Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/  (Przeczytany 7832 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Error

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/
    « Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 18, 2007, 18:01:55 »
    Ogólnie nie widzę sensu wprowadzania zakazów czegokolwiek(mówię o tak zwanych używkach). Czy jak zdejmą zakaz handlu i zażywania narkotyków to nagle całe społeczeństwo będzie ćpało? Nie sądzę. A te grupy społeczne(tu pokażę swoje poglądy...), które wg mnie powinny nie istnieć, a przynajmniej powinny zostać odizolowane, zaćpają się na śmierć i będzie spokój.

Zakaz sprzedaży alkoholu i wyrobów tytoniowych do 18 roku życia? Też bez sens. Nagle nie zacznę kupować wódy na potęgę jak zdejmą ten zakaz... zastanawiam się jak się będę czuł w tym cholernym kwietniu z dowodem w ręku? Chyba tylko będę mógł gówniarzom poszpanować... A co do tych co by chcieli nagle kupować to sprawa jak wyżej... zapiją się na śmierć. To już ich wybór... państwo nie powinno ograniczać 'wolności' obywateli.

Offline mielonka

• Użytkownik
    « Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 18, 2007, 20:45:35 »
    Nie chce mi się generalnie podejmować takich tematów - zwłaszcza w temacie, który początkowo traktował o czymś innym.
    Jednak choć jestem przeciwny większości chorych zakazów wprowadzanych w Polsze, to jednak w przypadku alkoholu i tytoniu zgadzam sie z przepisami. Co jak co, jednak te dwie używki szkodzą zdrowiu osób, które je zażywają. Więc wprowadzenie sprzedaży tylko dla osób pełnoletnich, które zaczynają już za siebie odpowiadać jest wg mnie słuszne.
    Po tych 18-stych urodzinach nikt Ci nie będzie kazał chlać wódy na umór, jednak nie będzie też zabraniać.
    Inna sprawa jest taka, że z realizacją zakazu sprzedaży u nas kiepsko.
    Nieraz widzę jak kilkunastoletnie szczyle, których czubek głowy jest przez sprzedawców widziany kupują browary itp. Oczywiście nie jestem święty i sam starałem się zakupić alko przed tym "magicznym" wiekiem 18-tki,  jednak chyba nie o to chodzi.

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 19, 2007, 00:19:32 »
    No to i ja sie wypowiem, co do alkoholu, mysle ze zakaz czy jest czy by nie bylo to i tak "mlodzierz szkolna" siega(la by) po browar, wino itp. Sam jako reprezentant tejze grupy spolecznej musze powiedziec, ze to co zakazane smakuje najlepiej. Juz w podstawowce z kumplami kupowalem wina za 3zl zeby zobaczyc jak to jest byc ozyganym i wygladac jak szmata. Hmmmm, sprzedarz alkoholu dla "osob ktore zaczynaja za siebie odpowiadac"??? Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze w gm juz za siebie odpowiadalem :), ale czy to znaczy ze moge kupowac sobie pifo??? Tak jak juz pisalem wczesniej lepki z podstawowki znajda sposob zeby sie narabac, tak wiec alkohol dla "dzieci" jest ogolnie dostepny pomimo zakazow juz od wielu lat, nikt nie zwraca uwagi na zakazy, chyba tylko jacys ambitni do przesady sprzedawcy. Nic z tym niestety nie zrobimy, przecierz sami tacy bylismy lub jestesmy :D.

Jesli chodzi o inne "uzywki", z kumplami eksperymentowalismy wiele razy, pamietam te czasy kiedy przez nos wciagalo sie ten "proszek" z zozoli lub tabake :D. W dniu dzisiejszym jak to juz ktos wczesniej wspomnial wcale nie potrzeba kupowac ziola, mieszkam na wiosce wiec miety i innych trawek mam pod dostatkiem, istnieja takie "receptury" na palenie, ze glowa mala :).
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Szwejk

• Użytkownik
    • Shinpū tokubetsu kōgekitai
    « Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 21, 2007, 14:05:03 »
    To ja może zadam pytanko :)

W dniu dzisiejszym jak to juz ktos wczesniej wspomnial wcale nie potrzeba kupowac ziola, mieszkam na wiosce wiec miety i innych trawek mam pod dostatkiem, istnieja takie "receptury" na palenie, ze glowa mala :).

Mógłbyś co nieco przybliżyć :>

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 21, 2007, 15:42:48 »
    Pewnie galka muszkatolowa lub bielun, szczegoly znajdziesz na hyperreal.info. Nigdy nie uzywalem i nie zamierzam - to takie "zabawki dla biedakow" moga dac porzadnie w banie, ale pozniej masz conajmniej kilkudniowa zjebe. O ile oczywiscie nie przewroci sie w glowie po takim ziolku "eko"... Juz lepiej wydac te 15 zl na jakies porzadne ziolko albo hasz.