Bardzo dziękuje wszystkim za sugestie,po przemyśleniu wszystkiego doszedłem do wniosku,że najlepiej będzie gdy skupimy się na samej Insurekcji,piątej normalnej frakcji nie będzie,za to dodamy jedno neutralne państwo posiadającą powiedzmy jedno miasto,ewentualnie dodamy Kurlandię,jak proponował Matirta.Turcji nie możemy umieścić bo jest to za duży obszar.
Gracz pewnie będzie zaczynał jako szlachcic lub burżuj,nie może być chłopem,ani biednym mieszczaninem ponieważ wtedy nie mógł by nic osiągnąć.Co do fabuły to takiej pełnej nie będzie,przynajmniej na razie jej nie planuje.Dużo będzie zależało od moich,póki co skromnych umiejętności skryptowania,zobaczymy,w wakacje będę miał mnóstwo czasu na modowanie i wtedy będę o tym myślał,w każdym razie zrobię co w mojej mocy żeby było jak najlepiej.Mamy w zespole parę osób świetnie piszących(obecnie zajmuje się tym Ploop),więc o teksty nie musicie się martwić.
Mod prezentuje się bardzo ciekawie, jednak co do modeli, to teksturki nie bardzo mi się podobają, wiem, wiem w grze będzie wyglądało to trochę inaczej. Głównie nie podoba mi się teksturka stali.
Modeli broni tych,które są nie trzeba już poprawiać,są one zrobione na najwyższym poziomie,mają LOD,speculary,a niektóre karabiny posiadają także vertex animację.
Proponuję, żeby dodatkowe frakcję dodać w późniejszych wersjach, np. właśnie tą Francję, czy Kurlandię. A co do samego Kościuszko to czytałem gdzieś, że był z pochodzenia Białorusinem ;p co nie zmienia faktu, że czuł się Polakiem tak jak Chopin.
On był Polakiem:-)