Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 98077 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    Odp: Refesesesesferes
    « Odpowiedź #60 dnia: Maja 04, 2010, 21:37:02 »
    Ogłoszenie klanowe!

Ogłoszenie nr1  4 maja 2010

1. Rada postanowiła, że nie przekreśli szansy na dostanie się do klanu żadnej z osób, które złożyły podanie. Małym wyjątkiem jest Talar, którego na TS oraz na serwerach WB nie było już widać od dobrych kilku tygodni. Nie przyjęliśmy wszystkich osób z Sacred Band na klanowiczów z oczywistych pobudek. Postanowiliśmy, że pomimo wątpliwości w kilku przypadkach i tego co założyliśmy przyjmiemy wszystkie osoby na okres próbny dając tym samym ostatnią szansę. Mamy nadzieje, że wspólnie przeżyjemy wiele emocjonujących pojedynków i spędzimy wiele godzin w miłym i zgranym towarzystwie.
       1.1.Tak więc ogłaszam, że do klanowiczów zostają przyłączonei następujące osoby:
     Roland,
     Kasparus,
     Darkula,
     Bazileus,
     Xasan,
     Kalpokor,
     Movart,
     Kalsiver,
     Shrama,
     Duczek,
     Samowar,
     Konrad,
     Dalhi.
        1.2. Na czterotygodniowy okres sprawdzający zostają przyłączone następujące osoby:
     Quel,
     Barto,
     IvE,
     Corleone,
     Piwny,
     Antykaczor,
     Sir_Michał,
     Libertine,
     Akkarin,
     Soczek,
     Dzioob,
     WoYo Sensei
     Mati,  
     Rozman.  

2. Osoby, które zostają powołane na rekrutów jednocześnie zobowiązane są do założenia odpowiedniego tematu w wątku rekrutacyjnym( na klanowym forum) i dogadania się z Chidorim( osobą odpowiedzialną za rekrutacje) w sprawie swojego klanowego mentora.

3. Ogłaszam, że w środę 5 maja 2010 do użytku klanowiczów i rekrutów zostanie oddane forum i strona. Na forum znajdziecie więcej informacji na temat przyszłych naszych działań.

4. Osoby, które zostały przyjęte czy to na okres próbny czy też bezpośrednio do klanu mają obowiązek podpisania się( akceptując tym samym) pod Konstytucja Klanu Refesesesesferes, który znajduje się w głównym dziale naszego forum.

5. Od dnia dzisiejszego każda osoba, która została przyłączona do klanu ma obowiązek reprezentowania klanu na serwerach Warbanda używając tagu:
    REF_nick, w przypadku klanowiczów oraz REF_nick(R) w przypadku rekrutów.
    Rada Klanu Refesesesesferes
    « Ostatnia zmiana: Maja 04, 2010, 22:27:33 wysłana przez Oktawian »

Offline Petters

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #61 dnia: Maja 04, 2010, 21:48:58 »
    Genialnie, nie miałem neta przez 2 godziny i nie zdążyłem... no cóż, może następnym razem. A może następne podania też będą rozpatrywane? :)
    « Ostatnia zmiana: Maja 04, 2010, 21:51:10 wysłana przez Petters »
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #62 dnia: Maja 04, 2010, 21:54:56 »
    Genialnie, nie miałem neta przez 2 godziny i nie zdążyłem... no cóż, może następnym razem. A może następne podania też będą rozpatrywane? :)

Rekrutacja nadal trwa, więc nie ma problemu.... i tak później zrobi się przesiew

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Maja 04, 2010, 22:40:41 »
    O cholera nie da się usunąć postu niech ktoś usunie ^^
    « Ostatnia zmiana: Maja 04, 2010, 22:42:16 wysłana przez rozman »

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #64 dnia: Maja 04, 2010, 22:42:58 »
    Rozmyśla.
    Tak jak widać powyżej.
    « Ostatnia zmiana: Maja 05, 2010, 16:14:55 wysłana przez Dalhi »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #65 dnia: Maja 04, 2010, 23:06:55 »
    Wystarczyło napisać pw:P spoko

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Maja 04, 2010, 23:12:35 »
    Ale Dalhi musiał nabić se posta xD.

Ja z kolei nabiję sobie posta zadając pytanie: Jak konkretnie przebiega test takiego rekruta po okresie próbnym? Co jeśli choć jedna osoba z Rady będzie miała wątpliwości, co do przyjęcia osobnika?
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #67 dnia: Maja 04, 2010, 23:20:47 »
    Przed chwilą walczyłem w waszej drużynie w czasie bitwy (Ignatus) i jestem pod ogromnym wrażeniem.Bardzo duża kultura gry,współpraca drużyny i bardzo wysoki poziom umiejętności.Szczególnie duele z osatatnim ocalałym mi sie spodobały (honorowe zasady) .W tej chwili jestem zdecydowanie za słaby żeby sie do Was zgłosić ale może za miesiąc,dwa  :] Pozdrawiam

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #68 dnia: Maja 05, 2010, 07:25:53 »
    W tej chwili jestem zdecydowanie za słaby żeby sie do Was zgłosić ale może za miesiąc,dwa  :] Pozdrawiam

Myślę, że jednak jeżeli jesteś zainteresowany to złóż podanie. Jak widzisz na okres próbny przyjmują każdego, a z ich pomocą z pewnością szybko podszkolisz swoje umiejętności w tej grze.

Offline rozman

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Maja 05, 2010, 08:17:34 »
    Przed chwilą walczyłem w waszej drużynie w czasie bitwy (Ignatus) i jestem pod ogromnym wrażeniem.Bardzo duża kultura gry,współpraca drużyny i bardzo wysoki poziom umiejętności.Szczególnie duele z osatatnim ocalałym mi sie spodobały (honorowe zasady) .W tej chwili jestem zdecydowanie za słaby żeby sie do Was zgłosić ale może za miesiąc,dwa  :] Pozdrawiam

Ignatus z pomocą Oktawiana szybko staniesz się jednym z lepszych tarczowników w WB ! ;p

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #70 dnia: Maja 05, 2010, 12:07:38 »
    I tak ten klan powstał żeby liczyła się kultura i miła zabawa, a nie skill, który jest sprawą drugorzędną bo łatwo się podszkolisz i nauczysz grać w tym klanie.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Maja 05, 2010, 12:50:38 »
    Podanie wycofane!

Proszę o wykreślenie mnie z listy członków klanu.

Tak jak widać powyżej. Dziękuję za współpracę, co prawda krótką, ale zawsze to coś.
    WTF ? To po co składałeś podanie ?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #72 dnia: Maja 05, 2010, 15:48:06 »
    Proszę aby każda osoba przyjęta do struktury REFu odezwała się na gg 12421719 - podała swój nick. Osoby, które jeszcze nie posiadają namiarów na TS proszone są o zgłoszenie tego faktu na gg.

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #73 dnia: Maja 05, 2010, 16:28:44 »
    Skoro
    Rekrutacja nadal trwa, więc nie ma problemu.... i tak później zrobi się przesiew
    To piszę to zabiedzone podanie z wielką nadzieją, że REF faktycznie dalej prowadzi rekrutację.

1. Nick w grze i wiek?
    Nick – ASDAMk20. Wiek... No cóż, 13 lat, ale widzę, że niektórym członkom Sacred Band poniżej progu wiekowego udało się dostać do Refesesesesferes, więc sam spróbuję. A poza tym w żadnym wypadku nie piszczę przez TS.

2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć ?
    Na pewno dla tej niezapomnianej atmosfery wspólnej gry, tych meczów taktycznych... Żaden inny klan nie będzie mi w stanie tego zapewnić tak, jak REF. Chcę kontynuować naszą wspólną grę, chcę walczyć ramię w ramię z ludźmi, których już poznałem przez TS. Gra w tym gronie to były dla mnie niezapomniane chwile, chciałbym, aby to trwało.

3. W jakiej sekcji (konnica, piechota, strzelcy) się specjalizujesz?
    Zdecydowanie konny na mapach otwartych, na mapkach bardziej ciasnych, zamkniętych biorę w swe brudne łapska kuszę, pod żadnym pozorem nie łuk. Piechurem gram w ostateczności, lub jeśli dostanę takie polecenie. Jako piechur miecz + tarcza.

4. Coś o sobie (hobby, zainteresowania)?
    Nazywam się Adam, mam 13 lat, mimo wieku, który większość ludzi uważa za symbol niedojrzałości społecznej, potrafię zachować się normalnie, a także wiem, kiedy siedzieć cicho. Moje posty nigdy nie były w jakikolwiek sposób upośledzone pod względami ortografii orz interpunkcji. Lubię czytać książki, grać w RTS-y, cRPG-i, PBF-y, czasem jakieś FPS, czy TPS też się trafi. Interesuję się militariami, postępem technologicznym, ciekawią mnie wydarzenia na świecie. Słucham power metalu, głównie zespołu Sabaton.

5. Jak długo grasz w Warbanda?
    Od czasu otrzymania CD-keya od Pifcia, a było to w czasach patcha 0.620, czyli 22 października roku 2009. Czyli to będzie niewiele ponad pół roku. Do starego SZ dołączyłem jeszcze przed otrzymaniem bety.

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Maja 05, 2010, 16:48:34 »
    1. Nick w grze i wiek?
    Sniety Mikolaj, 16 lat

2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć ?
    Jako nieliczny!! lubię się słuchać rozkazów Oktawiana, a żeby dalej rozwijać tą pasję XD muszę dołączyć do REF. Poza tym bardzo fajnie grać w miłym i najważniejsze śmiesznym towarzystwie.

3. W jakiej sekcji (konnica, piechota, strzelcy) się specjalizujesz?
    Piechota i kusznica oczywiście.

4. Coś o sobie (hobby, zainteresowania)?
    Mam na imię Adam, chodzę do 1 liceum. Interesuję się historią średniowiecza, a w szczególności zakonami rycerskimi i zmianami zachodzącymi w Polsce za panowania Łokietka i jego syna.
    Lubię czytać książki, a szczególnie Sapkowskiego. Po liceum planuję pójść na prawo, a moim wymarzonym marzeniem jest zostać dyplomatą

5. Jak długo grasz w Warbanda?
    Od początku listopada   

KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!