Zależy, co masz na myśli pisząc "Full Detalach"... Zawsze możesz Battlesizer powiększyć, więc nigdy nie jest tak, ze nie będzie ścinać... ;d
Myślę natomiast, że na podstawkę się spokojnie nada -- nie wiem, jak z GTA, ale Warband pójdzie na pewno -- mam nadzieję (ale nie jestem pewien -- nie zajmuję się sprzętem), że te części sprzętu komputerowego są kompatybilne ze sobą...
Ja mam pytanie takie odnośnie wersji 1.113 (możliwe, że i zwykłego M&B 1.010/1.011). Tworząc mój "zajebisty" oddział bohaterów na wersji 1.120 spotkałem się z przydzielaniem bonusów do nich tych umiejętności, których sam się uczyłem. Dla przykładu:
Rozwijałem na początku umiejętności Spostrzeganie, Szukanie Ścieżek i Tropienie do poziomu 2. Gdy byłem sam, otrzymywałem do tej puli bonus +1 w widoku umiejętności drużynowych. Nic nadzwyczajnego, prawda?

Przyszedł czas, na rekrutacje podopiecznych. Padło na moich ulubionych -- Manrida i Borchę. Manrida wyszkoliłem na przyzwoitego (jak na razie) medyka. Natomiast Borchę na zwiadowcę, czyli rozwijałem mu umiejętności, które niegdyś sam u siebie...
Od dłuższego czasu nie zawracałem sobie głowy widokiem w ekranie drużyny na umiejętności drużynowe, aż do dziś (no dobra, wczoraj...):

Borcha -- zwiadowca -- otrzymał bonusy do umiejętności zwiadowczych +1 -- bonus, który niegdyś sam otrzymywałem.
Manrid z kolei, jako iż posiada (jak na razie) najwyższy współczynnik handlu, otrzymał również bonus w postaci +1, jako, że sam mam punkty w handlu...
Stąd moje pytanie: Czyt to było w e wcześniejszych wersjach? Mimo mojego długiego stażu z tą grą, dopiero pierwszy raz coś takiego zauważyłem O.o
Pozdrawiam!