Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: cRPG&Strategus  (Przeczytany 222590 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bicmac123

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: cRPG MOD
    « Odpowiedź #120 dnia: Lipca 21, 2010, 17:37:30 »
    Witam. Zagrałem w moda cRPG bardzo mi się spodobał i zacząłem w niego grać.Teraz gdy gram i zmienia się mapa na serwie to mi się wyłacza MB i pisze "Program Mount & Blade Warband przestał działać" mam tylko wlączonego steama i warbanda.Proszę o pomoc. Jeszcze jedno pytanie do moda cRPG gdy kupuje na stronie bronie dwuręczne to mam je na stronie ale nie w warbandzie.

Offline Malson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #121 dnia: Lipca 23, 2010, 00:56:57 »
    Czy nie sądzicie, że teraz dawana jest zbyt duża ilość xp/gold? Nie wiem ale w/g mnie to trochę za dużo. Znów po tygodniu będziemy mieli zbieraninę płytowo-kolczó
    gowych dewastatorów.

Offline bicmac123

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Lipca 23, 2010, 09:44:54 »
    Tzn. nie wiem jak było wcześniej ale wieczorami to można aż zgarnąć 100-120 g. Dla małych lvl to dobrze bo gram właśnie mam 8 lvl i trzeba kupić zbroję , tarczę , broń. ALe dla dużych lvl to za dużo bo już niektórzy latają ze zbrojami za 10k.

Offline glonek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Sierpnia 18, 2010, 18:43:02 »
    Mod jest fajny podoba mi sie nabijanie poziomówi i zdobywanie kasy, ale kiedyś musi się znudzić :D

Offline Make My Day

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    • Go ahead. Make my day.
    « Odpowiedź #124 dnia: Sierpnia 20, 2010, 10:33:25 »
    bicmac, zbroja za 10k, to jest kilka dni roboty. ludzie biegają w zbroi za 30k+ i hełmach za 6k ;d.

https://www.youtube.com/user/Wojakson <-- mój kanał na YouTube (lets pleje, tutoriale 3D)

Offline Malson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Sierpnia 22, 2010, 21:43:20 »
    Czy ktoś zna to hasło, które czasem jest wymagane by wbić się do gry?

Offline Tweety

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Sierpnia 22, 2010, 22:51:24 »
    To chyba nie jest normalne hasło  , myślę że jest to rezerwacja slotów dla donatorów lub adminów.
    Ale nigdy nie ma haseł na 3 serwerach  więc zawsze możesz gdzieś pograć.

Offline Malson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Sierpnia 22, 2010, 23:41:56 »
    Tak ale na nr 1 jest najwięcej ludzi. Poza tym mam takie swoje małe spostrzeżenie (być może mylne) - hasło jest żądane jeśli ilość graczy przekroczy 100. Zazwyczaj wszystko działa jak dawniej. Może się mylę.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Sierpnia 23, 2010, 11:55:21 »
    Jeszcze nigdy nie pojawił mi się komunikat o hasło ^^ 120/120 osób, a ja spokojnie wbijam bo co chwile ktoś wychodzi i wchodzi.

Offline Malson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Sierpnia 23, 2010, 12:36:17 »
    U mnie nawet dziś rano znowu się to stało ale po paru minutach przeważnie problem znika. Nie wiem z czym to może mieć związek.

EDIT: a tak poza tym jakie macie nicki w grze - niektórych rozpoznaje (np. widziałem, że Katsura śmiga) ale inni mogą mieć inne niż te tutaj. Ja bardzo nieoryginalnie i mam Malson.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 23, 2010, 15:23:42 wysłana przez Malson »

Offline isKra_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Sierpnia 26, 2010, 14:09:44 »
    piiip cały ten CRPG, piiip !  piiip Steam zrobił aktualizacje i wgrał wersje 1130 i piiip przez to nie można wejść na serva, a z kolei inny serwer "zacofał się" do starszej versji modułu i piiip nie ma gdzie grać !  SORRY, ŻE PRZEKLINAM, ale bardzo mnie to piiip bo gram od 2 dni dopiero i już se nie pogram... czy ktoś wie czy przypadkiem nie będą robione aktualizacje tych serwerów?? Nie zamierzam grać od początku... jeszcze raz sorry za przekleństwa, ale one wyrażają więcej niż tysiąc słów, proszę nie robić mi wykładów na temat mojego słownictwa. Mówcie od rzeczy o crpg, pliss...  

Wykładów nie będę robił. Dostajesz dwa ostrzeżenia za wulgarność w postach. Jeszcze jedno przewinienie i lecisz z forum - uprzedzam jeśli nie czytałeś regulaminu.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 26, 2010, 15:52:40 wysłana przez proud »

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #131 dnia: Sierpnia 26, 2010, 15:51:07 »
    Wyszła nowa wersja cRPG, bez numerków. Ściągnij i przestań się zachowywać jak dzieciak.
    Sława!

Offline Ozwan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Sierpnia 26, 2010, 15:54:39 »
    Wyszła nowa wersja cRPG, bez numerków. Ściągnij i przestań się zachowywać jak dzieciak.

Cicho, kurde. Mielibyśmy jednego idiotę mniej w cRPG. ;)

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #133 dnia: Sierpnia 26, 2010, 19:13:08 »

Cicho, kurde. Mielibyśmy jednego idiotę mniej w cRPG. ;)

Więcej niech gra w cRPG mniej zostanie na Nativie..

Offline isKra_PL

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Sierpnia 26, 2010, 21:35:03 »
    No pewnie, bo nawet mi nie wolno się wnerwić. Chcesz zobaczyć idiotę Ozwan, popatrz w lustro... nie musiałeś mnie od razu wyzywać, bo ja nikogo nie wyzywałem. Za przekleństwa jeszcze raz przepraszam... Moglibyście podać mi link do tej nowej wersji cRPG ? Byłbym wdzięczny...

PS. Wyzywajcie mnie jak tylko się wam podoba, wolność słowa, ja nikogo nie obluzgałem... Możecie sądzić, że jestem niewychowany z powodu tych przekleństw, ale to was nie usprawiedliwia...