Mozna jeszcze zglaszac podania? To ja bardzo chetnie :)
1. Nick w grze i wiek?
WoYo_SenseiPL, wiek 25 lat
2. Dlaczego chcesz do nas dołączyć ?
A dlaczego nie? Gra w klanie to zawsze jakis trening, a o to przeciez chodzi - by byc najlepszym :) Gram 4 lata w Counter-Strike Source, wiec wiem co to gra zespolowa (jestem tez adminem na jednym z najlepszych serwerow w Polsce)
3. W jakiej sekcji (konnica, piechota, strzelcy) się specjalizujesz?
Uwielbiam konnice, ale lucznikiem/kusznikiem nie pogardze. Walka wrecz idzie mi troche gorzej, ale nie az tak, abym sie tego wstydzil :)
4. Coś o sobie (hobby, zainteresowania)?
No wiec, mam na imie Wojtek, aktualnie mieszkam w Anglii od ponad roku. Uwielbiam modelowanie w 3ds Maxie (nalog, pasja - w kazdym badz razie cos wiecej niz tylko hobby, ale jeszcze nie praca), pracuje glownie na nockach, w wolnym czasie gram w roznego rodzaju tytuly (gracz z powolania), glownie Warband i CS:S. Zainteresowania: grafika 2D i 3D, programowanie, granie na gitarze, granie na kompie, sluchanie muzyki (glownie polski Rap, ale i nu-metal jak Limp Bizkit czy Linkin Park). Zapomnialbym dodac. Ksiazki, bo bez nich sie nie obejdzie to oczywiscie, Sapkowski, ale takze Tolkien (w obu przypadkach, cala seria) oraz Tom Clancy (seria Splinter Cell). Ucze sie angielskiego (nie mam wyboru :P), ale takze japonskiego, bardzo jako hobby. Interesuje sie dodatkowo kultura i historia Japonii, glownie za panowania shogunatow i okresu Sengoku. Wiecej grzechwo nie pamietam, jak sie przypomna, to postaram sie dopisac :)
5. Jak długo grasz w Warbanda?
W samego Warbanda gram niedlugo, bo od dnia premiery, ale wydaje mi sie, ze sporo sie nauczylem przez ten czas. W ogole w M&B gram niewiele dluzej bo jakies 3 miesiace (zobaczylem ta gre u kolegi, ktory na laptopie mogl odpalic z dobrych gier tylko ta jedna :P). Caly cas sie ucze, a ucze sie szybko :)
PS. Nie czytalem wszystkich postow w tym temacie, ale na poczatku nic takiego nie widzialem. Co oznacza skrot REF?
Pozdrawiam.