Temat był już zamknięty, proszę wszystkich o zaprzestanie kolejnej kłótni bez celu.
Teraz przemówię jako Emisariusz IPL-u
- Polityka względem PE będzie wyglądać następująco, chcemy się tylko od was odciąć i tyle ZERO kontaktów, treningów i sparingów.
- Jeśli ktoś z IPL-u źle wspomni o PE na otwartym forum dopilnuje by nie ominęła go kara, co w tej chwili może być równe z Wydaleniem!
- Jeśli ktoś z PE będzie nas otwarcie obrażał, nie będziemy siedzieć cicho, osobiście zajmę się taką sprawą jeśli sam jej nie rozwiąże to poproszę administracje rozpatrzenie sprawy, bez wszczynania kłótni.
- Wszelkie Sprawy Kierowane do klanu związane z Warbandem, proszę kierować do mnie i tylko do mnie!
- Teksty promujące nasz klan w tym wątku jeśli nie są wstawiane prze zemnie są wstawiane z mojego polecenia
- Jeśli jakikolwiek członek IPL-u zrobi coś co komukolwiek się nie spodoba niech to zaraportuje do mnie!
Nie powiem że życzę wam rozpadu bo tak nie jest, nie chce tylko byśmy wchodzili sobie w drogę i kłócili się ze sobą bez końca. Po prostu nie wchodźmy sobie w drogę i nie komentujmy działań. Mam nadzieję że ten dekret jest logiczny i łatwy do zrealizowania. Powtarzam każdą jawną obrazę przekraczającą normy dobrego smaku kierujcie w moim kierunku, na tej scenie ja jestem głosem IPL-u puki jestem emisariuszem te sprawy bezpośredni mnie dotyczą i ze mną mają być konsultowane.
Steam:http://steamcommunity.com/profiles/76561198013190606
GG:10544046
Bądź piszcie na wiadomości prywatne. Mam nadzieję, że to zapobiegnie kolejnym bezsensownym wypowiedziom, po OBU stronach.