Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Battlefield 2  (Przeczytany 16389 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michal9433

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Battlefield 2
    « Odpowiedź #30 dnia: Lutego 26, 2009, 23:08:59 »
    i ma lepsza grafike a mi z tymi czolgami chodzilo przez neta :D:D

Offline Radh

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #31 dnia: Marca 02, 2009, 18:47:46 »
    Jednak przemoglem sie i pomykam na serwach FH2,tym bardziej ze wkrotce pojawi sie nowa wersja z nowymi mapami,wiec jest na co czekac.Do podstawki nie zagladam.Zakupilem sobie ostatnio zestaw audio 5.1 do tego nowa grafe i musze przyznac ze jak sie gralo caly czas na low,tak teraz zastanawiam sie czy to czasem nie jakas inna gra :) Namawiam do FH2,naprawde warto.Co prawda nie ma za wielu graczy,zazwyczaj 2 serwy,ale zabawa jest przednia.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline Zawisza Czarny z Garbowa

• Użytkownik
    • "Wolał krew mężnie przelać, niż życie ocalić."
    « Odpowiedź #32 dnia: Marca 03, 2009, 18:17:02 »
    No ja też nie gram wcale w vanilie. Gram w PR, w FH2 grałem ale nie przypadło mi do gustu. Uwielbiam być pilotem helikoptera w PR, trochę to urealnili, ale po prostu bardzo fajnie mi się lata i lubię wozić ludzi, chyba że polacy na serverze mają osobny squad, wtedy pogram sobie z nimi, no pokochałem ten dodatek po prostu, najbardziej lubie mapy niezurbanizowane. Takie wycieczki ze składem składającym się z 6 osób np. na Korengal valley. Medyk, Koleś z hakiem na linie, oficer, i kilku riflemanow, i te wycieczki w celu wyparcia talibów z mapy aaahh... :)  No niestety korengal valley coraz rzadziej widuję na servach, ale wydaje mi się, że polaków coraz więcej jest :]

Offline Radh

• Użytkownik
    « Odpowiedź #33 dnia: Marca 03, 2009, 18:57:47 »
    W sumie moglbym przysiasc sie do tego jeszcze raz,tym bardziej ze po upgrejdzie sprzetu gra bedzie napewno latwiejsza.Zastanawiam sie tylko czy nie bedzie trzeba znowu czegos dokupywac jak pojawi sie taki Operation Flashpoint,na ktore niecierpliwie czekam.
    Wracajac do PR,pamietam ze jest naaaprawde realistyczny i tu rzeczywiscie tylko dobry Team Work moze cos zwojowac.Jak juz sie zdecyduje na PR to napewno dam znac.Nie bardzo mi sie widzi samemu biegac.
    Z grami jest jak z sexem,single player sie nie liczy.
    R.

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #34 dnia: Sierpnia 29, 2009, 20:57:39 »
    wedlug mnie b2 jest najlepszy z calej serii mam juz ze 3 latka i ciagle wracam

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #35 dnia: Sierpnia 30, 2009, 14:55:31 »
    Zgadzam się z antykaczorem. Ja osobiście grywam kilka razy w tygodniu. Wersje 1.4.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #36 dnia: Sierpnia 30, 2009, 22:12:37 »
    Ja też dość często gram w BF2. Niestety płytka mi pękła i teraz nie mogę zainstalować SyFa :/
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Hrabia Darkula

• Użytkownik
    • "There's daggers in men's smiles"
    « Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 30, 2009, 22:20:48 »
    Ja też uwielbiam Battlefield 2, nowiutka Cobra + dobry strzelec = masowa zagłada. Niestety coraz cześciej mnie wywala z serwerów i to nie wiem czemu, więc gram coraz rzadziej.

Offline Fremen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 31, 2009, 05:22:38 »
    taaak nie ma to jak bf2 :) do tej pory wymiatałem w podstawkę, jednak od pewnego czasu pogrywam w moda PR. Bardzo ciekawa modyfikacja :) niestety od nowa trzeba nabierać umiejętności, bo rozgrywka różni się diametralnie. jak by ktoś był chętny zagrać w podstawkę lub PR to możemy się jakoś zgadać - do tej pory grałem indywidualnie, bez znajomych na dłużej niż jedną rozgrywkę :)

jak byście zorganizowali jakąś większa  liczbę osób z chęcią dołączę - tylko że ja rezerwuje helikopter bojowy ;)

btw, Hrabia Drakula, polecam zaktualizować punkbustera - wpisz w google bf2, na którymś z polskich fur <wtf? jak to odmienić?> internetowych jest instrukcja krok po kroku

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 31, 2009, 10:52:03 »
    mmozesz podac link do tego moda???
    I nie wiem dlaczego ale u mnie tak jak u wielu osob sie rangi nie naliczaja?

Offline drako47

• Użytkownik
    « Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 31, 2009, 11:20:58 »
    Antykaczor, jeśli masz wersje 1.4 to naliczają się, ale tylko powoli. Ja na przykład gram, nabijam punkty, które dopiero będą zaliczone na następny dzień.

Fremen jak byś mógł to podaj linka do moda, z chęcią pogram. (a i powiedz jaką masz wersje)>

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 31, 2009, 11:28:46 »
    p
    Antykaczor, jeśli masz wersje 1.4 to naliczają się, ale tylko powoli. Ja na przykład gram, nabijam punkty, które dopiero będą zaliczone na następny dzień.

HAHAHA ja gram od 3 lat i jeszcze nigdy mi sie nie naliczyly

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 31, 2009, 12:38:41 »
    Może dlatego że najnowszy patch to 1.41 a od jutra 1.5. Ty napisałeś że używasz 1.4 :)
    Jeśli zgłosi się kilkanaście osób mogę nawet postawić serwer bo wątpię żeby na jakimś publicu w dobrym pingiem było miejsce dla nas wszystkich.
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Fremen

• Użytkownik
    « Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 31, 2009, 19:54:01 »
    http://www.realitymod.com/ link do moda PR,polecam
    punkty ci się nie naliczają bo nie grasz na oficjalnych serverach (sam właściwie takiego znaleźć nigdy nie mogłem :P ) na prywatnych serwerach jest zwykle osobny ranking, a statystyki można prześledzić na stronie severa lub na przykład po ściągnięciu specjalnego pliku exe (np jak grałem na city nov.ru (wersja battlefield bez patch'ów) to po ściągnięciu pliku exe ze stronki w rankingach widziałem statystyki z tego servera)

Drako47, pytałeś jaką wesje bf2 mam - 1.41, na ten czas najnowszą, ale już niedługo ;)

Offline antykaczor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 31, 2009, 20:46:48 »
    Mam takie pytanko bo ostatnio sciagnolem sobie wersje 1.41( wczesniej gralem na 1.0)
    Na wersji 1.0 gralem na serwach gdzie bylo 64 graczy zadnych lagow, nic takiego.

A teraz na wersji 1.41 po chwili grania wywala mnie punk