Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93564 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 04, 2010, 10:40:15 »
    Można, ale czy na pewno dasz sobie rade sam z tym wszystkim? ;p

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 04, 2010, 12:44:41 »
    niby samemu można grać, ale jest baaaaardzo trudno, lepiej dołączyć się do jakiejś wioski albo mieć kogoś zapoznanego z grą, którego zawsze możesz się zapytać. Zapraszamy do naszej wioski! W wurmie w oknie chatu napiszcie /tell czeslavpl albo /tell lotr, ktoś z nas po was przyjdzie, ale obecnie mamy miejsca dla dwóch nowych NIE DZIECI NEO!!! niezrównoważonych psychicznie ani zdałnionych na punkcie pytania nie przyjmujemy

Offline Petters

• Użytkownik
    • W grze - Deus
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 04, 2010, 16:56:34 »
    No player on this server with the name Czeslavpl
    Nie rozumiem, jest tu kilka serwerów, nie jesteś online czy jeszcze coś innego? :)
    Najprościej rzecz ujmując, ludzie dzielą się na dwa rodzaje - na gaduły i na ludzi czynu.
    Większość ludzi to gaduły. Jedyne, co potrafią, to gadać.
    Ale kiedy przychodzi co do czego, właśnie ludzie czynu odmieniają świat.
    A kiedy to robią, odmieniają też nas. I dlatego nigdy o nich nie zapominamy.
    A kim ty jesteś? Będziesz tylko gadał, czy się postawisz i coś z tym zrobisz?
    Bo, uwierzcie mi, reszta to tylko zwykłe pieprzenie.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 04, 2010, 18:27:04 »
    tak, nie jestem online, jeśli tak pisze tzn że albo źle wpisałeś albo ten ktoś jest offline, w tym wypadku to drugie

Offline Jedes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #199 dnia: Czerwca 04, 2010, 21:59:51 »
    Mógłby ktoś mnie oprowadzić? Mam nick Outsiderpl.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 04, 2010, 22:13:43 »
    O której godzinie będziecie grać ? napiszcie mi na PW.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 05, 2010, 07:54:19 »
    Mogę przyjąć kilka osób. Ja i 4 moich kolegów. Jakby co , to zapraszam na  www.wiejskagorka.ubf.pl  ,  wystarczy napisać do mnie (DzejmsBlond) PM .

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 05, 2010, 08:29:47 »
    Tobik-n nie kłam masz tylko 1 mieszkańca oprócz ciebie, ja znam WG tam zrobisz coś co nie należy do twojego obowiązku odrazu zostajesz zawieszony ( mnie zawiesił 3 razy)a zanim dostaniesz dom to musisz dostać pozwolenie ale zanim dostaniesz pozwolenie musisz być zaufany itp.Kiedy nie jesteś u niego farmerem nie masz dostępu do bawełny,wempa itp i nic nie możesz sobie hodować bo cie zawiesi Sam byłem w WG i tego żałuje.
    Edit Tobik jeszcze to
    Na forum panuje absolutny zakaz umieszczania postów reklamujących prywatne strony
    Edit 2 w wiosce mojej i czeslava jest luźna atmosfera budujesz dom gdzie chcesz i kiedy chcesz(aby tylko nie na przejściu itp) każdy robi co chce nie ma że musisz pracować bo cię wywale nikogo nie wywaliłem i nie mam zamiuaru wywalać akurat mamy 6 członków Ja(lotr) CzeslavPL Maddoggpl mearth(nie wiem czy dobrze napisane trudny nick) jasiupl serak(nie pamiętam zabardzo wczoraj do nas przyszedł mamy łódź (własną) wyspę konie krowy byki itp zbudowaliśmy kanał a teraz budujemy drugi Serdecznie zapraszamy
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 05, 2010, 08:40:47 wysłana przez arek818 »
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 05, 2010, 09:39:35 »
    lotr arek zacznij używać "," i "." tzn znaków interpunkcyjnych, bo trudno cię odszyfrować:D Jak coś to rekrutacja chwilowo zawieszona, wczoraj doszedł outsider i petters. Mamy więc ósemkę! Jeśli napiszecie w oknie chatu /tell czeslavpl, /tell lotr i będzie pisać "No player on this server with name XXX" to znaczy że ja/lotr jesteśmy offline, możecie napisać do jasiupl /tell jasiupl.

Aktualnie nasza wioska się bardzo ładnie rozwija, pięknie wygląda jak na full grafice ogląda się w dzień z góry naszą osadę. Ogłaszam konkurs na nazwę naszej wioski oraz naszego bajora :D najlepiej coś związanego z Polską

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 05, 2010, 10:11:40 »
    Tobik-n nie kłam masz tylko 1 mieszkańca oprócz ciebie, ja znam WG tam zrobisz coś co nie należy do twojego obowiązku odrazu zostajesz zawieszony ( mnie zawiesił 3 razy)a zanim dostaniesz dom to musisz dostać pozwolenie ale zanim dostaniesz pozwolenie musisz być zaufany itp.Kiedy nie jesteś u niego farmerem nie masz dostępu do bawełny,wempa itp i nic nie możesz sobie hodować bo cie zawiesi Sam byłem w WG i tego żałuje.
    Edit Tobik jeszcze to
    Na forum panuje absolutny zakaz umieszczania postów reklamujących prywatne strony
    Edit 2 w wiosce mojej i czeslava jest luźna atmosfera budujesz dom gdzie chcesz i kiedy chcesz(aby tylko nie na przejściu itp) każdy robi co chce nie ma że musisz pracować bo cię wywale nikogo nie wywaliłem i nie mam zamiuaru wywalać akurat mamy 6 członków Ja(lotr) CzeslavPL Maddoggpl mearth(nie wiem czy dobrze napisane trudny nick) jasiupl serak(nie pamiętam zabardzo wczoraj do nas przyszedł mamy łódź (własną) wyspę konie krowy byki itp zbudowaliśmy kanał a teraz budujemy drugi Serdecznie zapraszamy

To jak wytłumaczysz to , że jest nas 5 i każdy ma domek ?  Mamy tar , clay , złoto , tin , iron , lead , zinc , farmę  i dużo miejsca. Wolność jest zwiększona.

PS : Trudno się dziwić , że cię zawieszałem , skoro nic Ci nie pasowało .

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 05, 2010, 12:17:38 »

Hehe, dlatego, ja postanowiłem grać sobie sam i całkiem nieźle mi idzie. ;D Czasem z pomocą innych, tak jak wczoraj Kasztaniana.
    Ale tak na poważnie, to nic nie daje większej przyjemności, jak domek na totalnym odludziu, w ciszy i z ładnymi widokami, bez gadatliwych i czepialskich sąsiadów. ;]
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #206 dnia: Czerwca 05, 2010, 12:36:53 »
    @ Alkhadias - No nie mów, że podoba Ci się ta gra i że w nią grasz. ;p Sam kiedyś pograłem... 2 dni i mi się znudziło czekanie przy piecu, aż zrobi się żelazo, lub ścinanie/rąbanie/budowanie/kopanie/rzeźbienie/kucie/etc. bez nawet najmniejszej animacji postaci. xD

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #207 dnia: Czerwca 05, 2010, 12:40:46 »
    @ Alkhadias - No nie mów, że podoba Ci się ta gra i że w nią grasz. ;p Sam kiedyś pograłem... 2 dni i mi się znudziło czekanie przy piecu, aż zrobi się żelazo, lub ścinanie/rąbanie/budowanie/kopanie/rzeźbienie/kucie/etc. bez nawet najmniejszej animacji postaci. xD

Wiesz... jest to brzydkie i nudne, ale ma potencjał, więc pogrywam sobie... miło sobie zagrać w coś tak spokojnego i innego, zbudować sobie domek i żyć... Ale te animacje to nawet ja mógłbym im zrobić xD
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #208 dnia: Czerwca 05, 2010, 12:56:20 »
    Cholera, dzisiaj włączyłem Wurma, a obok mnie w dwa dni 50 ludzi zbudowało ogromną wioskę... Sam chyba też spróbuję na nowo się do niego przekonać.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #209 dnia: Czerwca 05, 2010, 12:59:04 »
    Gdzie ta wiocha ?