Pojawia się okno aktywaji klucza. Szkoda tylko, że w każdym okienku jest o jedno miejsce za mało na mój klucz lol Co zrobić??
Wystarczy jakbyś jeszcze raz dał szansę Steam'owi (wg mnie naprawdę fajny program :)), a jeśli nie to klucz umożliwiający odpalenie normalne instalacji z TW możesz z niego wziąć. Bierzesz "Biblioteka -> Mount&Blade: Warband -> Klucz produktu" i wyskakuje Ci okienko z odpowiednim kluczem. Możesz go zapisać i wklepać w tej instalce z TW.
No dobra.. Ja mam cracka i się bardzo cieszę bo nie musiałem kupować :P Ale ok nie będę już pisał o piraceniu bo mi ostra dadzą..
Oj jaka szkoda, za późno... Dwa ostrzeżenia za piracenie i jeszcze jedno (tj. ban) za namawianie do piracenia.
btw: to nie jest namawianie do piractwa, bo ja tą grę kupiłem, a to czy ją skrackuje czy nie to już inna sprawa. Piraciłbym gdybym tylko ściągnał ją z tw i skrackował.
Mylisz się... Crack ingeruje w kod gry, a w prawach na jakich "wypożyczasz" grę (ponieważ prawa w przypadku gier bardziej pasują pod wypożyczenie niż kupno) zabraniają jakiejkolwiek ingerencji w oryginalny kod gry, czyli jeśli Twój PieC trafi np. w ręce policji to normalnie jest to uznane za przestępstwo i śmiganie pudełkami nic nie da, bo posiadanie kopii gry zrobionej na podstawie np. obrazu płyty (oczywiście z Twojego oryginału) jest zgodne z prawem, natomiast używanie crakcków - nie.