Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Czy "Pomorze 970" ma być robione na Warbanda?

Tak
    83 (52.9%)
    Nie
    74 (47.1%)

Głosów w sumie: 156

Autor Wątek: Pomorze 970  (Przeczytany 58302 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Krogulec

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Pomorze 970
    « Odpowiedź #150 dnia: Sierpnia 07, 2010, 03:35:59 »
    Plopp możesz mi powiedzieć dlaczego forum pomorza jest wymarłe ? napisałem już 3 posty żeby jakoś wam pomóc i nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #151 dnia: Sierpnia 09, 2010, 15:08:55 »
    Aby oddać moją reakcje na ten mod, posłużę się przykładem:
    "-No brawo kowalski masz plusa za pomysł na referat- mówi nauczyciel -jednak nie ciesz się z tego... zobaczymy końcowy efekt-"
    Cóż czekam na moda. Mam nadzieję że zrobisz go pod Warbanda.

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Sierpnia 11, 2010, 16:56:19 »
    Plopp możesz mi powiedzieć dlaczego forum pomorza jest wymarłe ? napisałem już 3 posty żeby jakoś wam pomóc i nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Nie wiem... Mnie nie było przez dobry tydzień...

Offline bzyk36

• Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Sierpnia 18, 2010, 23:10:34 »
    No nieźle, nieźle. W kwestii wczesnośredniowiecznej Polski polecam zdjęcia z np. Zjazdu Wojowników Słowiańskich (Grzybowo). W sobotę jadę, to w niedziele jak chcecie mogę wam kilka fotem uzbrojenia, "jednostek" i jakiś dupereli porobić. Pomogę w czym tylko mogę, bo brakuje mi takich modów w tych realiach i o Polsce :P

Offline Krogulec

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Sierpnia 19, 2010, 02:03:39 »
    Ja jednak nalegam, aby ktoś najlepiej z grupy moderskiej zaglądnął na forum (http://pomorze-forum.phorum.pl/) i wypowiedział się na tematy które poruszyłem. Nic nie naciskam ale cierpliwie czekam od bodajże 2-3 tyg. aż ktoś łaskawie oceni możliwość wykonania pomysłów nadanych przeze mnie, albo przynajmniej da znać, czy zaznajomił się z tekstem który podałem (ku ścisłości tekstami). Proszę o szybką odpowiedź, o ile taka wchodzi w rachubę.

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 21, 2010, 17:17:52 »
    Sory za milczenie ale ja dopiero przed chwilą wróciłem z wakacji a szef (matt) ma pracę sezonową i naukę...

Teksty fajne (nie trzeba biegać po całym necie)... Bardzo ci za nie dziękuję:)

Offline matt1155

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 22, 2010, 21:08:54 »
    Wybaczcie nieobecność, ale wiecie wakacje i człowiek chce się trochę zrelaksować :) Troszeczkę zaniedbałem Forum Pomorza, ale już niedługo będę miał wiecej czasu i trochę je zapełnie. Mod powstanie na pewno tylko, proszę, o cierpliwość :) Pozdrawiam Zainteresowanych !

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 24, 2010, 21:28:49 »
    Takie pytania: Wydajecie bete? Czy dopiero skończony produkt? A będzie fabuła opowiadająca o podbijaniu/obronie? Tak poza tym to mała mapa, znaczy się: mały wycinek polski. Planujecie powiększenie kiedyś?(albo na coś innego z tego okresu zmienienie moda?)

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 24, 2010, 22:12:33 »
    Sam kiedyś chciałem zrobić moda o tej epoce... Ale za długo się zastanawiałem i "ktoś" mnie wyprzedził...

Mam zamiar nadal go robić ale muszę jeszcze pogadać z tym i owym. Może uda mi się namówić Matta by po "Pomorzu" zrobić "Gdy Słońce Było Bogiem":) Taki jakby odpowiednik WFaS tylko, że na podstawie starej baśni Kraszewskiego;)

Offline Kazimir

• Użytkownik
    • Slavia
    « Odpowiedź #159 dnia: Sierpnia 28, 2010, 21:27:30 »
    Zapowiada się świetnie! polecam użyć soundtracku ze Starej Baśni do tej modyfikacji zaprawdę Krzesimir Dębski odwalił kawał dobrej roboty
    GG: 25967044

Nick MP: WithOld bądź Kazimmer

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #160 dnia: Sierpnia 28, 2010, 21:32:47 »
    Tylko nie to. Stara Baśń jest fajna, ale to BAŚŃ. Ogniem i Mieczem jest na jakiś faktach, można się na czymś oprzeć. A z tego wyjdzie fantasy dziwny mod : p
    Sława!

Offline adas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Sierpnia 28, 2010, 22:09:09 »
    Tylko nie to. Stara Baśń jest fajna, ale to BAŚŃ. Ogniem i Mieczem jest na jakiś faktach, można się na czymś oprzeć. A z tego wyjdzie fantasy dziwny mod : p
    Soundtrack to sciezka dzwiekowa jak bys nie wiedzial. I to ze to basn nie ma nic do rzeczy. Muzyka to muzyka

Offline Blitzwing

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #162 dnia: Sierpnia 28, 2010, 22:32:56 »
    Sam kiedyś chciałem zrobić moda o tej epoce... Ale za długo się zastanawiałem i "ktoś" mnie wyprzedził...

Mam zamiar nadal go robić ale muszę jeszcze pogadać z tym i owym. Może uda mi się namówić Matta by po "Pomorzu" zrobić "Gdy Słońce Było Bogiem":) Taki jakby odpowiednik WFaS tylko, że na podstawie starej baśni Kraszewskiego;)

A tego kolega nie zauważył? Jak się już przyczepiasz to chociaż sprawdź czy słusznie :-)
    Sława!

Offline adas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Sierpnia 29, 2010, 00:38:55 »

A tego kolega nie zauważył? Jak się już przyczepiasz to chociaż sprawdź czy słusznie :-)
    Jesli odpowiada sie na wczesniejszego posta warto go zacytowac zeby uniknac niedomowien. ;)

Offline Kazimir

• Użytkownik
    • Slavia
    « Odpowiedź #164 dnia: Sierpnia 29, 2010, 12:53:45 »
    Popieram Blitzwinga jeśli chodzi o moda o "Starej Baśni" o wiele lepiej byłoby gdyby mod był historyczny btw. czy w modzie Pomorze będą występować najazdy wikingów? chodzi mi o to że na początku nie ma ich na mapie, a po jakimś czasie spawnują się gdzieś na mapie i podbijają zamki tworząc swoją frakcję? to byłoby świetne urozmaicenie.
    GG: 25967044

Nick MP: WithOld bądź Kazimmer