Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/  (Przeczytany 7842 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Constable Hater
    Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/
    « dnia: Września 02, 2006, 09:08:34 »
    Na jednym z for warezowych trafiłem na dyskusję o tzw. pozytywnej pedofilii. Postanowiłem, że i wy moglibyscie sie wypowiedziec na ten temat. Cala sprawa rozbija sie o te stronę: Pierdoleni pedofile!!!

Ja sie dość konkretnie wkurwiłem jak poczytałem artykuły tych pseudofilozofów. Dla mnie to jest kurwa jakas paranoja - układac nową ideologię dla choroby psychicznej, która jest maksymalnie obrzydliwa? Ja bym takich myslicieli-pedofilów wykastrował tulipanem z  butelki i zamknął gdzies na zaostrzonym rygorze, żeby im pokazali jak fajnie nie dawac lecz brać!!! :/ Agrhhh!!!

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    Odp: Pozytywna pedofilia? Kurwa ja pierdolę!!! :/
    « Odpowiedź #1 dnia: Września 02, 2006, 19:21:50 »
    Ja mam tu tylko skojarzenie z podobnym zjawiskiem tj "Pozytywni homoseksualisci":/ nie wiem jak niektorzy moga sie jeszcze zastanawiac czy zalegalizowac, czy nie. Przeciez to tez jest chora psychika i nie uwierze ze to sie nabywa "od urodzenia" i ni chuja ziemienic sie nie da... tak wiec ostatnio obserwuje zmiane norm zachowan w Polsce i wogole na swiece:/ ludzie chca byc na sile tolerancyjni i pogobili gdzies ta granice dobrego smaku...

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #2 dnia: Września 03, 2006, 21:56:05 »
    O ile jeszcze homoseksualisci mi nie przeszkadzaja ( o ile siedza w tych swoich domach, robia co chca a nie wychodza na ulice i manifestuja...) to pedofilia... nie mam slow koniec

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #3 dnia: Września 03, 2006, 22:00:11 »
    Ja podobnie jak Covall sram na homoseksualistów. Dla mnie mogą sie nawet żenić, jednak adoptować dzieci już nie. Poza tym pedofilia jest obrzydliwa i niezgodna z prawem...homoseksualizm tylko obrzydliwy...

Offline FoG

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • The Blackening
    « Odpowiedź #4 dnia: Września 04, 2006, 16:52:23 »
    Najgorsze jest to, ze sa ludzie, ktorzy to czytaja, dostaja "oswiecenia" i slepo wierza takim kretynom co pisza i zamieszczaja artykuly do tej strony. Debilizm i tyle, przeciez nie ma czegos takiego jak pozytywna pedofilia, tak samo jak miekkie narkotyki i twarde, kazde szkodza, jedne bardzeij drugie mniej, alesa szkodliwe i tepione.

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #5 dnia: Września 04, 2006, 17:15:06 »
    Co do narkotyków sie nie zgodzę bo narkotykiem możesz równiez nazywać herbatę czy kawę. Jednak ludzie ograniczeni [vide LPR] na słowo narkotyk dostają gęsiej skórki i srają w majty. Imo powinno sie umieć rozróznic nakrkotyk-narkotyk o narkotyku-używki.

Offline FoG

• Użytkownik
    • The Blackening
    « Odpowiedź #6 dnia: Września 04, 2006, 17:17:08 »
    hmm mi chodzilo o fakt, ze cpuny wmawiaja sobie, ze biorac i wstrzykujac sobie "miekkie" gowna nic sobie nie robia, ja sie na tym nie znam ale Puzon wierze ci na slowo!

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #7 dnia: Września 04, 2006, 17:20:55 »
    Hah "wstrzykując sobie miekkie gówna" - ciekawe okreslenie, chociaz polemizowałbym co do tego, że te wstrzykiwane są 'miętkie' :P

Offline Covall

• Użytkownik
    • Piwa: 1
      • Tawerna "Four Ways"
    « Odpowiedź #8 dnia: Września 04, 2006, 17:40:49 »
    Dobra nie drapcie sie chlopcy, puzon stary ćpun to wie lepiej :)

Dla mnie czy to piguła, maryśka czy amfa to to nie robi roznicy. Narkotyk to narkotyk...

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #9 dnia: Września 04, 2006, 17:49:10 »
    Sam jestes stary ćpun :( <sadpanda>

Edit by Covall: Spokojnie ;) wpadnij dzisiaj do nie to Ci odplace z nawiazka :D a i nie pal tego gowna :P
    « Ostatnia zmiana: Września 04, 2006, 18:04:16 wysłana przez Covall »

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Września 04, 2006, 21:23:53 »
    NO NIE miekkich narkotykow nie dam sie czepiac!-.- miekki narkotyk a twardy to ogromna roznica to tak jakby porownac samochod do roweru. Zielsko nie uzaleznia fizycznie tylko ewentualnie psychicznie ale tak samo mozna sie uzaleznic psychicznie od czytania:) poza tym nie pozostawia trwalych urazow, czego nie mozna powiedziec o fecie czy helupe....

Offline Puzonix

• Użytkownik
    • Constable Hater
    « Odpowiedź #11 dnia: Września 04, 2006, 21:27:00 »
    Ha wreszcie ktos kto zna sie na rzeczy! Browarek dla ciebie :*

Offline Camus

• Użytkownik
      • Suikoden
    « Odpowiedź #12 dnia: Października 16, 2006, 11:20:00 »
    pedofil nie...ale homo...patrze na to tak...o ile tyen pedofil nie robi nikomu nic zlego nie krzywdzi nikogo niech sie kocha z tym ktory z nim chce sie kochac ale jezeli zabiera sie juz za gwalty ...to mu jaja obciac i przyszyc do czola... wk****** mnie to ze kosciol bardzo to gnebi i wogole pier**** farmazony...bardzo to przykre ...jednak prawdziwe:/
    http://www.prawiczek25.pl/

$ouls of Di$tortion \m/

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Października 16, 2006, 14:03:39 »
    Homo jakos obleci, ale dziwnie sie czuje gdy ich widze w poblizu :). Natomiast jesli chodzi o pedofili i innych zboczencow to nie powinno sie ich umieszczac w wiezieniach. Wystarczy ze inni przestepcy sa utrzymywani za nasze pieniadze, a kastracja moze i byla by jakims wyjsciem tylko ze wielu traktuje to na rowni z powrotem kary smierci

Ps. Camus, czy ty znasz kogos kto chcialby kochac sie z pedofilem ?! Wedlug mnie takie gadanie jest bez sensu, nie mam zamiaru cie obrazic tylko wyrazam swoja opinie. Pozdro
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Józef Sztacheta

• Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Października 16, 2006, 14:09:28 »
    Hmm ciekawe czy dalej bedziece lubic homo jak sie kiedys obudzicie w lesie z wiekszym niz zwykle otworem...:P i nic nie bedziecie pamietac-.- dla mnie i to jest gowno i to trzeba to tepic a wsadzanie pedofili i homo do wiezienia z innymi wiezniami jest bardzo dobrym pomyslem dzieki temu tylko "oficjalnie" nie ma kary smierci...