Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Problemy z OiM - pytania i odpowiedzi.  (Przeczytany 186781 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piti_112

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Problemy z OiM - pytania i odpowiedzi.
    « Odpowiedź #75 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:36:07 »
    Quairon ja rozmawiałem z Zagłobą. Udało mi się go znaleźć jakimś cudem w smoleńsku jeżeli o to ci chodzi. Niestety Po tej rozmowie ślad po nim zaginął:(

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #76 dnia: Grudnia 26, 2009, 18:50:53 »
    Quairon ja rozmawiałem z Zagłobą. Udało mi się go znaleźć jakimś cudem w smoleńsku jeżeli o to ci chodzi. Niestety Po tej rozmowie ślad po nim zaginął:(
    Ślad po nim zaginął bo... jest w Twojej drużynie. :( Normalnie zawsze uważałem, że myślenie nie jest specjalnie trudne i skomplikowane, ale... życie nie przestaje mnie zaskakiwać.

Offline piti_112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #77 dnia: Grudnia 26, 2009, 19:19:09 »
    proud nie jestem idiotą i wiem kogo mam w drużynie a Zagłoby w niej nie ma no chyba że jest nie widoczny dla mnie. Jak z nim rozmawiałem to miałem komplet ludzi. Jeżeli w tej grze tak to działa że niby jest a go nie widać no to wybacz ale nie wiedziałem.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #78 dnia: Grudnia 26, 2009, 19:59:48 »
    Zagłobe, można spotkać tylko i wyłącznie w miastach Polskich, A można go dołączyć do odziału jeśli się nie mylę dopiero jak, podejmię się misjii "Potop"

Offline szyszak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Grudnia 26, 2009, 22:23:42 »
    co wy tacy na zagłobe chętni :D

Offline Pawllo_xd

• Użytkownik
    • War, war never changes...
    « Odpowiedź #80 dnia: Grudnia 26, 2009, 22:42:47 »
    proud nie jestem idiotą i wiem kogo mam w drużynie a Zagłoby w niej nie ma no chyba że jest nie widoczny dla mnie. Jak z nim rozmawiałem to miałem komplet ludzi. Jeżeli w tej grze tak to działa że niby jest a go nie widać no to wybacz ale nie wiedziałem.
    Jak go nie masz w teamie to szukaj w tawernach Rzeczpospolitej. Na pewno go znajdziesz.
     Szyszak, wiesz Zagłoba wymiata xD. I te jego kazania na temat ówczesnej sytuacji przenajświętszej Rzepy warte są starań. Nie zapomnę tego jak to zwyzywał Szwedów, tzn. pludraków co ich nogi swędzą i szyszki powinny wsuwać...
    Miłość bez wzajemności zawsze jest najsilniejsza.

~ Stefan Kisielewski

Offline mariano9131

• Użytkownik
    « Odpowiedź #81 dnia: Grudnia 26, 2009, 23:06:47 »
    Fabuła nie jest zbugowana.

Zajrzyj na forum CD-Projekt, i temat zgłaszanie błędów. A potem pisz posty nie poparte faktami ;p.
    MI jeszcze fabuła się nie zbugowała. Skoro wypuścili taką gre to musieli sami też ją przejść, więc na pewno da się jakoś tą fabułę przebrnąć

Offline piti_112

• Użytkownik
    « Odpowiedź #82 dnia: Grudnia 27, 2009, 00:30:19 »
    pawllo ja Zagłobę już spotkałem i z nim już pogadałem więc w zasadzie nie muszę go szukać chodź z samej ciekawości zaglądam do Polskich gospód w oczekiwaniu iż spotkam go po raz kolejny jednakże robię to przy okazji starając się wykonać misję odbicie warszawy. I tak jak już poprzednikowi odpowiadałem nie spotkałem go więcej a zaglądam do gospód w nadziei iz może go spotkam i dołączę do drużyny majśc wreszcie wolne miejsce po tym jak poraz kolejny zdezerterowałam i armia lub poniosłem straty w bitwie a wcześniej go do swojej kompani nie dołączyłem jako że miałem komplet wojska niestety:(
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 27, 2009, 00:38:07 wysłana przez piti_112 »

Offline Ermland

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Grudnia 27, 2009, 01:00:59 »
    Mnie do windowsa nie wywaliło ani razu, a mam dwuletni sprzęt. Grając po stronie Polski nie zauważyłem zbugowania fabuły. Gra się zwaliła jak wszedłem do otrzymanej od króla wioski bo dostałem minus ileśtam milionów. Wszystkie zadania dało się do tego czasu wykonać. Natomiast grając jako poplecznik Szwedów nie ma żadnych problemów, o dziwo.
    Nie sztuka wysadzać pociągi. Prawdziwa sztuka to sprawić, by kursowały punktualnie.

Offline szyszak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Grudnia 27, 2009, 13:07:54 »
    bugi to kara za granie Polską :D ah ci Rosjanie :D

Offline Michail

• Użytkownik
    « Odpowiedź #85 dnia: Grudnia 27, 2009, 13:22:06 »
    KOLEJNA PARANOJA

Nie wiem jak ta gra jest zoptymalizowana.

W normalnym M&B mogłem mieć 600 jednostek na ekranie i nie cięło mi się tak jak w OiM przy 100!! Nie, t nie była walka, to był pokaz slajdów, bardzo wolny. Na cholerę wypuszczają za pieniadze takie niedopracowane gówno?

Offline mendoza1916

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Grudnia 27, 2009, 15:49:35 »
    MAm pytanie z innej beczki czy w w OiM można dokonać wyboru flagi...?? Gram od niedawna jestem już na służbie u Króla Jana KAzimierza i nic. co prawda przebija sie czasem na mapie okno wyboru ale trwa to ułamek sekundy i w zasadzie nic sie nie da zrobić. BArdzo proszę o odpowiedź czy u Was można było wybrać swoją flage i jak to zorbiliście i gdzie (jeżeli tak)

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Grudnia 27, 2009, 15:55:55 »
    Jest to jeden z bugów gry. Nie można dokonać wyboru flagi. Trzeba czekać na patcha który to poprawi ;)
    Va'esse deireádh eap eigean...

Offline przemek002

• Użytkownik
    « Odpowiedź #88 dnia: Grudnia 28, 2009, 01:29:32 »
    Wie ktoś gdzie jest Mehmet Girej? Dostałem misje wprowadzenia go na tron, ale znaleźć gościa nie moge

Offline Ermland

• Użytkownik
    « Odpowiedź #89 dnia: Grudnia 28, 2009, 09:01:35 »
    Mehmet Girej stoi sobie w zamku któregoś z tatarskich miast lub twierdz. Najlepsze jest to, że zagadałem kiedyś w Warszawie Jana Kazimierza o Janusza Radziwiłła, który stał dwa kroki od niego. Podobnie było z eks królową Krystyną. Karol Gustaw mi opowiada, jaka to zła kobieta była i jestem bezczelny, że o nią pytam. A ona stoi obok i słucha, bidula. W nativie pretendenci byli zawsze w miastach innej nacji, a tu jakoś tak bez sensu zrobione.
    Nie sztuka wysadzać pociągi. Prawdziwa sztuka to sprawić, by kursowały punktualnie.