ma Wasz kandydat. :)
Nie wiem czy to jakieś zboczenie polityczne czy co. Ja zaznaczyłem przedwiecznego czy coś :) O Twoim kandydacie (domyślam się rzeczy oczywistej) mogę zaś powiedzieć, że popierają go "nawróceni" przez Kościół i moherowe berety (których sprawność umysłowa i
suwerenność głosowania po doktrynach Rydzyka dorównuje żołnierzowi wypełniającemu rozkazy głupiego generała). Krótko mówiąc, na Twojego kandydata głosowali zmuszeni i namówieni. Ci sami którzy mówili o snajperze Tuska, który zastrzelił pilota Tupolewa w głowę, a samolot runął. Zacna kompania, zacne poglądy. A dzieci mają siedzieć cicho, bo dorosłych jara to, że decydują o losie kraju, są tak wniebowzięci, że mają zabraniać dzieciom mówić. To ja przypomnę o wolności słowa,
każdy czyli nawet niepełnoletni mogą mieć swoje poglądy. Jeśli jednak masz rację, to trzeba się zacząć czepiać do dzieci chodzących do kościoła itp. No bo jak tam chodzą to i mają chyba poglądy, których mieć nie mogą. Po co uwziąłeś się na głosujących w ankiecie??? Jak tak bardzo Ci to szkodzi, to idź tępić młodzież wszechpolską i podobne organizacje. Oczywiście trzeba też znieść harcerstwo, bo dzieci mogą mieć różne poglądy. W końcu te organizacje bardziej szkodzą społeczeństwu i są norą dzieci NEO. Szkodliwość głosujących w ankiecie jest znikoma a i nawet zerowa, więc skoro Daedzie jesteś takim przeciwnikiem, to zorganizuj marsz, przeciwko wolnemu myśleniu przez dzieci i młodzieżówkom. Trzeba założyć elektroniczne kagańce, blokujące niegodziwe wypaczenia myślowe. Które są groźne i baaardzo (nie wiem czemu CI tak to wadzi) szkodliwe dla dorosłych, iście podnieconych swoim prawem do głosowania.
Powiem Ci jedno. Sam też nic nie możesz w demokracji bez innych. A widać, że was jest mniej, więc może przestańcie się prężyć i udawać jak to wiele jest poparcia dla Jarka, trochę pokory, przecież przegraliście.
Jarek ostro się przejedzie na wyborach parlamentarnych, ci którzy na niego głosowali, to głównie elektorat innych partii, pójdą głosować na swoich, zostawiając plującego się i zakompleksionego Jarka samego.
Dla Was jest to bolączką, że dzieci mądrze myślą, nie dając się zwodzić kościołowi itp. Babcie no wiadomo co i już nie zagłosują, za to młodzi będą mieli gdzieś głupotę dzisiejszej prawicy, ze zboczeniami i uprzedzeniami, z których zagraniczna prawica dawno się wyleczyła.
Tylko niepełnoletni mają obojętne spojrzenie, na politykę. Dorośli mają już poglądy, przez co głosują na to samo i zawsze trzymają się, swojej jedynej i prawdziwej racji. Niepełnoletni za to wyrabiają swoje spojrzenie i mało kto nieindoktrynowany przez kościół i rodziców wybrał schorowaną Polską prawicę. W Polsce nie ma dobrych polityków, musiałby nadejść ktoś, kto zaprowadziłby porządek twardą ręką, bez przywilejów i nepotyzmu. Mieszanka demokracji z komunizmem. Bo wybór totalnej demokracji to wybór przepychanek, czyli wybór zastoju państwa, bo trwają one bez końca aż do upadków ugrupowań.
Tyle ode mnie. To tyczy się też tego, co Daed pisał w SB.