Hmmm, zobaczę...
P.S. Tym "wjazdem do Pragi" narobiłeś mi smaczku :P
Dokładnie...jeszcze przy klimacie zachodzącego słońca...wyjeżdżasz z lasu a przed oczyma ukazuje się potężny mur ogromnego(jak na M&B) miasta...
Bardzo ciekawym aspektem jest możliwość zaciągnięcia się do wojska :O
Tak...Napotkanego lorda pytamy się czy możemy przystąpić do niego na służbę, pyta się, "kim jesteśmy"(do wyboru mamy:głodny chłop, gruby coś...("burger" nie wiem jak to tłumaczyć...kotlet?może niemieckiego synonimu ."landsman"?), oraz mniejszy szlachcic...
Po tym dostajemy ekwipunek, oraz poruszamy się wraz z naszym dowódcą...
Aby opuścić oddział, należy w menu "poprosić o audiencję" i poprosić o tymczasowe z zwolnienie ze służby(dostajemy 2 tygodnie wolnego :D) lub całkowite zwolnienie ze służby
W opcji mamy jeszcze kilka rzeczy, tj.:
-bunt
-dezercja
Od czasu do czasu, decyzja dowódcy dostajemy awans i to od nas zależy w jakim kierunku(patrz drzewka rozwoju).
Jak i awans to nowy ekwipunek oraz wyższy żołd....ogólnie fajna sprawa :D
Jeszcze mała uwaga odnośnie scen - wyglądają świetnie, (drzewo w końcu wygląda jak drzewo), wioski, miasta...wszystko ładnie rozbudowane.
Na tą chwilę dorwałem dwa błędy...jeden zły, drugi pożyteczny
1.Przy zadaniu trenowania wieśniaków, po bitwie, brak opcji wyjścia(tylko oddanie walki)
2.Nawałnica kłopotliwych pijaczków w tawernach(ich miecz to ok. 250 w sprzedaży :D), więc wiecie co mam na myśli:p