Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93386 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #285 dnia: Września 14, 2010, 16:47:52 »
    Tak , możesz być z nami ; )

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #286 dnia: Września 14, 2010, 18:25:05 »
    Ja pykam na freedomie, jest nas 4 osoby (amerykanin, holenderka, anglik i ja), mamy dość dużego deeda, w spokojnym miejscu, z dala od cywilizacji. A, ty Czarnoksiężnik popierasz Daolina, czy w opozycji?

Wytłumacz o co ci chodzi bo nie rozumiem pytania.

Przy okazji Mormo podaj mi swoje gg na PW, to ja Templariusz :P.

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    « Odpowiedź #287 dnia: Września 14, 2010, 20:03:18 »
    Ok, ponieważ słyszałem plotki, że nie wszyscy się zgadzają z obecnie rządzącym cesarzem HotS - Daolinem i to dosyć poważnie. Ale nic więcej nie wiem, dlatego pytam u źródła.
    MORMO rządzi

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #288 dnia: Września 14, 2010, 20:33:08 »
    Ok, ponieważ słyszałem plotki, że nie wszyscy się zgadzają z obecnie rządzącym cesarzem HotS - Daolinem i to dosyć poważnie. Ale nic więcej nie wiem, dlatego pytam u źródła.

Eh, ja nic do niego nie mam nie raz mi pomógł a ja jemu :P

Morpo podaj to GG na PM.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #289 dnia: Września 15, 2010, 18:24:15 »
    Ja właśnie z Czeslavem budujemy płotki z wood scrap's i bramkę z irona to wszystko pięknie wygląda.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #290 dnia: Września 15, 2010, 18:49:56 »
    Ja właśnie z Czeslavem budujemy płotki z wood scrap's i bramkę z irona to wszystko pięknie wygląda.

Na jakim serwerze grasz Golden Valey, Freedom czy Wild?

Offline acoaco122

• Użytkownik
    « Odpowiedź #291 dnia: Września 15, 2010, 19:04:00 »
    Golden Valey
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #292 dnia: Września 16, 2010, 20:52:36 »

Prawda, płotki z wood scarp wyglądają nawet fajnie, ale kiedy już połowa była gotowa, to główny GM napisał, że te płotki się nie nadają do ochrony czegoś. Dzięki mu za szybkie ostrzeżenie... Ale to nic, właśnie z arkiem planujemy dość dochodowy biznes (oby wypalił :P), może kiedyś uda nam się dołączyć do Was na freedomie... Baaardzo optymistyczna wersja, mało prawdopodobna, ale jednak...

Offline Mac70

• Użytkownik
    « Odpowiedź #293 dnia: Września 18, 2010, 08:59:41 »
    W sumie można było się domyślić. Dodatkowo jak na mój gust ich decay jest zbyt szybki, ale trzeba przyznać wyglądają dobrze.

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #294 dnia: Września 18, 2010, 09:11:39 »
    W sumie można było się domyślić. Dodatkowo jak na mój gust ich decay jest zbyt szybki, ale trzeba przyznać wyglądają dobrze.

Powiedz mi jak się nazywa twoja wioska i podaj mi jej współrzędne na mapie Wilda Road z Wiki Wurma.

PS. I odpisz na PM.

Offline Mac70

• Użytkownik
    « Odpowiedź #295 dnia: Września 18, 2010, 13:40:07 »
    Podałem ci te dane na PW.

A tak w ogóle to pytanie- może ktoś by był chętny do wstąpienia do wioski po stronie HoTS, wild serwer?

Offline Tobik-N

• Użytkownik
      • Forum WD
    « Odpowiedź #296 dnia: Września 19, 2010, 10:56:38 »
    Wiecie może , czy można mieć konto premium bez przenoszenia się na płatny serwer ? Chodzi mi o posiadanie premium (oczywiście po zapłaceniu) na Golden Valley. Bo może kupiłbym sobie premium , ale nie chce opuszczać kolegów.

Offline Czarnoksieznik

• Użytkownik
    « Odpowiedź #297 dnia: Września 19, 2010, 15:07:31 »
    Wiecie może , czy można mieć konto premium bez przenoszenia się na płatny serwer ? Chodzi mi o posiadanie premium (oczywiście po zapłaceniu) na Golden Valley. Bo może kupiłbym sobie premium , ale nie chce opuszczać kolegów.

Możesz, ale to by było bez sensu nie wiem czy miałbyś bonusy premium np. kamienny domek. Ale moim zdaniem lepiej przejdź na Freedom z kolegami i tam grajcie.
    « Ostatnia zmiana: Września 19, 2010, 15:12:19 wysłana przez Czarnoksieznik »

Offline czeslav

• Użytkownik
    • trollface!
    « Odpowiedź #298 dnia: Września 19, 2010, 20:04:07 »
    tak, najlepiej to kupić premium, zostać na GV, podskilllować się i szpanować rzeczami QL 20+, ale limit 20 lvl skilla jest narzucony na cały serwer z tego co kojarzę. Nie ma więc mowy o posiadaniu kamiennego domku na GV... Jasne, można przejść na wild albo freedom, ale wtedy wszystko to, co się zrobiło na GV, wszystkie kontakty, wszystko przepada. W S Z Y S T K O. Tylko to mnie powstrzymuje przed przejściem na freedom. Jasne, są i zalety, ale dobrze jest przejść trochę, pozwiedzać stare, dobre, wyuczone zakamarki świata GV, popatrzeć na ruiny starych domów, powspominać sobie stare czasy...

Offline Mac70

• Użytkownik
    « Odpowiedź #299 dnia: Września 20, 2010, 14:26:27 »
    No tak, ale i tak przejście na serwer płatny jest jedynym wyjściem. Ja jestem na wild, a miałem małą wioskę wcześniej na GV i nie narzekam.