ja wtrace swoje trzy grosze ;]
teina i kofeina sa alkaloidami (teina wystepuje w herbacie, kofeina w kawie) tak samo jak slynne THC, tez alkaloid, budowa sie nie wiele roznia, wiec i kawe, herbate razem z marysia mozna zaliczyc do uzywek, no ale jednak marysie traktuje sie jako narkotyk poniewaz...no poniewaz tak sie juz ubzduralo ze to be fe i wogole, sam nie pale no ale skoro lekaze zalecaja palnie trawy na przyklad przy leczeniu odmy plucnej to cos w tym jest ;]
dalej
wracajac do tematu
pedofilia, no coz nie popieram, ba nawet jestem przeciw, choc lubie sobie pozartowac z kolegow w robocie na temat pedofilii, tzn mam taka prace ze mam duzo kontaktu z ludzmi i na przyklad montujac domofon mowie do mojego pomocnika wskazujac na jakas dziewczynke, dziabnol bys se taka? swieze miesko i wogole... lubie patrzec na wyraz zgorszenia na jego twarzy ;] ale zarty zartami a pedofilia z pedofilami... of korz bym czegos takiego nie zrobil tak smao jak nie przelecial starej baby ktore tez sa czesto tematem moich zartow w pracy ;]
to jest zle i tyle, na kazde dziecko przyjdzie pora, tzn juz mam na mysli wiek dojrzewajacy wiec zostawmy wszystko w rekach natury....i hormonow ;]
co do homo...no coz, stanowczo tak za lesbijkami :D
a co do geji, tez nie mam nic przeciwko, serio to ich sprawa co robia ze soba, jak to mowia, milosc jest slepa (baa zebyscie widzieli moja bylą ;P)
jezeli chodzi o adopcje przez taka pare homoseksualistow, tez jestem za, bo jezeli dadza dziecku duzo milosci to juz bez znaczenia czy ma dwie mamy czy dwoje tatusiow, liczy sie atmosfera jaka tworza, bo czesto taka para moze byc lepszymi rodzicami od par hetero, gdzie ojciec wraca napruty z roboty, leje zone a pozniej zneca sie nad dzieckiem albo na odwrot. a to ze cesto pozniej z takiego dziecka sie smieja w szkole ze ma dwoch tatusiow minie z czasem, wchodzimy w naprawde zakrecone czasy gdzie wieksozsc tego co jest (bylo) niemoralne kiedys bedzie na pozadku dziennym. przeciez homoseksualizm nie jest wymyslem 20 wieku tylko trwa od tysiecy lat tylko sie z tym kryli ludzie
dobra koncze bo mnie wena jakas wziela...zeby mi tak poszlo jutro na kolokwium :D
pozdrawiam
(nie)moralny Meliur ;]