1.Katsura ,16 lat sobie liczę
2.Niestety klan który założyłem, wydymał mnie w d*psko pod moją nieobecnośc, a że nie moge grac sam w WB, i jestem już przyzwyczajony do gadania z kimś przez TS ,Ventrillo lub Skype. I do tego uwielbiam treningi i chciałbym posluchac krzyków Pifcia ajććć ;p
3.Oczywiście piechota, nie ma to jak tarcza i mieczyk :) czasen łucznik, albo kusznik, ale zdecydowanie piechota chciałbym także się kształcic pod okiem Oktawiana :)
4.Nazywam się Dominik moje hobby to Tenis, historia militarii szczególnie II wś i trochę średniowiecze, kończę właśnie 3 gim, uwielbiam słuchać szybkiej muzyki takiej jak metal.Nie jestem kłótliwym człowiekiem wręcz przeciwnie bronie ludzi, jeden członek z Sarmatów nazwał mnie nawet Katsura z kalkuty ;p.
5.jakieś pół roku może 5 miesięcy, wiem że na becie za bardzo nie byłem dobry a ni rzadko się nie pokazywałem ponieważ ts 2 mi nie działał, i do tego cały czas z gry mnie wywalało ale w Wb gram non stop od premiery, i myślę że potrafie sobie poradzic z średnio zaawansowanymi graczami.
Pozdrawiam Katsura