Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46408 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vino

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #180 dnia: Maja 20, 2011, 21:43:32 »
    Post ma formę czysto informacyjną i został skierowany właśnie do tej małej ilości ludzi, których to obchodzi o której wspomniałeś

Offline Grzewit

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #181 dnia: Maja 21, 2011, 12:20:08 »
    Lygryssie kiedyś myślałem, że jesteś niezrównoważony psychicznie, że Cię rodzice nie kochają, że masz problemy ze sobą, brakuje Ci piątej klepki, że wypadłeś z kołyski jak byłeś mały, że bawiłeś się od dziecka w robienia sobie krzywdy. Kiedyś wydawało mi się, że tak jest ale po przeczytaniu postów na forum IPL-u doszedłem do wniosku, że w końcu mam dowody na moją hipotezę. Lygryssie zgiń, przepadnij na scenie Warbandowej bo i tak nic nie wniesiesz pozytywnego a tylko obrażasz, zrażasz ludzi do siebie oraz jesteś naprawdę złą marką dla klanu PE. Chłopaki wywalcie go z waszego klanu ;)
    A kto umarł, ten nie żyje.

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    a
    « Odpowiedź #182 dnia: Maja 21, 2011, 12:24:34 »
    Grzewit, musisz cały czas kontynuować jałowy spór? Wy wszyscy musicie cały czas prowokować się nawzajem i śmiecić nam na forum? Jeżeli tak to w porządku, ale skończyło się przymykanie oczu na to.
    Grzewit- 1 Warn
    Haller- pierwsze i ostatnie upomnienie za nic nie wnoszący spam.
    Dunoleap- pamiętaj, że multiposting jest zakazany. Przed wysłaniem posta radzę się 3 razy zastanowić.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Keczup12

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #183 dnia: Maja 21, 2011, 13:29:38 »
    Zgodzę się ze słowami Pana Kalpokor nie wiecie co zrobić z takimi typkami to można tylko banować.
    Kalpokor ale czemu nas  nie obchodzi że Lygryss zaśmieca IPLowi forum?
    To znaczy tylko tyle że PE nie jest klanem tylko spiskiem przeciwko IPL i na takich ludzi uwagi się nie zwraca.
    Co możecie zrobić? Zaśmiać się i nie oglądać za nimi.

Offline soner

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 150
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #184 dnia: Maja 21, 2011, 16:34:15 »
    Myśle, ze nikt nie chce juz ogladac tego bajzlu. Kalpokor podal link do regulaminu, ale ponieważ niektorzy co chyba uczuleni na wszystko co w nazwie ma regulamin, wiec zacytuje kilka punktów:

4. Tematy nie służą jako poligon do rozwiązywania spraw między klanowych tylko do prowadzenia dyskusji ściśle związanych z życiem klanu.
    5. Wszelkie skargi/zażalenia na klan lub jego członków kieruj na pm członków danego klanu lub na zewnętrzne klanowe fora.
    6. Administracja mountblade.info nie będzie karała użytkowników za przewinienia popełnione poza tym forum.

Tych, ktorym sie spodobal cytat podany wyzej odsylam pod ten link: http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5693.0 Obiecuje wam, ze lektura zrodla cytatu bardzo wam sie spodoba.

Jeżeli mimo to ktos w tym, lub innym, temacie usilnie bedzie sie domagal 'sprawiedliwosci' za niepowodzenia klanowe, to OBIECUJE, ze dostanie BANA z miejsca i nie wazne jest ile ta osoba ma postow i jak dlugi staz na forum

Na koniec podam wam cos ciekawego, co pomoze wszystkim w utrzymaniu odpowiedniej atmosfery w watkach klanowych
    (click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Maja 21, 2011, 16:43:55 wysłana przez soner »
    ~Już Cię nie rozumie liżę komuż dupę ale jestem arogancki.Zastawienie wyrazów podobne do tego Jaś jest wysoki ale trochę niski. - acoaco122

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    a
    « Odpowiedź #185 dnia: Maja 22, 2011, 00:19:43 »
    Cała dyskusja, widziana z boku, wygląda w ten sposób.

Ogarnijcie się ludzie...
    MORMO rządzi

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #186 dnia: Maja 24, 2011, 14:36:14 »
    Chciałbym przeprosić cały klan IPL (a w szczególności administratorów), za udostępnienie mojego konta dla Lygryssa i tym samym zaśmiecenie waszego uporządkowanego forum.  Mam nadzieje, że nikt poważnie się nie obraził. Przepraszam ... w szczególności z postem dotyczącym gruszenia ... bardzo żałuje, że pozwoliłem mu NA TO ...

Offline Keczup12

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #187 dnia: Maja 24, 2011, 15:12:48 »
    że nikt poważnie się nie obraził
    tu można się nad tym zastanowić czy to zdanie ma sens ?Mnie osobiscię  taka rzecz by wkur..... Przepraszam moim zdaniem tez nie wystarczy;/

Kasztanian Wdzydze Pogratulować zdjecie wkleiłeś i co z Tego ? Pomyślałbyś nad jakąś wypowiedzia.

Kalpokor możesz nie wpinać swojego tyłka w mój post?

Nie życzę sobie takich odzywek w moim kierunku. I przeczytaj regulamin, zanim usuniesz jeszcze inne dopiski moderatorów lub adminów. Nie napisałem "tego" co usunąłeś od tak, bo miałem taki kaprys, tylko miało to swój cel i przesłanie.

Dobrze dobrze słowa ogarnijcie się... mają swoje przesłanie i cel okej ? a do kogo ?
    « Ostatnia zmiana: Maja 24, 2011, 19:39:18 wysłana przez Keczup12 »

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #188 dnia: Maja 24, 2011, 15:17:05 »
    No to jeżeli cie nie przekonuje, to napisze, ze juz nie jestem w ich klanie ... naprawde przepraszam.

Offline Kasztanian Wdzydze

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Na stanowisku do końca
    a
    « Odpowiedź #189 dnia: Maja 24, 2011, 16:43:48 »
    Kasztanian Wdzydze Pogratulować zdjecie wkleiłeś i co z Tego ? Pomyślałbyś nad jakąś wypowiedzia.

Po to właśnie wkleiłem zdjęcie, aby dodatkowo nie strzępić języka po próżnicy...A małe sommaire na końcu, zgodnie ze swoim przeznaczeniem, dopełnia reszty. Chcesz dodać coś więcej na temat dziecinnych przepychanek? Robicie najpierw bajzel na forum, a później nabijacie posty wklejaniem przeprosin. Powtarzam zatem, ogarnijcie się...
    MORMO rządzi

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 02, 2011, 20:58:57 »
    Chciałbym powiedzieć ze rozegraliśmy pare bardzo fajnych sparingów :) Bardzo chciałbym podziękować klanom z polskiej sceny za spary zwlazcza ZKM i GSE :) świetnie graliście i zycze powodzenia:)

Pozdrawiam Lord Legionista
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Alandar

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #191 dnia: Czerwca 02, 2011, 21:22:26 »
    Bardzo dziękuję za sparing  IPL. Bardzo miła mi się z wami grało choć grałem tylko 1 mapę :( czego bardzo żałuje.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    a
    « Odpowiedź #192 dnia: Czerwca 02, 2011, 23:11:34 »
    Jeśli można, jaki był wynik?
    (click to show/hide)

Offline Dunleap_IPL

• Użytkownik
    • Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełni
    a
    « Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 02, 2011, 23:45:10 »
    12-8 dla GSE, ładna walka, wiele rożnych strategi, ale na zamkniętych wasze młoty dawały nam popalić! dzięki za grę.

Ogłoszenie!!!

Od dzisiaj do 26.czerwca.2011, nie będę sprawował funkcji emisariusza. Wracam do naszego pięknego kraju Polski na zasłużone wakacje (raz na rok się należy). Wszelkie propozycje związane a układami między klanowymi, proszę zgłaszać do rycerzy, którzy  przekażą sprawę do rady. Rada zadecyduje co dalej, bądź pod moją nieobecność wybiorą tymczasowego emisariusza. Byłbym wdzięczy jeśli kierowalibyście owe sprawy do Rycerza Arona który pełni funkcje Wojskiego i ma największe uprawnienia w dziedzinie Warband.

Życzę sobie i wam wszystkim zajebistych wakacji, bez nudy i najlepiej poza PC.
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 03, 2011, 02:38:15 wysłana przez Dunleap_IPL »

Kapitulacja to próba ocalenia wszystkiego, oprócz honoru.

Offline {IPL}William

• Użytkownik
    • A kto umarł, ten nie żyje
    a
    « Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 12, 2011, 20:40:01 »
    Jest mi niezmiernie przykro że znowu się zaczyna. Był spokój lecz sami zobaczcie jest to obraza nie dość że jednego z użytkowników forum tawerny ale również całego klanu Imperium Polskiego! Tolerujemy zaczepki klanu PE, lecz to jest już przesada naśmiewanie się z naszego zawołania klanowego. Jeżeli Ci Lygrysie to nie pasuje to poprostu to toleruj.

"Nie obrażaj nikogo" - jest to cytat z netykiety forum. Bardzo proszę administracje o interwencje.

Pozdrawiam William