Witam,
Dziękuje za opinie.
Moda zrobiłem już kilka miesięcy temu ale kompletnie nie czułem potrzeby wrzucania go tutaj z jednego powodu-
został zrobiony konkretnie pod jak to mówimy "warrior monków" i jak ktoś tu już zauważył braci Joannitów poza tym
jest moim zdaniem daleki od profesjonalizmu, więc po co denerwować innych?
Przede wszystkim chcieliśmy mieć mod gdzie można pograć Joannitami i zobaczyć na podbitych lennach "Zakon Św. Jana Chrzciciela".
Publiczna prezentacja moda wynikła oczywiście z czystej ciekawości i możliwości przedstawienia go tym, którym czegoś takiego brakowało.
Tak wiem, ma on wiele błędów (pewnie nie raz zobaczycie kogoś latającego w zamku na golasa bo zapomniałem mu podpiąć cywilne ciuchy np.), które jednak nie zmniejszają jego grywalności ale jest to taki mod jakiego chciałem stworzyć i jest w nim to czego
oczekiwaliśmy od niego (my: Joannici :) ) czyli Ziemia Święta, Rycerze Zakonni, mnóstwo niewiernych a do tego w miarę rzeczowe i nie a`la fantasy uzbrojenie :)
Co do próśb o udostępnienie elementów gry to proszę bardzo róbcie z tym co chcecie bo powiem szczerze nie mam zielonego pojęcia jak usunąć istniejące błędy i
szlag mnie już trafia jak próbuję coś z tym zrobić, więc przestałem z tym już robić cokolwiek.
Poza tym jestem sam a i czasu trochę brakuje.
A swoją drogą miło by było gdyby to "coś" (w domyśle--> mod) zaczęło żyć własnym życiem.
Z ciekawostek dodam, że (sam już nie pamiętam gdzie) w któryś miastach są ukryte dwa artefakty:
- Lancea Christi (coś w rodzaju mega turbo włóczni- przydatne)
- Relikwia Prawdziwego Krzyża (chyba zastępuje 1000 bochenków chleba)
PRO FIDE!