Całkiem możliwe, że jednak są wyższe levele niż 30(właśnie go zrobiłem)-widzę, że następny w rozpisce, to do nabicia coś około 4,5 mln exp- jeśli tak, to zaczynam żałować jednak tych ponadwymiarowych punktów władowanych w jeździectwo, bo najbardziej mi brakuje piątego poziomu Horse Archery, a jeśli dynamika/krzywa narastania exp będzie taka jak na obrazku(tzn każdy następny lvl to expx2), to zrobić 30 Agi będzie wyjątkowo ciężko, o ile w ogóle da się to osiągnąć.
PS Kupiłem Sobie te dwa nowe pancerze samurajskie(pewnie dlatego ten patch nazywa się ninja), lajtowy bo ma świetne staty i śmieszną cenę, a drugi tzn heavy, bo... bo jest w moim guście;)
Mam nadzieję, że z kasą jakoś sobie poradzę(zostało mi~ 43k golda) ,skoro koszt napraw ma wynosić 5% wartości.
PS 1 A dalej to już tylko czekam na przywrócenie generacyjności, bo obrażenia jakie zadają obecnie łuki są wręcz śmieszne, nawet z Very Strong Bowa wieśniaków najcześciej kładę dopiero za drugim podejściem(oczywiście , nie biorąc pod uwagę head'ów w gołą głowę). No i ta koszmarna animacja łucznicza , już pomijając wszystko inne(mechanika ludzkiego ciała), estetycznie jest dla mnie nie do przyjęcia.