Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kill The Infidel (Zabij niewiernego) - nowa wersja od Rybopiotra  (Przeczytany 79987 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krzycho001

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Kill The Infidel (Zabij niewiernego)
    « Odpowiedź #60 dnia: Stycznia 15, 2010, 18:22:39 »
    Witam wszystkich
    Mam do was pytanie
    W opisie moda pisze że banner można zmienić podczas gry, czy mogę zmienić banner żeby mieć taki jak dajmy na to templariusze??
    I jeżeli tak to jak to zrobić?
    Bardzo proszę o pomoc, zależy mi

Offline Paszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 05, 2010, 15:22:07 »
    Witam! Jestem początkującym graczem m&b. Po trafieniu w google  na tę stronę ściągnąłem sobie tegoż moda. Mod jest b. dobry moim zdaniem, po wgraniu patcha nie zauważyłem jakiś rażących błędów w działaniu gry, jedynie na niewielki minus mogę policzyć to, że gra ładuje się znacznie wolniej niż w tradycyjnym m&b.
    Mam małe pytanko: otrzymałem zadanie wzięcia w niewolę wrogiego lorda. Kilka razy już wygrywałem bitwy i w komunikacie było napisane, że ów lord jest ranny, w jednej z bitew własnoręcznie go ogłuszyłem - mimo to zawsze na koniec pojawia mi się komunikat, że lord uciekł. Co mam zrobić żeby wsiąść lorda w niewolę?

Offline Dorogon

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 05, 2010, 16:35:02 »
    Nic, jeżeli masz szczęście to go pojmiesz, jeżeli nie... to cóż musisz dalej walczyć aż jakiegoś złapiesz.

Offline Paszko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 06, 2010, 19:44:32 »
    W końcu się udało - dołączyłem do jakiejś bitwy sojusznika i się udało.

Offline Asalut

• Użytkownik
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 09, 2010, 15:16:15 »
    Witam a ja mam następujący problem, podczas jakiejkolwiek walki, czy to bitwa, arena, wyzwanie wywala mnie z gry :( macie jakieś lekarstwo?

Offline Demonican

• Użytkownik
    • Masło zdrożało o 3%
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 14, 2010, 17:11:21 »
    Super.Czytajac komentarze mod jest swietny i na dodatek po polsku.Pierwszy mod ktory sciagam co posiada powyzej 400 mb ;) im wiecej tym lepiej i mniej monotonnie gratz dla tworcow chociaz wiem ze powinienem to napisac po zagraniu

Offline impkamil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 18, 2010, 13:45:28 »
    mam problem  z tym modem wywala mnie w trakcie  bitew z gry...wielkosc bitew mam ustawiona na 100
    reinstalacja nic nie daje juz 3 razy instalowalem gre na nowo  i caly czas to samo??? wie ktos  jak ten problem usunac????

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 18, 2010, 15:29:47 »
    Problem leży w modzie. Nic na niego nie poradzisz.
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline Valgard

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 19, 2010, 21:54:10 »
    Bardzo ciekawy mod, polecam bardzo.

Offline Bolo Chan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 21, 2010, 14:09:43 »
    Wy tez tak macie ze wiekszosc po polsku ale np nazwy niektorych umiejetnosci i jednostek po ang?
    I po 2 czy tez macie np Lord Vlan ze Swadii itp?
    Co jak co ale te nazwy to juz mogl zmienic i wogole system walk jakis dziwny,gorszy niz w native.
    Mod dobry ale bardzo niedopracowany

EDIT: A i jak moge cheaty wylaczyc?

Edytuj posty.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 23, 2010, 17:15:43 wysłana przez Arcylisz »

Offline Kamisek3003

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Marca 05, 2010, 08:07:12 »
    Ja mam  sugestię żeby dodać coś takiego że walka trwa dalej kiedy polegniemy.

Offline fleming08

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Kwietnia 01, 2010, 09:37:26 »
    Kilka dni temu zacząłem grać i powoli wyrabiam sobie ocenę. Zarejestrowałem się w ogóle po to, aby podziękować twórcy za moda. Od dawna szukałem jakiegoś grywalnego moda o krucjatach(Crusader jest przesadzony, a 5 Kingdoms niedopracowany a tu nagle niespodzianka.
    Ale teraz trochę słów krytyki:
    - faworyzacja Joannitów, ja bardzo lubię szpitalników i templariuszy, ale nie lubię narzucania czegoś, a sprzęt szpitalników w tym modzie jest lepszy od wszystkiego innego i siłą rzeczy jest się na niego skazanym, więc może mod powinien się nazywać bardziej wymownie, co do "głównych jego bohaterów" - Joannitów;
    - łatwość, na początku gry dostajemy świetny ekwipunek i to zabija całą przyjemność zdobywania po szczeblach, samorozwoju; utrudnianie nie ma polegać na dokoptowaniu w zamkach i miastach setek wojska, bo to jest bez sensu;
    - niedoróbki, wiele ich w grze typu komunikaty tylko o królestwie Swadi oraz "jak to mężczyźni są kobietami", ale mi to bardzo nie przeszkadza;
    - liczebność wojsk, trochę za dużo jest tego w warowniach, bo należy pamiętać(jeśli mod ma ambicję być wierny historii), że Ziemia Święta borykała się z niedoborem zasobów ludzkich, Krzyżowcy zdobyli, ale po zdobyciu wielu z nich, zawiedzionych, wróciło skąd przybyli;
    - tekstury, niektóre wyglądają brzydko, nienaturalnie, choćby ów koń szpitalników, a można było zapożyczyć już istniejący, bo widziałem takie i to bardzo ładne.

Podsumowując, mimo tego wszystkiego, mod uważam za najlepszy aktualnie osadzony w ramach Wypraw Krzyżowych i stanowi on dla mnie wypełnienie braku w oczekiwaniu na "Crusader - way to expation". Jest to także znakomita baza wyjściowa, gdyby mod był dalej rozwijany, uważam, że warto.
    Pozdrawiam.
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2010, 11:21:05 wysłana przez fleming08 »

Offline xargos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Kwietnia 04, 2010, 13:19:13 »
    Sam na niego czekam ;)

Offline Domis

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 04, 2010, 21:39:40 »
    Takie moje spostrzeżenie. Nie znalazłem tego na wcześniejszych stronach: Praktycznie każda z grup dezerterów ma jako więźnia jakiegoś typka z mazowsza. Tak więc, chłopak ma dużą rodzinkę, bo grup dezerterów jest raczej dużo. Ogólnie: podoba się, lecz długo się ściąga (dużo zajmuje), wywala w bitwach, jest mnóstwo towarzyszy i nie wiadomo co z nimi robić (trochę narzekam, ale nie lubię takich dylematów. :P) i jak ktoś wspomniał nie ma "nisko lvlowych bandytów", by grać spokojnie na początku.
    Miłe są bitwy. Armia klonów-assasynów wymiata! :P
    Pozdro.

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 05, 2010, 08:59:11 »
    Nie widzisz że ostatni post był w kwietniu te błędy da się w Troop Editorze naprawić jak chcesz to to naprawię i wrzucę na Hosting
    "Aut inveniam viam aut faciam"