Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93802 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #555 dnia: Grudnia 19, 2011, 00:02:48 »
    Co z tego że mu się nie skończą pieniądze jak będziemy go raidowali aż mu się to poprostu znudzi?Pozatym nigdy się nad nikim nie wywyższałem nienawidzę innych frakcji i tyle.
    I nie obchodzi nikogo co ty osiągnąłeś w świecie realnym  a co nie , to jest temat o wurmie więc kogo to obchodzi.
    Twoje osiągnięcia w wurmie są wręcz pasjonujące pomijając fakt że nasza wioska ma na koncie już złapanie i zabicie Goblin Leadera.
    Staram się tylko wnieść coś do tematu a to że ty se z tego robisz jakieś śmieszne spory to tylko pokazuje twój poziom.
    A nawiązując do tego co było w przeszłości wyżywiłeś mnie poprostu nie wiem jak ci dziękować ,a co do tej wioski to bardzo się cieszę że do niej nie dołączyłem bo wtedy spotkałem innych ludzi i teraz z nimi się wspaniale gra.

Mam nadzieję że zaczniecie wkońcu coś wnosić do tematu a nie tylko stawiać wszystkich na czerwonym świetle.

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #556 dnia: Grudnia 19, 2011, 00:46:13 »
    Gdybyś przeczytał dokładnie, nie byłoby u ciebie problemów ze zrozumieniem. Ja się nie chwalę osiągnięciami, ja ich nie wymieniam. Po prostu nie szukam dowartościowania w grach, a ty tak. "Nienawidzę innych frakcji" heh, człowieku...tu się frakcje zmienia jak rękawiczki, a ty za bardzo się wczuwasz. Nie gram dla osiągnięć w twoim rozumieniu, liczonych nabitym battle rankiem, wypatroszonymi przeciwnikami itd. W wurmie nie interesuje mnie to zupełnie i w związku z tym, moje "osiągnięcia" uważam z mego punktu widzenia za wystarczające, aby wspaniale bawić się tą grą, po powrocie z pracy i w ten sposób odpoczywać.
    Co do wyżywienia, było mi niezręcznie to wypominać, ale zrobiłem to nie dla podziękowania, a biorąc pod uwagę twoje zachowanie. Żadnych podziękowań nie oczekuję i nie chcę.
    Moja wioska podziela twoje zdanie. Dobrze się stało. Dzisiaj z tej okazji zjemy ciasto, wypijemy wino i odpalimy fajerwerki.
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2011, 01:09:39 wysłana przez Kasztanian Wdzydze »
    MORMO rządzi

Offline MCLazarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #557 dnia: Grudnia 19, 2011, 08:17:47 »
    Dajcie se na wstrzymanie, bo straciłem minute na czytanie tych dyskusji. Każdy ma inne priorytety w grze i tyle, jedni wolę robić "rajdy" na "śmiesznym" serwerze epic, inni wolą "nudy" na wyspach wolności, bynajmniej mnie się nie nudzi :P
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 21, 2011, 19:39:54 wysłana przez MCLazarus »

Offline Skrabek

• Użytkownik
    « Odpowiedź #558 dnia: Grudnia 29, 2011, 10:32:23 »
    Mam pytanie odnośnie gry... ile czasu dziennie trzeba na nią poświęcać aby do czegoś dojść?

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #559 dnia: Stycznia 06, 2012, 20:47:39 »
    Ogólnie wurm to gra czasochłonna więc raczej dużo czasu musisz siedzieć i grindzić aby coś osiągnąć ale to też zależy w dużym stopniu od tego jak grasz :P

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #560 dnia: Kwietnia 13, 2012, 22:36:41 »
    Gra ktoś na nowych serwach i potrzebuje człowieka?
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 13, 2012, 22:41:29 wysłana przez Plopp »

Offline Mac70

• Użytkownik
    « Odpowiedź #561 dnia: Kwietnia 21, 2012, 18:28:15 »
    Zapraszam na www.wurmonline.pl - zmieniliśmy szatę graficzną oraz silnik, na którym działa strona, a nadal rozwijamy się bardzo szybko - powstaje wiele poradników, jak i polska wiki gry. Mam nadzieję, że zmiany przypadną Wam do gustu. ;)

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #562 dnia: Sierpnia 31, 2012, 16:31:01 »
    Polecam polskie forum dotyczące gry, którego użytkownicy rozpoczęli prace nad polską wersją wurmpedii a ponadto stosownymi poradnikami w wersjach filmowych.

Czyli, jak wyżej.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2012, 16:44:56 wysłana przez Kasztanian Wdzydze »
    MORMO rządzi

Offline Mateut

• Użytkownik
    « Odpowiedź #563 dnia: Stycznia 24, 2013, 21:25:09 »
    REKRUTACJA DO WILCZEGO SZAŃCA ZAMKNIĘTA! Zostanie ponownie otwarta, po rozbudowie WS (Wilczy Szaniec)

Wurm Online to gra MMORPG (to prawdziwe MMORPG! Nie to co Metin2 lub inne tego typu gierki) Gdzie żeby przeżyć, musisz oczywiście jeść i pić (nie zawsze wodę... obecnie z Mat'em Berserkerem mamy w planach wino i jabola :D)
    Wurm jest nieprawdopodobnie trudną grą, jeśli chodzi o sam początek. Kiedy znalazłem się w nim, nie wiedziałem co to w ogóle jest?! Ale zaczynałem z Mat'em - doświadczonym graczem, który wielu rzeczy mnie nauczył i w wielu rzeczach mi pomógł. Obecnie wybudowaliśmy dom (nie nasz pierwszy) i tworzymy farmę - dla zwierząt i pod rolę. Bardzo zależy nam na nowych graczach, bo dzięki Wam, będziemy mieli szanse stworzyć osadę, wioskę, a w najlepszym przypadku - miasto, tętniące życiem! Wurm to gra gdzie LICZY SIĘ TEAM WORK!

Jak to bywa w "przyjaźni" często z Mat'em się kłócimy się. Kiedyś pobiliśmy się i JA uciekłem z domu, do stolicy królestwa Jenn Kellon - jesteśmy członkami tego królestwa. Po 2 dniach pogodziliśmy się i razem, kontynuowaliśmy przygodę.

- Mamy komunizm - każdy po równo :D
    - Dowodzi Mat, ja jestem jego zastępcą - macie się słuchać Mat'a
    - Nie niszczyć ziemi, nie kopać, nie packować, bez pozwolenia Mat'a
    - Nie zjadać surowego mięsa ani surowych ryb (to gotujemy w piekarniku) nie zjadać owoców, warzyw i przypraw bez pozwolenia (z tego robimy soki, doprawiamy dania)
    - Nie budować szkieletów, ani domów bez pozwolenia Mat'a
    - Nie jeść "Bo nudno" a zatem - nie żryjcie tyle, jeśli nie potrzebujecie!
    - Nie niszczyć itemów. Np.: nie wyrzucać wiadra do dojenia krowy, na ziemie.

Sorry ale muszę - to kawałkami brzmi tak gejowsko.... (no offence)

Offline xSzopen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #564 dnia: Kwietnia 23, 2013, 19:58:44 »
    Sorki za odkop, ale rekrutacja on? I czy wgl ktoś gra? Mam zamiar zacząć grę od jutra ale szukam wprawnionej ekipy do pomocy :)

Offline Markas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #565 dnia: Lipca 01, 2013, 20:43:14 »
    Przez ostatnio rok wzrosła liczba Polaków grających w Wurma i społeczność zgrała się. Jest bardzo dużo sojuszów pomiędzy wioskami polskimi co mi się podoba. Na aktywność i zainteresowanie wpływa polski portal www.wurmonline.pl w który cały czas aktywnie bierze udział Warlander opisując najnowsze newsy i ciekawostki.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #566 dnia: Lipca 19, 2013, 10:21:14 »
    Tak z ciekawości: dużo ludzi z tawerny gra jeszcze w Wurma?
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #567 dnia: Lipca 19, 2013, 19:24:03 »
    Ja mam pytanko jeśli utknąłem w jaskini to moge prosić o pomoc devów ?
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #568 dnia: Sierpnia 14, 2013, 00:39:36 »
    Z kolegami budujemy na Chaosie (dawny Wild) fort, królestwo Jenn-Kellon. Świetne miejsce, wysoko, na wyspie. Poszukujemy ludzi do gry. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na PW.

Offline Vough

• Użytkownik
    « Odpowiedź #569 dnia: Listopada 11, 2013, 17:42:06 »
    Gra ktoś jeszcze z was w Wurma?? :D