Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battlefield 2  (Przeczytany 16466 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Error

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Battlefield 2
    « Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 04, 2007, 19:56:22 »
    Nie sądzisz, że tytuł tematu mówi sam za siebie? Po drugie w 1942 nie ma czegoś takiego jak drużyny.

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 04, 2007, 20:52:28 »
    Tak dla formalnosci gram w BF2, bez modow, na partchu 1.41 :).
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 05, 2007, 00:56:05 »
    Wcześniej już poruszano temat BF 1942 Więc miałem wątpliwośći.Nie wiem dokładnie o co chodziło Ci z tym:"Po drugie w 1942 nie ma czegoś takiego jak drużyny" Powiedz mi o co Ci z tym chodziło bo nie chce mi się sprzeczać ...:P

Offline Error

• Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 05, 2007, 15:42:31 »
    Jest podział na dwie strony walczące, ale w BF2 dodano jeszcze drużyny w tych walczących stronach.

Offline Tom

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 05, 2007, 16:34:07 »
    O, no to moze jesli wytlumacze to znajdzie sie wiecej chetnych do gry w bf'a :P, jest podzial na 3 strony konfliktu (w podstawce) MEC - koalicja narodow bliskiego wschodu, USMC - nie musze tlumaczyc, oraz CHRD - inaczej chiny. Jednak oprucz tego podzialu istnieje takze podzial danego zespolu na druzyny (teamy) ktorych czlonkowie moga porozumiewac sie glosowo (Voip). Prace wszystkich druzyn nadzoruje (lub stara sie nadzorowac :)) commander ktory ma kontakt ze wszystkimi dowodcami druzyn. Do jego zadan nalezy takze zrzucanie pojazdow, zaopatrzenia, wysylanie UEV (cos w stylu radaru) i prowadzenie ostrzalu altyleryjskiego (no chyba ze to serwer infantry only, wtedy commander jest kickowany z serwera :D)

PS. Tutaj podaje linka do servertrackera http://bf2tracker.com/serverlist.php?showonly=v141&svcountry=PL&map=all&sortby=ClientCount&order=DESC&sid=ff2a6b851d87a0c7901dbc29d35a0584&x=11&y=12
    http://pallid.piwko.pl/net_rules.htm
    Zanim wyślesz - przeczytaj,
    zanim przeczytasz - poprawnie napisz,
    zanim poprawnie napiszesz - zastanów się, co masz do powiedzenia.

Offline zkajo

• Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 12, 2008, 00:00:44 »
    Ja także gram w BF2. Niestety, nie mam żadnych znajomych zeby mozna było umówić się na gry. Jakby co to pisać na gg: 8169289

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #21 dnia: Listopada 27, 2008, 22:06:31 »
    Ja gram w Battlefield 2 na necie... Dodatek Jednostki Specjalne też niczego sobie... Najlepsza jest lina :) Tyle muszę ściągnąć patcha bo serwerów nie ma do mojej wersji... Jak coś to mój nick Faderulith.

Offline Eddy

• Użytkownik
      • EddyGallery
    « Odpowiedź #22 dnia: Listopada 28, 2008, 18:52:37 »
    ja czasami pomykam w BF :)ale aktualnie nie gram... nawet nie mam zainstalowanej ;)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 03, 2011, 22:56:18 wysłana przez Eddy »

Offline Sir Grzegorz

• Użytkownik
    • ...
    « Odpowiedź #23 dnia: Grudnia 03, 2008, 01:33:04 »
    Jak coś to tylko gram na 24/7 Dragon Valley by Unreal pod nickiem Faderulith... Polecam. Fajnie się tam gra.

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #24 dnia: Grudnia 03, 2008, 14:17:16 »
    Przez ostatnie pare dni probowalem FH2 i PR.Sciagnelem tez z tesknoty demo MP 1942:),poniewaz gre zostawilem w Polsce to musialem sie pocieszyc demkiem.No coz...te mody raczej nie dla mnie.Zreszta w FH2 jakos serwerow nie widze.Skonczylo sie na podstawce,gdzie ostatnio jesli juz gralem to tylko infranty.Postanowilem jednak pograc z pojazdami itd.Musze powiedziec ze nic sie nie zmienilo odkad ostatnio gralem(czyli z rok) dalej jest ciezko:D/Niestety,bez treningu za wiele sie nie zdziala w takich grach.Jak by sie zebrala jakas wieksza ekipa,mozna by zoorganizowac jakiegos TSa i wbic na jakis serw,stworzyc swoj maly oddzial.W kazdym razie jak spotkacie gdzies na serwie kolege z xywka PolishVodka,napiszcie.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Zawisza Czarny z Garbowa

• Użytkownik
    • "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
    « Odpowiedź #25 dnia: Lutego 24, 2009, 18:29:55 »
    radth, może się umowimy? W ogole jak ktos chce ze mna pograc w PR albo w podstawke to pisac GG 6928147

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Lutego 25, 2009, 23:39:54 »
    ja tez sadze ze lepiej grac w cod

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #27 dnia: Lutego 26, 2009, 09:20:08 »
    Michal, byś tak jakoś uzasadnił? W jakikolwiek sposób?
    W prawdzie grałem tylko w CoD 1 i 2 ale i tak BF 2 jest znacznie lepszy. Minusem jest fakt że powstał na silniku ścigałki więc strzelanie nie jest do końca takie jak powinno(+ dla CoD) Ale za to można wydawać rozkazy swoim ludziom(+ dla BF) ma się 100% dowolność w stylu gry(+ dla BF) no i można bez skrępowania jeździć/latać pojazdami(Ogromny + dla BF)

Offline michal9433

• Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Lutego 26, 2009, 21:28:36 »
    W cod 5 tez mozesz jezdzic czolgami, jest fajne single player i tu wlasnie ogromy plus i bardzo fajne multiplayer w ktorym zdobywamy lvl i odblokuwujemy nowe bronie :P:P

Offline Kuroi

• Użytkownik
    • Who's bad? Who's bad? Who's bad?! I AM BAD!!
    « Odpowiedź #29 dnia: Lutego 26, 2009, 23:01:49 »
    Jeździć czołgami. Ale tylko w niektórych misjach i nie ma "możesz" tylko musisz bo o to chodzi w misji? To już było w 1 i 2 i wyszło to raczej słabo.