Co wy chcecie od mapy? Dla mnie wydaje się dobra tylko trochę jałowa to wszystko. Ogólnie gra jest narazie na stawiona na grę zakonem Joannitów (heraldyki, kolczugi itp.) Troszkę błędów jest, ale w jakim modzie nie ma. Fajne rozwiązanie zrobił autor, w czasie oblężeń jest więcej drabin a przy oblęganiu zamku z użyciem wieży oblężniczej jest drabina więc jest trochę rozwiązań ataku. Nie wiem czy to prawda ,ale można miec królestwo/zakon to tylko przypuszczenie. Dużo broni ,koni i innych pierdół. Szkoda tylko że jest jedna frakcja arabska ,ale co tam. Dośc trudno jest zdobyc zamek/miasto (obsadzono je po 300/500 woja). Fajnie się będzie grało tylko troszkę usprawnień.
ale Azja mniejsza jest chyba w drugą stronę obrócona.
To obróc kamerką.
Mapka trochę słaba... Ale żołnierze fajni. Dalhi, pokaż screeny Jerozolimy, bo podobno jest zmieniona?
Jest kilka nowych scen , dam później screena
Jak na razie, bez obrazy mod wydaję się być bardzo średni.
Byc może, ale jak się zrobi kilka poprawek to będzie b.dobrym modem.
Co do błędów lub minusów:
1)Powtarzający się zakon ma tego samego kapitana Ryszarda Lwie Serce co wygląda dziwnie :) Biega Ci po mapie 12 Ryśków ;)
2)Teksturki, chodzi o te czarne zarysy
3)Jałowa mapa, only pustynia brak krzewów ani oazy czy cuś.
4)Troszkę za duże powiązanie z Joannitami ,wiem że autor należy do bractwa i bardzo interesuje się tym zakonem tylko trochę bez przesady bo zaużmy ktoś chcę zagrac po stronie arabów a zaczyna z "krzyżowskim" ekwipunkiem itp.
5)Za dużo (w porównaniu z ryśkami) patroli sułtana, ich biega po 130 a ryśka po 31
Daje 3,85/5.00