Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Kill The Infidel (Zabij niewiernego) - nowa wersja od Rybopiotra  (Przeczytany 79985 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Kill The Infidel (Zabij niewiernego)
    « Odpowiedź #30 dnia: Stycznia 03, 2010, 00:44:08 »
    Mod bardzo dobry. Duża Mapa z ogromną ilością miast, zamków oraz wiosek. Niestety jest parę błędów, które w najbliższym czasie powinieneś wyeliminować. Znalazłem parunastu wojciechów, lordów i rycerzy, którzy zawsze są w niewoli. Bohaterowie Jihadu też nazywają się tak samo. Ogólnie oceniam mod na 8+ bo wypuściłeś moda od razu z pobieraniem i za to ci się należy pochwała. Jeżeli wyeliminujesz te zatrważające błędy to ten mod będzie jednym z obowiązkowych, które będę polecał dalej.

Offline Jezus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #31 dnia: Stycznia 03, 2010, 01:13:26 »
    Szczerze mówiąc zawiodłem się. Gra nastawiona wyłącznie na grę joannitami, nawet gdy wybierze się opcję "continue" to dostajemy joannicki ekwipunek. 0 bandytów więc jak ktoś chce zacząć grę od początku, tak jak ja, to nie ma na czym expić bo wszędzie latają armie po ~~50-70 osób. Animacja lancy zmieszana z animacją oszczepu (trudno strasznie przez to wycelować porządny cios w głowę). Nowe przedmioty są wg mnie przepakowane. Skoro inwestując odpowiednio punkty można zabijać 1 ciosem toporem z native'a już na 20 lvlu to Topór z 70 dmg to już przesada. Do tego znienawidzony przeze mnie sound-pack. Uderzenie o tarczę brzmi jak walnięcie w klapę od śmietnika. Można by jeszcze trochę porozsuwać te miasta i wsie bo straszny tłok tam jest. Podoba mi się za to animacja przy taranowaniu ludzi koniem ^^ Podsumowując: szkoda mi czasu poświęconego na ściąganie :( Ściągnąłem, zagrałem, usunąłem.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline xargos

• Użytkownik
    « Odpowiedź #32 dnia: Stycznia 03, 2010, 10:08:10 »
    Witam,

Dziękuje za opinie.
    Moda zrobiłem już kilka miesięcy temu ale kompletnie nie czułem potrzeby wrzucania go tutaj z jednego powodu-
    został zrobiony konkretnie pod jak to mówimy "warrior monków" i jak ktoś tu już zauważył braci Joannitów poza tym
    jest moim zdaniem daleki od profesjonalizmu, więc po co denerwować innych?
    Przede wszystkim chcieliśmy mieć mod gdzie można pograć Joannitami i zobaczyć na podbitych lennach "Zakon Św. Jana Chrzciciela".
    Publiczna prezentacja moda wynikła oczywiście z czystej ciekawości i możliwości przedstawienia go tym, którym czegoś takiego brakowało.
    Tak wiem, ma on wiele błędów (pewnie nie raz zobaczycie kogoś latającego w zamku na golasa bo zapomniałem mu podpiąć cywilne ciuchy np.), które jednak nie zmniejszają jego grywalności ale jest to taki mod jakiego chciałem stworzyć i jest w nim to czego
    oczekiwaliśmy od niego (my: Joannici :) ) czyli Ziemia Święta, Rycerze Zakonni, mnóstwo niewiernych a do tego w miarę rzeczowe i nie a`la fantasy uzbrojenie :)

Co do próśb o udostępnienie elementów gry to proszę bardzo róbcie z tym co chcecie bo powiem szczerze nie mam zielonego pojęcia jak usunąć istniejące błędy i
    szlag mnie już trafia jak próbuję coś z tym zrobić, więc przestałem z tym już robić cokolwiek.
    Poza tym jestem sam a i czasu trochę brakuje.
    A swoją drogą miło by było gdyby to "coś" (w domyśle--> mod) zaczęło żyć własnym życiem.

Z ciekawostek dodam, że (sam już nie pamiętam gdzie) w któryś miastach są ukryte dwa artefakty:

- Lancea Christi (coś w rodzaju mega turbo włóczni- przydatne)
    - Relikwia Prawdziwego Krzyża (chyba zastępuje 1000 bochenków chleba)

PRO FIDE!
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 10:15:03 wysłana przez xargos »

Offline Regi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Stycznia 03, 2010, 10:30:42 »
    Wywala mi grę na pierwszej bitwie ;/ wie ktoś może dlaczego?
    Proszę o pomoc, w innych modach nie ma tego problemu.

Offline Azeroth

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Stycznia 03, 2010, 11:13:34 »
    Mam ten sam problem, po jakiś  3 minutach walki wyłącza mi się gra. I nazwy miast mam z nativa : /
    « Ostatnia zmiana: Stycznia 03, 2010, 11:35:36 wysłana przez Azeroth »

Offline SirSalvadin

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    • Krzyżak, Zingal von Balk the Grey, Zakonnik
    « Odpowiedź #35 dnia: Stycznia 03, 2010, 12:41:22 »
    Mam ten sam problem, po jakiś  3 minutach walki wyłącza mi się gra. I nazwy miast mam z nativa : /

Najprawdopodobniej efekt spolszczenia

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Stycznia 03, 2010, 12:52:43 »
    Przybysz znikąd :D  . Taki czarny koń mojego zestawienia modów , w które miałem dane zagrać   .  Gratuluje świetnego moda i mam nadzieję , że będzie sukcesywnie ulepszany .
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline assasyn633

• Użytkownik
    « Odpowiedź #37 dnia: Stycznia 03, 2010, 13:11:47 »
    Sciągnałem z mreposistory instaluje i na końcu instalacji wyskakuje mi że
    niektóre pliki są uszkodzone postaraj się o nowa kopie czy jakoś tak.
    Co jest nie tak i czy da się to naprawic.????????????/

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Stycznia 03, 2010, 13:29:33 »
    Ściągnij jeszcze raz.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline Mafarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Stycznia 03, 2010, 19:56:19 »
    Myślałem że będzie to kolejny mod który dopiero zaczyna powstawać a tu link do ściągnięcia moda O.o jestem mile zaskoczony i poczekam te dwie godzinki aż się ściągnie ;]

Offline Guts

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Stycznia 03, 2010, 21:14:12 »
    Xargos nie bądź taki skromny. Mod jest przede wszystkim grywalny i całkiem fajny. Są oczywiście błędy, są rzeczy które nieco nie pasują ale jest to przyjemna modyfikacja nad którą spędziłem dzisiaj nieco godzin i zapewne spędzę jeszcze kilkanaście więcej. Gra się fajnie, wiadomo są błędy ale w jakiej innej modyfikacji one nie występują?
     Chyba tylko w płatnym "Ogniem i Mieczem" które to nie posiada żadnych błędów ;P

Offline Alladrix

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 04, 2010, 01:36:10 »
    Trafiliście może na bandit lord? Ja trafiłem na 3. Rozwaliłem ich dopiero po 3 minutach.
    Ir Ithil ammen Eruhín
    menel-vîr síla díriel
    si loth a galadh lasto dîn!
    A Hîr Annûn gilthoniel,
    le linnon im Tinúviel!

Offline Mafarus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Stycznia 04, 2010, 07:56:23 »
    Błąd CRC w KILL THE INFIDEL/Textures/std_banners_c.dds
    Nieoczekiwany koniec archiwum

Taki błąd pojawił się przy instalacji zaraz sprawdzę czy pomimo trudności można grać

Offline raven18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Stycznia 04, 2010, 08:42:18 »
    Podmień ten plik z nativa. Tak w ogóle to strasznie krowiasta ta instalka, pewnie ZLib.
    Naprzód do boju, gdzie walka wre wściekła, razem do nieba lub razem do piekła!

Offline kretu19955

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Stycznia 04, 2010, 15:18:11 »
    Nie wiem czemu, ale wywala mnie z każdej bitwy :(