Skoro
Rekrutacja nadal trwa, więc nie ma problemu.... i tak później zrobi się przesiew
To piszę to zabiedzone podanie z wielką nadzieją, że REF faktycznie dalej prowadzi rekrutację.
1. Nick w grze i wiek?
Nick – ASDAMk20. Wiek... No cóż, 13 lat, ale widzę, że niektórym członkom Sacred Band poniżej progu wiekowego udało się dostać do Refesesesesferes, więc sam spróbuję. A poza tym w żadnym wypadku nie piszczę przez TS.
2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć ?
Na pewno dla tej niezapomnianej atmosfery wspólnej gry, tych meczów taktycznych... Żaden inny klan nie będzie mi w stanie tego zapewnić tak, jak REF. Chcę kontynuować naszą wspólną grę, chcę walczyć ramię w ramię z ludźmi, których już poznałem przez TS. Gra w tym gronie to były dla mnie niezapomniane chwile, chciałbym, aby to trwało.
3. W jakiej sekcji (konnica, piechota, strzelcy) się specjalizujesz?
Zdecydowanie konny na mapach otwartych, na mapkach bardziej ciasnych, zamkniętych biorę w swe brudne łapska kuszę, pod żadnym pozorem nie łuk. Piechurem gram w ostateczności, lub jeśli dostanę takie polecenie. Jako piechur miecz + tarcza.
4. Coś o sobie (hobby, zainteresowania)?
Nazywam się Adam, mam 13 lat, mimo wieku, który większość ludzi uważa za symbol niedojrzałości społecznej, potrafię zachować się normalnie, a także wiem, kiedy siedzieć cicho. Moje posty nigdy nie były w jakikolwiek sposób upośledzone pod względami ortografii orz interpunkcji. Lubię czytać książki, grać w RTS-y, cRPG-i, PBF-y, czasem jakieś FPS, czy TPS też się trafi. Interesuję się militariami, postępem technologicznym, ciekawią mnie wydarzenia na świecie. Słucham power metalu, głównie zespołu Sabaton.
5. Jak długo grasz w Warbanda?
Od czasu otrzymania CD-keya od Pifcia, a było to w czasach patcha 0.620, czyli 22 października roku 2009. Czyli to będzie niewiele ponad pół roku. Do starego SZ dołączyłem jeszcze przed otrzymaniem bety.