Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][REF] Refesesesesferes  (Przeczytany 98119 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    Odp: Refesesesesferes
    « Odpowiedź #105 dnia: Maja 09, 2010, 21:27:38 »
    Jeżeli jakiś z klanowiczów będzie grał w innym spraingu innego klanu jako najemnik, dowódca, wojownik zostaje natychmiast wyrzucony z klanu. Bez żadnych tłumaczeń.

Jeżeli jakiś klan chciałby prosić o pomoc np w nauce lub dowodzeniu to niech lider danego klanu zgłosi się do mnie z konkretną prośbą.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #106 dnia: Maja 09, 2010, 22:55:44 »
    Co nasza super rada sądzi, o zorganizowaniu meczu wszystkie Polskie klany vs REF ;p, może warto by było..

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Maja 10, 2010, 08:23:57 »
    Co nasza super rada sądzi, o zorganizowaniu meczu wszystkie Polskie klany vs REF ;p, może warto by było..

Nie wiem jak super rada...ale Super Pifcio jest "za" xD

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #108 dnia: Maja 10, 2010, 10:44:09 »
    To moja ciemna stronia marudzenia też się zapyta. Czy zamierzacie dalej organizować treningi taktyczne w takim stylu jak wczoraj ?

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Maja 10, 2010, 10:44:52 »
    A możesz mi powiedzieć o jaki styl Ci chodzi?

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #110 dnia: Maja 10, 2010, 14:17:21 »
    Kalpokorowi chodziło o " mniej gadania, więcej grania"...

W środę o godzinie 19.00 odbędzie się TRENING TARCZOWNIKÓW. Na treningu będzie trochę podstaw, walka w grupie/zwarciu oraz  mała niespodzianka. No może tylko dla nowych:)

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Maja 10, 2010, 14:23:48 »
    Fajnie, że jest trening tarczowników, ale z tego co widzę to nagle nam się zrobiło mało konnicy w klanie...

Trening konnych odbędzie się we czwartek o godzinie 18.30... zapraszam tylko konnice...

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #112 dnia: Maja 10, 2010, 14:33:43 »
    Terminarz na ten tydzień( 10-16 maja):

Środa 19.00 Gildia tarczowników.

Czwartek 18.30 Gildia Kawaleryjska.

Piątek 19.00 Mecz wewnątrz-klanowy.

Weekend ??-?? mecz między-klanowy. Mamy nadzieję, że uda się doprowadzić do skutku mecz z resztą polskich klanów. Jeśli jednak rozmowy zostaną zakończone znajdziemy jakaś alternatywę.

Proszę się nie bać częstotliwością treningów i meczy. Nikt nie musi być na wszystkich treningach w tygodniu. Ważne jest jednak żeby pojawić się w piątek i weekend. Jednak jeśli ktoś zdaje sobie sprawę z braków w np walce 1h + tarcza to powinien się pojawić na gildii tarczowników.

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #113 dnia: Maja 10, 2010, 14:38:42 »
    Fajnie, że jest trening tarczowników, ale z tego co widzę to nagle nam się zrobiło mało konnicy w klanie...

Za to pojawiłem się ja, świecę swoją zajebistością na rumaku i przyćmiewam blask innych. Więcej konnych nie potrzeba.

Oktawian, jeżeli chodzi o Twoją propozycję rozegranie meczu z udziałem wszystkich klanów przeciw to... może nie będę pisał co o tym myślę. Jednak uważam, że to zdecydowanie za szybko, wyskoczenie z takim pomysłem na 5 dni przed faktem jest odrobinę bez sensowne i trudne do zrealizowania. Z własnego doświadczenia wiem, że potrzeba więcej niż tydzień aby załatwić takie sprawy, zaangażowanych w to jest kilka klanów (przynajmniej teoretycznie) i będzie ciężko się dogadać z nimi, a tym bardziej będą problemy zapewne w komunikacją pomiędzy sobą. To wymaga czasu którego Ty im nie dałeś.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #114 dnia: Maja 10, 2010, 14:42:21 »
    No faktycznie, troche za szybko... przegadamy o tym na Tsie

Co do Ciebie Dalhi i Twojego konia powiem tylko tyle... hmmm... obaj ssiecie xD Ty i Twój koń:P

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Maja 10, 2010, 14:42:34 »

Oktawian, jeżeli chodzi o Twoją propozycję rozegranie meczu z udziałem wszystkich klanów przeciw to... może nie będę pisał co o tym myślę. Jednak uważam, że to zdecydowanie za szybko, wyskoczenie z takim pomysłem na 5 dni przed faktem jest odrobinę bez sensowne i trudne do zrealizowania. Z własnego doświadczenia wiem, że potrzeba więcej niż tydzień aby załatwić takie sprawy, zaangażowanych w to jest kilka klanów (przynajmniej teoretycznie) i będzie ciężko się dogadać z nimi, a tym bardziej będą problemy zapewne w komunikacją pomiędzy sobą. To wymaga czasu którego Ty im nie dałeś.

To nie jest TaleWorlds żeby aż tak ciężko było zorganizować taki mecz. Np trening z Sarmatami był ustalany z dnia na dzień a graliśmy po 20 osób w drużynie. Z resztą nie chodzi o jakikolwiek prestiż czy pokazanie  kto tutaj rządzi... Po prostu fajnie byłoby zagrać tak duży mecz.

Offline Dalhi

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • Pancakes Fans Master
    « Odpowiedź #116 dnia: Maja 10, 2010, 14:45:01 »
    To nie jest TaleWorlds żeby aż tak ciężko było zorganizować taki mecz. Np trening z Sarmatami był ustalany z dnia na dzień a graliśmy po 20 osób w drużynie. Z resztą nie chodzi o jakikolwiek prestiż czy pokazanie  kto tutaj rządzi... Po prostu fajnie byłoby zagrać tak duży mecz.

Mimo wszystko to jest za szybko i mogę mieć jakieś inne plany, zresztą nawet już Katsura o tym pisał.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #117 dnia: Maja 10, 2010, 14:51:24 »
    Zgodzę się z Kalpokorem trening ssał na maxa, i nic mi praktycznie nie przyniósł powinno być krótkie wprowadzanie a potem ciągła praktyka żeby zobaczyć co się najlepiej sprawdzi, dzięki takiej metodzie mamy np. taktykę na chanat.

A mamy kilka rzeczy do załatwienia:

-Taktyka na Snowy Village gdy przeciwny team bierze Sarranidów bierze łuczników, piechote z bambo spearami, + konnice na warhorsach (Taktyka Rsów)
    -Taktyka jak wejść do tej wioski jak nam wszystkie wejścia obstawią i kuszników po dachach poustawiają (22nd)
    -Jak bronić się przed Chanatem na Village.. który krąży na koniach i rozstrzela wszystkich na kampach (Znów RS)

A nie jakieś pierdoły, jedyne co się dowiedziałem to że mam trzymać tarczę na poziomie głowy o tym już wiedziałem.. dawno Takie treningi w SZ nic nie dawały bo potem i tak lecieliśmy za Pifciem to wyciągnijcie wnioski, i nie rozdzielajcie piechoty ( nie mówie tu o dywersji )

PoSSdro

Hehe, zaczepki dziecka neo ;p,
    « Ostatnia zmiana: Maja 10, 2010, 18:28:08 wysłana przez ^IvE »

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #118 dnia: Maja 10, 2010, 16:29:02 »
    nooo:) i bardzo dobrze, że niektórzy chcą mi pomóc w tym wszystkim, nawet Pierwszy Prawiczek REF-u xD

Jeśli macie jakieś konkretne uwagi to wysyłajcie do mnie na pw (póki forum nie jest dostępne), już widzę, że część uwag między innymi Dalhiego, Kalpa i Ivego (PP REF xD) wezme sobie do serca... no nie często się do tego przyznaje, ale macie racje chłopaki, trzeba troche to i owo odświeżyć:)

Offline Duczek

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • http://www.youtube.com/watch?v=k8TMWODv6OI
    « Odpowiedź #119 dnia: Maja 10, 2010, 16:58:04 »
    1 Będzie gildia strzelecka?
    2 Proponowałbym żeby piechota miała treningi rzutek, bo są one bardzo przydatne.
    3 Kiedy Forum?